If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колко е това дългосрочно обаче ? 1г,10г,100г или 1000г? Щото е ако 1000г какво му пречи да пада 200г корекция и пак да е ЪП.И сега да почва тази 200г корекция
.
Иначе, ти преди малко каза, че си 99,9999% сигурен...Кой повече прилича на Ванга от двама ни?
Базирайки се на този индикатор,който досега е познавал 100%
Иначе, в дните когато имаме тъмно зелени проценти мълчанието ти е подозрително...Що ли? И ти си малко като фонд-меринджеите, които рекламират как били "били" индексите... а те закрили губещите фондове и показват само печелившите...Та и ти така - в дните на корекции си на върха на вълната, щото зарчето попаднало на твоето число, в останалите 5 случая, когато зарчето не уцели, си траеш.
Тук малко взе да послъгваш .Коментирам от 4-5г и ЪП трендове и корекции и квото се сетиш.Все ми е тая кой какво мислел за мен.
И преди 2 дена ми се привиждаше,пък днес Никкей падна най-много от "Черния понеделник" през 1987 г.
докато ти викаше "Няма проблеми само нагоре"
И без да са минали 2-3г няма как да кажем,нали? Освен ако не си някаква Ванга
Да, дългосрочно всичко е само нагоре, иначе се обезсмислят икономиката (която произвежда и расте) и световният ред като цяло. Единствено някакъв световен катаклизъм с нечувани размери би могъл да пречупи това, т.е. измиране на голям процент от хората, пълно зануляване на икономиката и пълен рестарт. Краткосрочно и средносрочно не е толкова важно, стига хоризонтът да не прекрачи времето за пенсиониране....
Иначе, ти преди малко каза, че си 99,9999% сигурен...Кой повече прилича на Ванга от двама ни?
Иначе, в дните когато имаме тъмно зелени проценти мълчанието ти е подозрително...Що ли? И ти си малко като фонд-меринджеите, които рекламират как били "били" индексите... а те закрили губещите фондове и показват само печелившите...Та и ти така - в дните на корекции си на върха на вълната, щото зарчето попаднало на твоето число, в останалите 5 случая, когато зарчето не уцели, си траеш.
Извод: Да си живеем живота и да си пием пиенето, че минахме 40-те и малко ни остана.
Пак ти казвам, че се рееш в облаците и ти се привиждат някакви неща. Америка нито ще е за пръв път в рецесия, нито за последен.
Освен световен ядрен конфликт или астероид, който да удари земята, други сценарии за сривове от порядъка на 70% каквито предвиждаш няма.
И преди 2 дена ми се привиждаше,пък днес Никкей падна най-много от "Черния понеделник" през 1987 г.
докато ти викаше "Няма проблеми само нагоре"
И без да са минали 2-3г няма как да кажем,нали? Освен ако не си някаква Ванга
наближава моментът на истината , за печатането , спасяването и всичко останало
Това се казва всеки път, при всяко сътресение се предричат денят на страшния съд, световният апокалипсис и пр.
Икономиката обаче си произвежда, компаниите си ги има и те генерират печалби. Животът продължава.
99.99999....
Малко посмали. Пак ти казвам, че се рееш в облаците и ти се привиждат някакви неща. Америка нито ще е за пръв път в рецесия, нито за последен.
Освен световен ядрен конфликт или астероид, който да удари земята, други сценарии за сривове от порядъка на 70% каквито предвиждаш няма.
Вероятността за такъв сценарий е неясно колко, хубавото е че и в двата случая няма да ни пука особено, защото ще сме пътници преди още да сме видели курсовете.
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Лакомията е гаранция за стригане. А капиталовата изобшо няма да я споменавам. Само ме питат дали продавам. Не. Гледам вие да продадете им отговарям.
Радев, ще излизам от фондовете, прилична е кривата. И може да помисля кога баш да вляза на индекс или етф. Неам време и умения да ги чеша тез науки, зает съм непрекъснато.
Точно сега да излизаш от фондовете, при тези спредове и волатилност...ЪпсурТ
Излиза се когато е тъмно зелено.
Всеки притежаващ имот в БГ след Кокорчо дефакто е станал ~50% по-беден заради инфалцията.
Но това не се осъзнава от масовката .Важното е да сме в играта
При акциите поне знам каква е пазарната цена в момента. При имотите какво? 50% надписани квадратури и разни брокеразки напудерени обяви...
Дори при наличието на дни като днешния предпочитам акциите пред разни кофтори с неясна стойност.
ПС: Гледам нещата малко се пооправиха и при борсите...Само на 2% надолу съм за сега...Ще чакаме и ако паднат над 20% ще купуваме още евтинко.
Коментар