If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам,че имаш професионално изкривяване да послъгваш,но аз пиша в тая тема от 3г ....а даже тогава не съм писал
………………
А, има време, ей сега ще се изтърколят. Тука някои батковци и по десет години стаж в рутенето имат, няма се плашиш
С Кавръков или без, вече никой не се интересува от мухлясалите набалончени имоти.
Темата се е превърнала в чат по всичкология, където се коментира всичко друго, но не и имотите. Даже тухладжията Николайчо забегна към фондовите пазари...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Накавръковата справка показва около 2100, догодина по това време ще е 3100. Имотите поскъпват и ЩЕ поскъпват с по-голяма скорост. Това е положението. Който иска успокоение, да се обърне към берджо, той дава надежди...
Не ме подлъга опитното ми око,топ индикатор от световна класа !
На месечен връх купуваш Николайчо,преведено за лайк означава,че в момента е най-лошия момент да купуваш SXR8 от януари 2022 .....
Осмисли го.
Гледа към 430
Записвам
Ще купувам по 10 дяла всеки месец, ти и Снежинката ми смятайте загубите.
Знам ли, вчера си закупих още 10 дяла от SXR8, може да го съборя
Не ме подлъга опитното ми око,топ индикатор от световна класа !
На месечен връх купуваш Николайчо,преведено за лайк означава,че в момента е най-лошия момент да купуваш SXR8 от януари 2022 .....
Осмисли го.
Гледа към 430
В обяснителен режим на лъжци няма да влизам !
Дадох ти линкове и то няколко пъти,ти не си правиш труда даже да ги погледнеш,пък искаш аз да те образовам....
Това даже не е и технически индикатор,но ти и това не разбра
И реагираш като 18 годишен на който са му били шамарите
Segato навремето ти показа,че нищо не разбираш от програмиране,сега аз те гледам ,че си гола вода икономически и пак продължаваш.
Аз ти отговарях достаътчно вече, повече няма да го правя.Ти кажи Голдман за които твърдиш уверено,че всичко знаели ,защо проспаха вчерашото клане по световните борси?
Защо проспаха върха в Нвидиа?
Хайде чао тогава, оставам с добри чувства към теб - по-свестен си от брокеразите тук. Хормоните ти бушуват, млад си, набележи там някоя кака в студентски и действай, оствави ме мен. В Голдман завалиите пък съвсем не ги мисли, не са ти на нивото горките.
Хаха, то се вижда кой от двама ни е сериозен. Реакцията ти тук е като на 18 годишен. Казах ти защо ми е такава прогнозата и няма да повтарям.
ПС: Като говорим за "лъжи". Дай ми конкретни примери, когато твоят индикатор на 100% е предсказал срив от 70%. Поне няколко такива примера, да ме убедиш все пак, че е 100% сигурно.....
В обяснителен режим на лъжци няма да влизам !
Дадох ти линкове и то няколко пъти,ти не си правиш труда даже да ги погледнеш,пък искаш аз да те образовам....
Това даже не е и технически индикатор,но ти и това не разбра
И реагираш като 18 годишен на който са му били шамарите
Segato навремето ти показа,че нищо не разбираш от програмиране,сега аз те гледам ,че си гола вода и икономически и финансово и пак продължаваш.
Аз ти отговарях достаътчно вече, повече няма да го правя.Ти кажи Голдман за които твърдиш уверено,че всичко знаели ,защо проспаха вчерашото клане по световните борси?
Защо проспаха върха в Нвидиа?
Нали всичко знаели и имали много по-"точни" "индикатори"
Стига си лъгал и ми преиначавай и слагай чужди думи в устата ! То ми омръзна да ти опровергавам лъжите.
Някъв комплекс ли имаш за заяждане?
И нищо не представяш ! Ако беше така, щеше да си казал твоята прогноза ,хем те питам 5 пъти вече ? Страх ли те е нещо?
Дай нещо в по-малък период,това не е сериозно
Хаха, то се вижда кой от двама ни е сериозен. Реакцията ти тук е като на 18 годишен. Казах ти защо ми е такава прогнозата и няма да повтарям.
ПС: Като говорим за "лъжи". Дай ми конкретни примери, когато твоят индикатор на 100% е предсказал срив от 70%. Поне няколко такива примера, да ме убедиш все пак, че е 100% сигурно.....
285млн лева е бюджета на софия за чистене. С език трябва да ги лижат улиците и пак ще останат пари
Точно така. Ромките на чистота пушат цигари и хвърлят фасове по цял ден, отстрани на улиците е като сметище. Като мине "шефът" и почват да метат по 5-6 листенца, докато той отмине. После пак. Затова се плаща минимана заплата.
Но съгласи се, че изказвания от сорта на "99,999% сигурен срив от 70% идните 2 години" заради индикатор, който познавал на 100% (какво и колко пъти точно е познал този индикатор също не е ясно) - доста повърхностно и без обосновка твърдение.
Стига си лъгал и ми преиначавай и слагай чужди думи в устата ! То ми омръзна да ти опровергавам лъжите.
Някъв комплекс ли имаш за заяждане?
И нищо не представяш ! Ако беше така, щеше да си казал твоята прогноза ,хем те питам 5 пъти вече ? Страх ли те е нещо?
След 20 години средната годишна доходност на MSCI World ще бъде около 8%-9%.
Коментар