If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чудно как някой с 0(НУЛА) апарамента в София се радва на факта, че един двустаен струва вече поне двойно на кофтора му във Фиш-Фиш.
Кога ще купиш ти в София, кога? Май заплатката на ТРЗ не е достатъчна ми се струва и сега само злобееш.
Как двойно, бе Джонка.Поне петорно, а хубавите десеторно.
Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.
Само ровят и цени гледат. Но не вникват кое как защо е на тази цена. Нема го Песимиста да им изнесе лекция че за всяко нещо си има причина.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
За да учиш другите трябва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
Ха-ха-ха-ха... испанци си местели бизнеса при комунистите в бг заради данъците.... ПО-ГОЛЯМА ДИВОТИЯ не бях чувал !
Все едно овца да се премести при глутница вълци да я оглозгат...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Реално се продава като парцел, при това не е собственост, а с право на ползване. Ама как да ги знаят тези неща нещастниците дето не са купили нито един имот в живота си.
Реално за тези пари ще си купиш нещо само на хартия, защото ако казуса е следния - имота е на човек (примерно възрастен) с право на ползване (пак примерно - пожизнено) то собственика, негов син/дъщеря/стринка няма право да се разпорежда и да прави нищо в имота, дори да влиза, ако този на който е предоставено правото не е съгласен. Т.е. докато е жив дядото/бабата/позлвателя ти няма да можеш да влезнеш дори вътре, или ако влзнеш, в един момент да ти сервира, че иска да си го ползва и да те изгони с напълно правно основание.. та така с тези имоти с право на ползване - изгодни цени, има и за апартамент/наследството .... аз до такъв имот не бих припарил, камо ли да го мисля за инвестиция.
Апартамент който купих за лично ползване в центъра за 180Е, ми предлагаха онзи ден 280Е (ремонитран е основно за 50Е), но не го давам.
160 ANAU. Кредитът е за апарта в Бургас. Остатъкът е под 11К лева. В кеш имам повече от 11К. Не го погасявам, щото още ми е интересно дали ще ми вдигне лихвата Нкавръков! Засега 3 години и 3 месеца, не са я вдигнали. Остават критични 1 година и 9 месеца да го направят.
Имам и 3 SXR8, 10 IWDA ,2 ASML и 30 RIO.
Във физическо злато имам 10.
На БФБ имам в ATER 2000, в BSE 800, в Sfarm 400., в momb 300, ПО принцип нямам пари...
.
А къде е желязотУ? Да не го предаде на Дамбовците?
За да учиш другите трчбва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
Ма ти почна нещо да се повтаряш. Зацикли нещо. Тебе кво ти дреме не е ясно?
Айде у игнора. Досадо космическа.
Като евтина оферта ли я постваш. 500 кв двор с тази колибка е 67К€.
За да учиш другите трябва първо ти да се научиш.Като те гледам не си от научените.И тия басни за испанците дет местели бизнеса в БГ заради корпоративния данък ги разправяй другаде
Някой знае ли има ли сделки и какви са реалните цени на апартаменти в Милениум център на Никми, до НДК небостъргача?
Предполагам са останали апарти и цената им е над 4-5 К€ квадрата. Отдавна не съм се интересувал. Но са многостайни и пентхауси.
Но се отдават под наем някои. По 280-300 кв. м. По 38€ кв м. Демек около 10К€ месечен наем.
Това като го прочетат чакалите и ще почнат да вият пак.
Коментар