IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Да бе да, така става. Само на Вуте да му е зле, нали? Пък аз да мина между капките. Щото съм им симпатичен. Ти не разбираш ли, че докато има такива, за които законите да не важат, това вашето ще си остане бананова република. За да се променят нещата, трябва да има пълна нетърпимост от всички към подобни издевателства. Аз просто ти казвам да имаш едно наум, според новия закон на тази къща мястото не е там. А какво ще стане само оня отгоре знае. Дано нямате проблеми. Но не е редно.
    Колега, Джони, обяснявам ти че имаме хора къщи там. Изведнъж идват некви и почват да строят палати, това е с подкупи. И разрушително и нямаме нужда от почивен комплекс там. Това не е Слънчак. Това се опитвам да ти кажа. Лакомията за хотелирство е огромна, да лапкат. Еми нема да лапкат. Толкоз. Разбра ме, мисля.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Мнооого можеш. И това е типична българска черта - всеки се мисли за най-умният, най-можещият...Нейсе.
      Ами, не. Много неща не мога, но което го мога го мога. И предвиждам, и съм дъ бест в моята работа. Толкоз. Приятелски ти казвам. Попивай квото можеш от мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
        И недей да ми определяш куци ли са имотите ми или не. Има много да учиш. В Сф всички са на топ локации и ми носят доход. В Плевен всеки ден ме питат дали не продавам, в най добрата и качествена сграда до МУ. Но...няма да отдам, отказах се, ще го дам на дъщеря ми за определено време защото почва специализация и докторантура. Като приключи и се омете някъде тогава, този имот е с първа продажба в цели град. Другия купих за майка ми, за да е до моето семейство, и не сбърках. Нуждае се от специални грижи, имам соц асистент, но ако стане нещо през нощта има кой да се отзове. Аз не мога да стана гледачка и пазачка. Имам позиции които ще изостава вй така лесно. Казах ти, не мислиш, не предвождаш, а аз всочко това съм го предвидил. Разбра ли колко мога, много. По 20 хода напред мога да предвиждам нещата. Джони, учи се от батко си!
        Мнооого можеш. И това е типична българска черта - всеки се мисли за най-умният, най-можещият...Нейсе.

Коментар

Къщата е построена преди 2015 година. 2004. Може да забранят и е време да забранят строителството на калпак. Няколко строят в момента и то високи сгради. Да събарят тях. Моята къща е построена законно и с определения КИНТ за това. Айде не ми обяснявай че всичко ще съборят. По скоро да не разрешават нови строителства. Това чакам и се моля. Но както казах ела и виж кви мини и средни хотели вдигат по нагоре в зоната. Ми паркоместа? Ми канализация? Утре ще попречат на нас живеещите там със законните си къщи които не са хотели. Абсолютно съм съгласен с теб. И Таралежа е против това. Там се набримчиха хора с апетити, но няма да го бъде. Да ходят да строят в Поморие, Приморско и където щат надолу, нали е яко там. Аре, да се махат.
          Да бе да, така става. Само на Вуте да му е зле, нали? Пък аз да мина между капките. Щото съм им симпатичен. Ти не разбираш ли, че докато има такива, за които законите да не важат, това вашето ще си остане бананова република. За да се променят нещата, трябва да има пълна нетърпимост от всички към подобни издевателства. Аз просто ти казвам да имаш едно наум, според новия закон на тази къща мястото не е там. А какво ще стане само оня отгоре знае. Дано нямате проблеми. Но не е редно.

Коментар

• И недей да ми определяш куци ли са имотите ми или не. Има много да учиш. В Сф всички са на топ локации и ми носят доход. В Плевен всеки ден ме питат дали не продавам, в най добрата и качествена сграда до МУ. Но...няма да отдам, отказах се, ще го дам на дъщеря ми за определено време защото почва специализация и докторантура. Като приключи и се омете някъде тогава, този имот е с първа продажба в цели град. Другия купих за майка ми, за да е до моето семейство, и не сбърках. Нуждае се от специални грижи, имам соц асистент, но ако стане нещо през нощта има кой да се отзове. Аз не мога да стана гледачка и пазачка. Имам позиции които ще изостава вй така лесно. Казах ти, не мислиш, не предвождаш, а аз всочко това съм го предвидил. Разбра ли колко мога, много. По 20 хода напред мога да предвиждам нещата. Джони, учи се от батко си!

Коментар

Нищо не плещя, има промяна в закона от 2015г. Строителството в свлачищни райони вече не е законно. Просто не прилагат новия закон, т.е. затварят си очите. Все още.

Ако извадиш справка според действащия закон (а не според този когато е строено), ще се изненадаш лошо.

Жалкото е, че си мислиш, че имотите ти са добра инвестиция. От всичкото купено досега имаш 1 единствен имот, който става за нещо. Останалото - болук. Да беше купил още 1-2 апарта в Докторски, вместо хиляда боклука из Плевенско и Добричко. Свестен мъж си, а се подлагаш на манипулации от банския навлек, който само те използва.

http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/49/
              Къщата е построена преди 2015 година. 2004. Може да забранят и е време да забранят строителството на калпак. Няколко строят в момента и то високи сгради. Да събарят тях. Моята къща е построена законно и с определения КИНТ за това. Айде не ми обяснявай че всичко ще съборят. По скоро да не разрешават нови строителства. Това чакам и се моля. Но както казах ела и виж кви мини и средни хотели вдигат по нагоре в зоната. Ми паркоместа? Ми канализация? Утре ще попречат на нас живеещите там със законните си къщи които не са хотели. Абсолютно съм съгласен с теб. И Таралежа е против това. Там се набримчиха хора с апетити, но няма да го бъде. Да ходят да строят в Поморие, Приморско и където щат надолу, нали е яко там. Аре, да се махат.

Коментар

Аха, добре. Ми аз имам, цитирано е...с одобрението на РДНСК Добрич за разрешение за строеж от еди коя си година, щото е в Добричка област вилната зона. А ти си имай инфо от Варненската. Плещиш на вересия и ме забавляваш. . Но нищо де, утре ще сменят становището си и ще предпишат събаряне. Добре, вервам ти.
                Нищо не плещя, има промяна в закона от 2015г. Строителството в свлачищни райони вече не е законно. Просто не прилагат новия закон, т.е. затварят си очите. Все още.

Ако извадиш справка според действащия закон (а не според този когато е строено), ще се изненадаш лошо.

Жалкото е, че си мислиш, че имотите ти са добра инвестиция. От всичкото купено досега имаш 1 единствен имот, който става за нещо. Останалото - болук. Да беше купил още 1-2 апарта в Докторски, вместо хиляда боклука из Плевенско и Добричко. Свестен мъж си, а се подлагаш на манипулации от банския навлек, който само те използва.

http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/49/
                Last edited by ejonny2376; 07.08.2024, 19:17.

Коментар

Правена е справка в РДНСК – Варна относно обекти врайона. Обърни се към тях да ти дадат официално становище за твоя имот конкретно. Аз документи нямам. Имам информация.
                  Аха, добре. Ми аз имам, цитирано е...с одобрението на РДНСК Добрич за разрешение за строеж от еди коя си година, щото е в Добричка област вилната зона. А ти си имай инфо от Варненската. Плещиш на вересия и ме забавляваш. . Но нищо де, утре ще сменят становището си и ще предпишат събаряне. Добре, вервам ти.

Коментар

Член 87, алинея пета от ЗУТ.
                    Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.
                    Чакай и се надявай... (това ти го позволявам)

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.
                      Член 87, алинея пета от ЗУТ.
                      Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.

Коментар

Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
                        Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
                        Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
                        Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.

Коментар

Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
                          Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
                          Правена е справка в РДНСК – Варна относно обекти врайона. Обърни се към тях да ти дадат официално становище за твоя имот конкретно. Аз документи нямам. Имам информация.

Коментар

Сега започна да клинчиш и да говориш за "вероятност", без да даваш проценти
                            Казвам ти какво съм казал,за да не лъжеш.
                            Ти клинчиш и мълчиш защо и ти, и експертите от Голдмън проспахте най-големия спад на Nikkei от 1987 ? 6% клането в Nasdaq,та даже и върха в НВидиа . А тука едно момченце от форума ги каза

Клиничиш и мълчиш като те питам за твоята прогноза,а вместо това злобно коментираш чуждите и то без да имаш нужната експертиза.
                            Last edited by danetha; 07.08.2024, 21:18.

Коментар

Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ела, ела...
                                Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.

Коментар

Working...
                                X