Първоначално изпратено от nradev1111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Защо на твое име нищо нямаш? Това е интересно!Last edited by bulgarian lev; 10.08.2024, 02:04.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
стаичката в която се топлиш със 700вата ...колко е?
ПС Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Е вие и толкоз нЕмате я.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е, нали го знаеш...0,3 от дамаджаната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Пропусна да споменеш нашумелият случай с Рак на гърлото на Майкъл Дъглас.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Това е вярно. По принцип мъжете/момчетата носят вируса и го предават на момичетата при полов контакт. HPV - 18 е най-рисков...но независимо от това нещата са прекалени. Навсякъде са се навъдили популисти и нищо не разбиращи политици.
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Имам бе, ама тихУ, тихУ да не чуе Оня.....
Коментар
-
Е, нали го знаеш...0,3 от дамаджаната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
съмнява ме малко да имаш цяла дамажана с кайсиева на 15 гОдин.
Коментар
-
нямам предвид природата
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
Презумцията беше когато аз съм учил за HPV вирусите и рака на шийката и назофаринкса (гърлото) - от орална любов, а и сега ги проверяваме и тестваме...е че момичетата започват ранен полов живот с по-големи. Сега щом смятат че и момчетата на 13-14 години започват полов живот то мамата си джаса. Та те още нямат пишка на тази възраст...но ясно е че ваксините трябва да се правят рано, защо обаче момчетата не знам. Защото има педали и пак в ранна възраст се правят ваксините, даже преди 11 годишна възраст трябва да се правят. А HPV семейството вируси правят и карцином на ануса при педали. Затова.
За пари, приятелю, за фармаиндустрията.
А за пола и самопределянето му, нямам думи и коментар!Last edited by bulgarian lev; 10.08.2024, 00:23.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Има рецесия и там. Тя е с три езика и периоди на поредни съкращения. В момента с баджанака канадец държат една хижа в Скалистите планини на 200 км от Калгари и посрещат гости. Идеално. Като ми прати снимка на елен досами прозореца на Коледа и замръзналото езеро и планините като фон беше нереално направо.
дали си следил какво стана по време на ковида там.
задължителни ваксини и замразяване на сметки на протестиращите
за часовете в началните училища, с цел децата сами да си избират пола
наскоро един познат с дъщеря в ук сподели, че там и момчетата минавали на ваксина за рак на матката
като го питах, защо и момчета, премигна неразбиращо 2-3 пъти и каза
ами там е така...
гастарите дори не усещат как ги варят в тенджерата заедно с местните жабета
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
съмнява ме малко да имаш цяла дамажана с кайсиева на 15 гОдин.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар