If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Той увери, че при влизане в еврозоната няма да има промяна на курса лев-евро. Това са глупости на търкалета. Няма такъв сценарий, подчерта Левон Хампарцумян.
По онова време момичето беше в срок и можеше да стане майка, на 1-2 деца. В последно време българките раждат късно и има много такива случаи.
Ами виновен е. 99.99% е негова вина за това, че тя няма половинка.
Докато обсъждаТЕ (МН.Ч.) всички възможни бъдещи твои познанства с "жените от плажа" - няма как ТЕ да харесат кандидатката.
Очевидно, дори някои от "жените на плажа" - да не са "в срок" (според твоите изразни средства) - те спокойно могат да я третират като конкурентКА. Лесно е да я отстранят от пътя си, особено с такъв умник....
Той увери, че при влизане в еврозоната няма да има промяна на курса лев-евро. Това са глупости на търкалета. Няма такъв сценарий, подчерта Левон Хампарцумян.
Няма никакъв шанс въздухът в Овча Купел да е по-чист от други части на София, даже е обратното, там е една от най-замърсените части. Роля за това имат многото къщи в старата част + приблизителната близост на циганската махала (Факултета и Барите).
Въздухът в ОК2 е в пъти по-добър от центъра на София. Притежаваме 35м. кв. светла площ. Южен квартал с места за паркиране.
Искаш човека да те съди ли? Щом си го просиш, няма проблем, ще се свържа с него. 100 пъти ти казах, че това не е мой имот, ама ти злоупотребяваш с човека!!!!!!!
И акъла ми не побира разни подигравки на "заплатковци", които могат да се подиграват, че някой имал къща с двор в лошо състояние в Редута. Ами пичове, яжте си вечерите х 400лв. пийте си коктейлите х 500лв. и си плащайте наемите, щото никой не ви гарантира че акциите на Нвидия ще са вечно нагоре. Щото живота е шарен за всички и се променя за всички.
Поредната порутена къща падна в редута и на нейно място ще излезе блок с 20 апартамента и още толкоз паркоместа. Нека "заплатаджиите" сметна колко апарта се падат за обезщетения собственик на парцела(в случая са двама 50/55г. роднини) при 30% обезщетение. А при 35% ? Дори примера май е много близко до Лорда, макар да не знам реалната му възраст. Бая акции на Нвидията ще трябва да продадат за да си купят това обезщетение.
Иначе аз и за това не виждам смисъл в тухлите дългосрочно. По-добре скъп парцел сега с потенциал(след 10-20г.) за много повече, отколкото скъпи четири стени с разправии от наеми на 2% доходност и неясна капиталова и поддръжка за тия 20г.
Имам къща в квартал Редута. 50% дял. Състои се от нова сграда, измазана с топлоизолация, 5см. EPS. + стара сграда в процес на търпимост, 73м2.
Мерник е на изключетен хейт от безимотници на хладния перон. Нека този, който тази вечер, се появи с фенерчето, да не се чувства в безопастност, ще бъде отстрелян, като вреден дивеч.
Евго, чудя ти се всичките тъпотии дето ги пишеш дали ги мислиш? Човек, имаш много проблеми, а жените не са сред тях.
много е критичен към бащите
но един ден, като му дойдат 2-3 чавета
да му викат; дъртия, ти си виновен
нищо не ни купи
даже имотиту на твоя старец разпродаде...
ще види кое как е
Защо не се записа за Ергенът. Ето снощи погледах, една кака поиска розов замък и само около 6-7 хилки на месец. Човека избега с двеста и забрави за розата. Тая пък се възмути - а, тоя верно ли си тръгне, бе? Вярно, има продуктово позициониране в тази игра, но все пак!
Евго може да не иска розов замък, но едва ли щеше да получи роза
Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.
Защо не се записа за Ергенът. Ето снощи погледах, една кака поиска розов замък и само около 6-7 хилки на месец. Човека избега с двеста и забрави за розата. Тая пък се възмути - а, тоя верно ли си тръгне, бе? Вярно, има продуктово позициониране в тази игра, но все пак!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари, .
Дъщеря му не беше съвсем ОК и лелите от плажа не я одобриха.
Тя се държеше възпитано, обаче много неориентирана и не можа нищо да възникне между нас. Пили сме кафе заедно, но не можа да възникне близост, тя идваше за по 10 дни или 2 седмици и времето минаваше бързо. Дори на плаж ходеше малко, губеше си времето да чисти вкъщи и да шета на гости. Оплакваше се, че на младини баща й бил голям бохем, паралия и по жени вероятно е ходил много. И много не се е грижил за нея и за това тя нямаше половинка и беше мома.
Коментар