Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Честито на перона! Днес (понеже е събота) има само една новина за поскъпване и дори се дава време за размисъл с една година.
МРРБ отлага с 1 г. изискванията, които ще оскъпят жилищата | СЕГА (segabg.com)
Надявам се сега обтегнатите нерви на перона да се поотпуснат и темата да стане по-четима за инвеститорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
защото темата е четена и от индивиди притежаващи 0бр. имоти + 1 плюшено мече. На тях ти птичиняваш болка и завист, а горчивата дъвка започва да им горчи нетърпимо.
- 1 like
Коментар
-
Сега сам виждаш как е на морето. Радвам се че се наслаждаваш на поредния ти имот. Но моля те за в бъдеще бъди по-тактичен и не споменавай броя на имотите си, защото темата е четена и от индивиди притежаващи 0бр. имоти + 1 плюшено мече. На тях ти птичиняваш болка и завист, а горчивата дъвка започва да им горчи нетърпимо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Да, тръбят, ама с обратен знак на ПОНИЖЕНИЕТО/ГОДО. Голям кеф ми беше да си посетим имота с благоверната в края на май и освен подобрения, да решим вместо да останем за 3 дни, просто да останем за 6. Запознахме се с холандката и англичанина, дето ваят пясъчни фигури на плажа. Морската градина ни е на 5 минути пеша. Пешеходната ул. "Александровска", също на толкова...такъв рахат в собствено жилище на морето не бях преживявал..посещавам и си тръгвам, когато си искам. Слънчака и Созопол са ми на минути с кола...рахат...
- 1 like
Коментар
-
Лордиевич, требваше още малко да почекаш. Цените на имотите в Бургас сигурно ще паднат с -40%. У чеканьето е истината и още малко търпение ти беше нужно. Сега виждаш как всички статии и медии тръбят - ПОНИЖЕНИЕ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеПоследните подкачания от понижителите с право бяха изтрити от уважаемата модерация, но ме подсетиха, че преди години, не съм и сънувал, че ще реализирам покупки в две поредни години. Благородно завиждах на Диска и Песимиста за тези невероятни възможности, още повече, ако цитирам последния: " Имотите не са банички". СЛУЧИ СЕ! Явно формулите на Тръмп и Кийосаки работят!
Коментар
-
Жилищата в затворени комплекси поскъпват (imoti.net)
Аман вече писна ми от статии за поскъпване. Няма ли поне една статия за поевтиняване?!!! Ядосах се и ще ударя мама с плюшеното мече по главата. Втръснаха ми ми тия мекички!!! Искам евтин апартамент, събрал съм вече 10000лв.
- 1 like
Коментар
-
Последните подкачания от понижителите с право бяха изтрити от уважаемата модерация, но ме подсетиха, че преди години, не съм и сънувал, че ще реализирам покупки в две поредни години. Благородно завиждах на Диска и Песимиста за тези невероятни възможности, още повече, ако цитирам последния: " Имотите не са банички". СЛУЧИ СЕ! Явно формулите на Тръмп и Кийосаки работят!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеЩе затрият и тая тема - пак брокерски полюции и размечтали се собственици на панеляци в Обеля
https://www.google.com/amp/s/blitz.b...23959.html/ampLast edited by 13ADROL; 18.06.2021, 21:15.
Коментар
-
Все повече хора у нас инвестират в имоти в търсене на комфорт в дома:: Investor.bg
Пак повишение! (на перона някой си изкряска)
И мечета плюшени хвръкнаха завчаска...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Лорде, ти да нямаш температура, как така ще продаваш?
Коментар
Коментар