Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНякой да му се занимава с проект за 6 месеца САП quality? 200$ на ден = 20к общо абе 30к лева чисто
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Спрямо предишното преброяване през 2011 г., само София-град увеличава своето население с 14.7%
София и тя вече няма от къде да се захранва ,ниска раждаемост,висока смъртност ,това увеличение дето си го цитирала става само за анализите в банката в която си ,иначе смъртността изяжда и увеличение и прираст и всичко.
От предишния имотен бум почти 1 000 000 души ги няма
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение6 520 000 души е населението на страната към 7 септември 2021 г Това намаление между 2011 г. и 2021 г. е най-голямото регистрирано от всички досега. С 844 000 души е намаляла страната.
Жилищата в страната към 7 септември 2021 г. са 4 182 000 и се увеличават с 295 000, спрямо 2011 г.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...gariia-2296151
- 2 Харесвания
Коментар
-
6 520 000 души е населението на страната към 7 септември 2021 г Това намаление между 2011 г. и 2021 г. е най-голямото регистрирано от всички досега. С 844 000 души е намаляла страната.
Жилищата в страната към 7 септември 2021 г. са 4 182 000 и се увеличават с 295 000, спрямо 2011 г.
https://dariknews.bg/novini/bylgarii...gariia-2296151
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Ти не ги разбираш правилно новините
От западна европа се връщат скъсаните социали без една кинта, а на там заминават само умни красиви и богати щото не могат да преживеят че делят една държава с плоскоземци
Тоест връщат се бедните излизат богатите, намалява покупателната способност и ни чака спад
Нали бях в Дания за седмица не само че не се връщат ами и още идват ...и аз се замислих да остана даже ...излизаш навън ,спокойно ,без нерви без напрежение ,насякъде всичко е дигитализирано ,то са едни болници ,едни сгради ,една организация ...и ако стане някакъв инцидент недай си боже реакции веднага от всички институции
И преди съм ти казвал ,проблема специално при тебе е че си набил всичко в тухли НО това не е най големия проблем .
Най големия проблем е че си го направил на едно единствено място като държава ,в най бедната и най -корумпираната в ЕС .
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Може да има някой свободен - на мен определено не ми се занимава. Нямам нужда от кинти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от yalokin Разгледай мнение
Ботич, трудно ще намерите някой (читав) за тези пари.
В момента един тираджия изкарва толкова, а и тук говорим за краткострочен проект (където надниците по-принцип са по-високи).
Пробвайте в Индия и ФилипинитеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеНякой да му се занимава с проект за 6 месеца САП quality? 200$ на ден = 20к общо абе 30к лева чисто
В момента един тираджия изкарва толкова, а и тук говорим за краткострочен проект (където надниците по-принцип са по-високи).
Пробвайте в Индия и ФилипинитеLast edited by yalokin; 06.01.2022, 13:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.24chasa.bg/amp/10580493
Инфлацията не може да бъде поета от пазара в строителната продукция .
Явно този индикатор е доста верен.
При шоково поскъпване слвдва стагнация в имотния и строителен сектор.
Коментар
-
Населението в България е намаляло с 11,5% до 6,5 милиона! Жилищата с близо 300 хиляди повече
Поне 1/3 са празни за инвестиция.
чакат инвеститори от чужбина .Last edited by superexpert; 06.01.2022, 12:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не казвам да се опитваш да хващаш върховете в имотите и да кешираш точно тогава. И не съм пасал всичко да е кеш и аз не обичам в сметките ми да има много неизползваем. Казвам, че е добре да имаш освен имоти и други активи, на всичкото отгоре и кеш в размер на 10-30% от инвестиционния капитал. Няма да се обосновавам защо така съм решил, не ми се занимава. Важното е, че разбрах от тебе, че така не е правилно, трябва всичко да е в имоти и при криза са важни наемите. Предлагам всеки да си стои с решенията и да се радва на живота. Амин.
Ти сам определяш каква част от парите ти няма да работят за теб - За да си го представиш по лесно си представи че Аз Ти и Кавръков имаме по 10 работника
При мен 9 от 10 са напълно натоварени а един от време на време почива
При теб 3-ма нон стоп си клатят краката
А при Кавръка всичките са барат дрона
Сега в задачата се пита на дълго кой ще е най добре?
Имаш ли представа само за 10 години каква ще е разликата между нас ако сме стартирали с равни позиции???
Ама като дойдело големото МЯУ вие ще сте имали кеш да купувате евтино , също като Бъфет - Кой съм аз да ви развалям идилята
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеВ България миграцията вече е с обратен знак и за първи път от десетилетия тя е положителна. През 2020 година в страната са се завърнали повече българи от чужбина, отколкото са заминали да живеят зад граница. Очакванията са тази положителна нетна миграция да се потвърди и в цифрите за 2021г.
https://fakti.bg/bulgaria/642533-ame...oto-a-napuskat
Хайде сега чакайте спад
От западна европа се връщат скъсаните социали без една кинта, а на там заминават само умни красиви и богати щото не могат да преживеят че делят една държава с плоскоземци
Тоест връщат се бедните излизат богатите, намалява покупателната способност и ни чака спад
- 1 like
Коментар
Коментар