If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лорде, ти да нямаш температура, как така ще продаваш?
Полакс, нищо няма да продавам. Просто ще си изям продукцията от двора, която ще ми е повишила цената на имота, щото струва пари. Иначе днес си прибрах наемчето от магазинчето. Чисти сладки ежемесечни добавки, без да съм стъпвал дори от 1 година. И това е само едно от наемчетата..
Повиших миналата седмица цената на софийската ми къща с три сорта домати, два сорта пипер, арпаджик и много подправки. Понижителите ще кажат, че не съм ги изял още и капиталовата печалба не важи...е, наесен ще капитилизирам
Лорде, ти да нямаш температура, как така ще продаваш?
Повиших миналата седмица цената на софийската ми къща с три сорта домати, два сорта пипер, арпаджик и много подправки. Понижителите ще кажат, че не съм ги изял още и капиталовата печалба не важи...е, наесен ще капитилизирам
Повишение
„Цените на имотите трайно се повишават и няма тенденция към спад, а дори напротив - очакват се още по-високи нива до края на годината. Сега се сключват сделки при цени за центъра на София и южните квартали, започващи от над 2000 евро на квадратен метър“, обясни брокерът Борислава Йонкова.
Джуджето се превръща в най-активния, но същевременно доста необоснован повишител във форума.
Но и джуджетата трябва да знаят, че при липса на достатъчно собствен кеш и при едно повишаване на лихвите, трудно някой ще плаща повишението.
Айде бе, ръст до откат ! днес 2.5к евра квадрата утре 4к евра квадрата. С 10к заплата купуваш в света троица .
Джуджето се превръща в най-активния, но същевременно доста необоснован повишител във форума.
Но и джуджетата трябва да знаят, че при липса на достатъчно собствен кеш и при едно повишаване на лихвите, трудно някой ще плаща повишението.
джуджетата са маловажни
за това което предстои на имотния пазар
те никога няма да пораснат толкова колкото имотите ще паднат
особенно джуджета
живеещи в каравани -
циркаджии някакви
Софиянци ударно се изнасят от столицата, продават панелните си апартаменти и изкупуват имоти в близост до града. Хора от други краища на България пък все по-често предпочитат да купуват жилища в София, а не да ги наемат.
Само така. Ко не са глупавите селяни на кой ще си продаваме боклуците
Не завиждай. Тва не е хубаво качество ! Толкова ли е сложно да го разберете - никой не забогатява от имоти / освен строителите/ , но сме се спасили да не обеднеем донякъде.... ок е това....
Ако приемем грубо за 5К като тройна средна заплата. Това е напълно достатъчно за покупка на имот в София. Само трябва да си знаете мястото/района и времето за покупка с такъв доход - за къщата на Мъск и за 2 години няма да стигне....:-) Трупкате 20-30 години и в Обеля ще сте царе :-)
Алчните са тези дето от 5 години пишат че има балон и чакат минус 40%... Е наиграха се....
За продаването трябва нещо да си пил. Какво продаване като ние КУПУВАМЕ бре . Защо трябва да ви подаряваме имоти / в момента продажба е подарък/....Имот се продава само ако е с неразрешими проблеми....
т.е. 5 к заплата = обеля , излагаш се вече
ПП живял съм на заплата когато бях на 20г и съм изтървал нишката но ми се струва абсурдно това което пишеш.
Повишение
„Цените на имотите трайно се повишават и няма тенденция към спад, а дори напротив - очакват се още по-високи нива до края на годината. Сега се сключват сделки при цени за центъра на София и южните квартали, започващи от над 2000 евро на квадратен метър“, обясни брокерът Борислава Йонкова.
Коментар