IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

па по телефона не можахте ли да се разберете.
    Ц, по телефоно не моа да изпратя кеш...., а и не вервах че ще се продадат. Единият беше с 200 евро вдигната цена през Април..., другият с изостанал Акт 16 с почти година..., но явно всичко се яде....:-)
    А да и ставаше въпрос за 3-стайни , които с гараж отлитаха към почти 200К на замазка....

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Бях 1 месец на море . Като се върнах бяха заминали....
      За втори път горя по този начин.... Ще престана с дългите морета....

па по телефона не можахте ли да се разберете.
      препоръка е

Коментар

Аз взех април на зелено във Варна. Сега е на акт 15 и все още нямам проблеми, но чукам на дърво постоянно.
        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

защо не взе лятото?

Коментар

Сега е голям риск, а всеки купил на зелено има точно 0% гаранция какъвто и да е договора....
            И аз много съм разколебан, но лятото си изпуснах шанса хем относително тънко спрямо сега хем почти построени неща.....
            защо не взе лятото?
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Демек си абонат за 2029-та?
              не, ще повика, ще ритне 2-3 пъти срещу ръжена, па ще иде да си плати наема и ще му мине.
              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение

Има едно нещо наречено сарказъм.
                Процесите в София ще бъдат същите, каквито в цяла България. Темпото може да е по-бавно, но посоката е същата. Ковид единствено може да забърза процесът.
                Демек си абонат за 2029-та?

Коментар

Хубаво е че си го проумял :-) По-добре 1 ден по-късно отколкото след 20 години :-)
                  И пишем за София, а не за България. И сега можеш да си купиш жилище в провинцията за 5000 лева....
                  Има едно нещо наречено сарказъм.
                  Процесите в София ще бъдат същите, каквито в цяла България. Темпото може да е по-бавно, но посоката е същата. Ковид единствено може да забърза процесът.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мисля че с тъмнозеленото е рисковано. И то защо. Вдичко се повишава - материали, труд...много строители инвеститори са им криви сметките при тези цени. Ще има корекциии, неизпълнение на договори...не мога да го квалифицирам, но ще има неприятни изненади. Но не по-ниски цени.
                    Сега е голям риск, а всеки купил на зелено има точно 0% гаранция какъвто и да е договора....
                    И аз много съм разколебан, но лятото си изпуснах шанса хем относително тънко спрямо сега хем почти построени неща.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ever Разгледай мнение

Как да има спад в цените?
                      ​​​​То е един просперитет пред България, едно чудо.
                      Прираст на населението, светло демографско бъдеще.
                      Умът ми не го побира откъде ще дойде този спад.
                      Хубаво е че си го проумял :-) По-добре 1 ден по-късно отколкото след 20 години :-)
                      И пишем за София, а не за България. И сега можеш да си купиш жилище в провинцията за 5000 лева....

Коментар

Прогнозата на НСИ е, че през 2050 г. населението на София ще бъде почти същото като през 2020 г. - 1.242 млн. души. То ще нараства до 2028 г., когато се очаква да достигне 1.250 млн. души, след което се очаква трайна тенденция за намаляването му.
                        ЕТО ЗАЩО 2029г. е най-вероятна за началото на спад в цените.
                        Досега демографията беше основен коз на олимпийците. Сега ти им даде обяснение с техните доводи защо 2029-та е годината. Ама не им се чака, искат утре да е спада.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Мисля че с тъмнозеленото е рисковано. И то защо. Вдичко се повишава - материали, труд...много строители инвеститори са им криви сметките при тези цени. Ще има корекциии, неизпълнение на договори...не мога да го квалифицирам, но ще има неприятни изненади. Но не по-ниски цени.
                          Как да има спад в цените?
                          ​​​​То е един просперитет пред България, едно чудо.
                          Прираст на населението, светло демографско бъдеще.
                          Умът ми не го побира откъде ще дойде този спад.

Коментар

мислех, че тук е място за търсене на чуждо мнение и споделяне на информация,
                            но по някаква причина модератора реши, че трябва да се намеси ...
                            а исках да разбера нагласите и прогнозите на колегите
                            за да се ориентирам, подходящ ли е момента за влизане на тъмно зелено
                            в софия в периферен квартал, но с добра връзка до центъра.
                            и по каква причина всеки иска добра връзка до центъра, след като живее и работи в периферията?
                            благодаря,
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

мислех, че тук е място за търсене на чуждо мнение и споделяне на информация,
                              но по някаква причина модератора реши, че трябва да се намеси ...
                              а исках да разбера нагласите и прогнозите на колегите
                              за да се ориентирам, подходящ ли е момента за влизане на тъмно зелено
                              в софия в периферен квартал, но с добра връзка до центъра.
                              и по каква причина всеки иска добра връзка до центъра, след като живее и работи в периферията?
                              благодаря,
                              Центъра си е център Венко.Това с работа по периферията поприключи.

Коментар

Прогнозата на НСИ е, че през 2050 г. населението на София ще бъде почти същото като през 2020 г. - 1.242 млн. души. То ще нараства до 2028 г., когато се очаква да достигне 1.250 млн. души, след което се очаква трайна тенденция за намаляването му.
                                ЕТО ЗАЩО 2029г. е най-вероятна за началото на спад в цените.
                                Може прогнозите преди 3-4 годни да са били такива, но намаляването започва още през 2020-а с 21 хил. души:
                                https://topnovini.bg/novini/874668-z...fiya-namalyava

Сега да видим 2021-а. Залагам на нови поне 20 хил. спад.

Коментар

Working...
                                X