Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Мнооого можеш. И това е типична българска черта - всеки се мисли за най-умният, най-можещият...Нейсе.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеИ недей да ми определяш куци ли са имотите ми или не. Има много да учиш. В Сф всички са на топ локации и ми носят доход. В Плевен всеки ден ме питат дали не продавам, в най добрата и качествена сграда до МУ. Но...няма да отдам, отказах се, ще го дам на дъщеря ми за определено време защото почва специализация и докторантура. Като приключи и се омете някъде тогава, този имот е с първа продажба в цели град. Другия купих за майка ми, за да е до моето семейство, и не сбърках. Нуждае се от специални грижи, имам соц асистент, но ако стане нещо през нощта има кой да се отзове. Аз не мога да стана гледачка и пазачка. Имам позиции които ще изостава вй така лесно. Казах ти, не мислиш, не предвождаш, а аз всочко това съм го предвидил. Разбра ли колко мога, много. По 20 хода напред мога да предвиждам нещата. Джони, учи се от батко си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Къщата е построена преди 2015 година. 2004. Може да забранят и е време да забранят строителството на калпак. Няколко строят в момента и то високи сгради. Да събарят тях. Моята къща е построена законно и с определения КИНТ за това. Айде не ми обяснявай че всичко ще съборят. По скоро да не разрешават нови строителства. Това чакам и се моля. Но както казах ела и виж кви мини и средни хотели вдигат по нагоре в зоната. Ми паркоместа? Ми канализация? Утре ще попречат на нас живеещите там със законните си къщи които не са хотели. Абсолютно съм съгласен с теб. И Таралежа е против това. Там се набримчиха хора с апетити, но няма да го бъде. Да ходят да строят в Поморие, Приморско и където щат надолу, нали е яко там. Аре, да се махат.
Коментар
-
И недей да ми определяш куци ли са имотите ми или не. Има много да учиш. В Сф всички са на топ локации и ми носят доход. В Плевен всеки ден ме питат дали не продавам, в най добрата и качествена сграда до МУ. Но...няма да отдам, отказах се, ще го дам на дъщеря ми за определено време защото почва специализация и докторантура. Като приключи и се омете някъде тогава, този имот е с първа продажба в цели град. Другия купих за майка ми, за да е до моето семейство, и не сбърках. Нуждае се от специални грижи, имам соц асистент, но ако стане нещо през нощта има кой да се отзове. Аз не мога да стана гледачка и пазачка. Имам позиции които ще изостава вй така лесно. Казах ти, не мислиш, не предвождаш, а аз всочко това съм го предвидил. Разбра ли колко мога, много. По 20 хода напред мога да предвиждам нещата. Джони, учи се от батко си!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Нищо не плещя, има промяна в закона от 2015г. Строителството в свлачищни райони вече не е законно. Просто не прилагат новия закон, т.е. затварят си очите. Все още.
Ако извадиш справка според действащия закон (а не според този когато е строено), ще се изненадаш лошо.
Жалкото е, че си мислиш, че имотите ти са добра инвестиция. От всичкото купено досега имаш 1 единствен имот, който става за нещо. Останалото - болук. Да беше купил още 1-2 апарта в Докторски, вместо хиляда боклука из Плевенско и Добричко. Свестен мъж си, а се подлагаш на манипулации от банския навлек, който само те използва.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/49/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Аха, добре. Ми аз имам, цитирано е...с одобрението на РДНСК Добрич за разрешение за строеж от еди коя си година, щото е в Добричка област вилната зона. А ти си имай инфо от Варненската. Плещиш на вересия и ме забавляваш.. Но нищо де, утре ще сменят становището си и ще предпишат събаряне. Добре, вервам ти.
Ако извадиш справка според действащия закон (а не според този когато е строено), ще се изненадаш лошо.
Жалкото е, че си мислиш, че имотите ти са добра инвестиция. От всичкото купено досега имаш 1 единствен имот, който става за нещо. Останалото - болук. Да беше купил още 1-2 апарта в Докторски, вместо хиляда боклука из Плевенско и Добричко. Свестен мъж си, а се подлагаш на манипулации от банския навлек, който само те използва.
http://gz-varna.mrrb.government.bg/map/49/Last edited by ejonny2376; 07.08.2024, 19:17.
Коментар
-
Правена е справка в РДНСК – Варна относно обекти врайона. Обърни се към тях да ти дадат официално становище за твоя имот конкретно. Аз документи нямам. Имам информация.. Но нищо де, утре ще сменят становището си и ще предпишат събаряне. Добре, вервам ти.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Член 87, алинея пета от ЗУТ.
Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Левче, не си губи времето да обясняваш на това отроче на ДС измет.
Каквито и документи да имаш, това е промяна в закона от 2015. Подлежиш на СЪБАРЯНЕ и ИЗВОЗВАНЕ. Просто не са се задействали, но и този ден ще дойде както казах.
Коментар
-
Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
Коментар
-
Би ли ми пратил документи от проверката за незаконността на вилната зона.
Знаеш ли, че когато купих имам пълния набор от документи, подписи, скици, геодезически заключения и прочие, които нотариуса (това софийски никога няма да ти обърне толкова време и внимание за всеки един да ти обяснява) един по един засегна защо и за какво са.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеСега започна да клинчиш и да говориш за "вероятност", без да даваш проценти
Ти клинчиш и мълчиш защо и ти, и експертите от Голдмън проспахте най-големия спад на Nikkei от 1987 ? 6% клането в Nasdaq,та даже и върха в НВидиа. А тука едно момченце от форума ги каза
Клиничиш и мълчиш като те питам за твоята прогноза,а вместо това злобно коментираш чуждите и то без да имаш нужната експертиза.Last edited by danetha; 07.08.2024, 21:18.
Коментар
-
Когато един-двама от гетото спрат да дават подкупи (или се сменят някои чиновници), те сами ще дойдат. Фиш-Фиш е 100% незаконно гето. Проверено е.
Ми аз мога да те уверя че 70% от къщите в Драгалевци и Симеоново са незаконни или полузаконни.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ела, ела...
Коментар
Коментар