Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Нали не мислиш ,че си компетентен по въпросите с НИ ? Дори не знаеш ,че обществото не е никакво лице на никоя медия, но продължавай да се излагаш, лошо няма. Освен да са те помолили да си изкажеш мнението като брокер на НИ , защото беше и такъв ако още не си. Жалко за медията която е решила да ти даде трибуна ,на мен ще ми е много интересно да ги видя кои са и тези нещастници
    Едно е хубаво в случая, каквото си написал тук винаги ама винаги е ставало обратното, толкова за твоето "компетентно" мнение
    Нали разбираш че не си критерий за оценка .
    След като се занимаваш с имоти от толкова години ,ще те помоля да покажеш къде си участвала и значителен обем информация за постигнатото ,също така след като имаш претенции няма начин за толкова години да нямаш публични изяви в медии,анализи за пазара ,съвети към купувачи,продавачи и така нататък .
    Ако нямаш абсолютно никаква информация и ще се криеш зад един ник ,мисля че дори няма смисъл и да ми отговаряш ,безсмислено е ,губиш и твоето време ,моето и на читателите на форума

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Не знам дали може да пишеш за инвеститорите на зилено и ИЗПИРАНЕТО НА НЕЗАКОННИ ДОХОДИ.
      Малко да поправя джони - те ги плащат на 500€ документално, а плащат кеш по пазарни цени. В апартаментгейт много ярко изгря звездата на тази далавера за изпиране на крадени пари. След 3 години не се дължи никакъв данък на изпраните пари.
      Не знам колко си се занимавал с медии - ама те работят по поръчка и ако не напишеш това което очакват поръчителите НЯМА да го пуснат. Сам пишеш че 99% са поръчкови статии. А твоята каква мислиш че ще бъде?
      Участието ми ще бъде в малък панел около 15 изречения ,не повече .

Коментар

Вчера си купих испански свински врат по 5лв, даже 4.99 да съм съвсем точен .
        Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
        И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
        И аз купих на подобна цена от Централни хали от БГ производител,такова хубаво месо отдавна не бях ял.Дори дне ще взема още.

Коментар

Може и него да го съхраняват по 20г във фризера ама като са пълни всички фризери продават на безценица.
          И имотите това ги чака. Може да е неочаквано бързо - новата власт само трябва да окауши някой друг крадец, другите ще продават на пожар и ще бягат
          Ботич, ще се отровиш за 10 лв.
          Отпусни си малко душицата, един живот живеем

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
            То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките.
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Прекрасен анализ
              Не знам дали може да пишеш за инвеститорите на зилено и ИЗПИРАНЕТО НА НЕЗАКОННИ ДОХОДИ.
              Малко да поправя джони - те ги плащат на 500€ документално, а плащат кеш по пазарни цени. В апартаментгейт много ярко изгря звездата на тази далавера за изпиране на крадени пари. След 3 години не се дължи никакъв данък на изпраните пари.
              Не знам колко си се занимавал с медии - ама те работят по поръчка и ако не напишеш това което очакват поръчителите НЯМА да го пуснат. Сам пишеш че 99% са поръчкови статии. А твоята каква мислиш че ще бъде?
              Last edited by bota156; 10.12.2021, 08:00.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Понеже сте големите специалисти затова от страх продадохте маломерките ,а в Явлена Страхил моментално е разкарал дузина брокери и са му побелели косите ....айде да не плещим дежурните глупости ,ако бяхте толкова компетентни вас щяха да канят редакторите на медиите ,а не мен .Ясно ли ти е ?Обществото определя кой е компетентен и кой не ,в случая обществото в лицето на дадена медия отразяваща огромен кръг събиития в международен икономически мащаб се обръща към мен ,а не към теб или някой дето притежавал десетки имоти.Притежанието на пари,имоти и т.н. не те прави специалист в дадена материя .
                Нали не мислиш ,че си компетентен по въпросите с НИ ? Дори не знаеш ,че обществото не е никакво лице на никоя медия, но продължавай да се излагаш, лошо няма. Освен да са те помолили да си изкажеш мнението като брокер на НИ , защото беше и такъв ако още не си. Жалко за медията която е решила да ти даде трибуна ,на мен ще ми е много интересно да ги видя кои са и тези нещастници
                Едно е хубаво в случая, каквото си написал тук винаги ама винаги е ставало обратното, толкова за твоето "компетентно" мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не мое да земе там щото Фениксчо ги е изкупил всичките с парите от Нобела за Фениксовите проценти и търга на Сотбис за жълтата му форумна фанелка....
                  смея се със сълзи, нема-нема току напишеш някоя такава приятелска закачка. Да му е кеф на човек да чете темата. Евалла, как ти ги ражда келнерската глава такива не бисери, ами диаманти.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
                    Н

Каврък надявам се да не са те канили от вестник Стършел или от Жълт Труд

До момента нямаш нито една вярна икономическа прогноза - На каква база демонстрираж такова безпардонно самочуствие?
                    Глупости, всички прогнози на кавръчето са верни. Въпросът е, че не ги тълкувате и разчитате правилно. Нещо като прогнозите на неговия ментор, който уж казал МЯУ, но всъщност имал превид не съвсем МЯУ, а по-скоро БАУ и КУКУРИГУ. което означава точно обратното.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение

Джони я ни обясни ти като крупен инвеститор в акции - Колко акции можеш да изядеш ?

Защо ти е да купуваш акции като те не стават за ядене ???

Ами апрата в Иван Вазов като не живееш в нещо защо ти е???

Ти за тъмните прозорци днес ли научи??? Ако и преди си го знаел от какъв зор купи апарт в западащ град а не си купи в немско???

Много въпроси без отговори, които поставят силно под съмнение до колко е истина всичко което си написал
                      Не се съмнявай в истинността на жони, във виртуалния свят няма неистини, всичко е възможно.

Коментар

Мен са ме поканили като икономист ,имотите са част от икономиката ,икономиката е това което движи света ,живота на хората иначе отиваш в землянката и да събираш лишеи и да ядеш червеи на полето.Това става ако няма икономика.Пример е Северна Корея в която като пуснат концлагеристите на работа по полетата и нивите ,всичко дето мърда бива изядено от червея до плъха .
                        Така че в тоя ред на мисли коментирам имотите като част от икономиката ,сега стана ли ти ясно ,имам диплома на която пише икономист ,с печат от УНСС .
                        Чувал съм, че доста икономисти с диплома с печат от УНСС живеят в при родителите си до преклонна възраст. Това никак не движи икономиката, защото няма пазар на имоти, а парите си стоят в банка и мързелуват а не се въртят в икономиката. Странно, икономистите от УНСС с диплома и печат вместо да дават пример как трябва да се въртят парите, сами лично мишкуват в деЦките и не движат икономиката по никакъв начин.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Щом са глупости, дай нещо по-добро. Не само клишета от сорта на "имотиtе пазят от инфлация", "имотите са достъпни" и пр.
                          То и свинското месо в момента е достъпно - това значи ли, че всеки трябва да купи по 1 тон свинско? Купува колкото може да изяде. А имотите в София са повече, отколкото могат да бъдат обитавани - за последните 10 години 80% повече според статистиките.
                          Джони я ни обясни ти като крупен инвеститор в акции - Колко акции можеш да изядеш ?

Защо ти е да купуваш акции като те не стават за ядене ???

Ами апрата в Иван Вазов като не живееш в нещо защо ти е???

Ти за тъмните прозорци днес ли научи??? Ако и преди си го знаел от какъв зор купи апарт в западащ град а не си купи в немско???

Много въпроси без отговори, които поставят силно под съмнение до колко е истина всичко което си написал

Коментар

Понеже сте големите специалисти затова от страх продадохте маломерките ,а в Явлена Страхил моментално е разкарал дузина брокери и са му побелели косите ....айде да не плещим дежурните глупости ,ако бяхте толкова компетентни вас щяха да канят редакторите на медиите ,а не мен .Ясно ли ти е ?Обществото определя кой е компетентен и кой не ,в случая обществото в лицето на дадена медия отразяваща огромен кръг събиития в международен икономически мащаб се обръща към мен ,а не към теб или някой дето притежавал десетки имоти.Притежанието на пари,имоти и т.н. не те прави специалист в дадена материя .
                            Каврък надявам се да не са те канили от вестник Стършел или от Жълт Труд

До момента нямаш нито една вярна икономическа прогноза - На каква база демонстрираж такова безпардонно самочуствие?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                              Е ходи в Германия, земи си във Франкфурт или в САЩ вземи си в Ню Йорк, като тука не те устройват цените. Или чакай по-добри времена, въпрос на личен избор.
                              Е отидох, взех. Проблем?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Е ходи в Германия, земи си във Франкфурт или в САЩ вземи си в Ню Йорк, като тука не те устройват цените. Или чакай по-добри времена, въпрос на личен избор.
                                Не мое да земе там щото Фениксчо ги е изкупил всичките с парите от Нобела за Фениксовите проценти и търга на Сотбис за жълтата му форумна фанелка....

Коментар

Working...
                                X