Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
По онова време момичето беше в срок и можеше да стане майка, на 1-2 деца. В последно време българките раждат късно и има много такива случаи.
Ами виновен е. 99.99% е негова вина за това, че тя няма половинка.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Говоря за младите жени, като тези от "Ергенът".
Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
wtf???
все бащите са виновни
Ами виновен е. 99.99% е негова вина за това, че тя няма половинка.
Коментар
� -
Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари,.
Дъщеря му не беше съвсем ОК и лелите от плажа не я одобриха.
Тя се държеше възпитано, обаче много неориентирана и не можа нищо да възникне между нас. Пили сме кафе заедно, но не можа да възникне близост, тя идваше за по 10 дни или 2 седмици и времето минаваше бързо. Дори на плаж ходеше малко, губеше си времето да чисти вкъщи и да шета на гости. Оплакваше се, че на младини баща й бил голям бохем, паралия и по жени вероятно е ходил много. И много не се е грижил за нея и за това тя нямаше половинка и беше мома.
все бащите са виновнипрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo
Тя не ни разказа точно какво е, но ние се досетихме. Изглежда техните са разведени от години, тя живееше с майка си (а чичото на друго място). И е идвала на море с майка си за 1 седмица и личеше, че родителите й не се разбират, но все пак имат общо дете и не пречи да са на море заедно.
Баща й все канеше гости, дори и гостенка му е идвала една издокарана лелка, а той трудно ходеше (но се държеше с нея като гадже).
Ако дъщерята ми беше пуснала, можеше всичко да се нареди много добре.
А ние й казахме, че напълно разбираме ситуацията, защото и нашият баща прилича на нейния в някои отношения, дори визуално.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеЕвго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.
- 1 like
Коментар
� -
Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари,.
Тя се държеше възпитано, обаче много неориентирана и не можа нищо да възникне между нас. Пили сме кафе заедно, но не можа да възникне близост, тя идваше за по 10 дни или 2 седмици и времето минаваше бързо. Дори на плаж ходеше малко, губеше си времето да чисти вкъщи и да шета на гости. Оплакваше се, че на младини баща й бил голям бохем, паралия и по жени вероятно е ходил много. И много не се е грижил за нея и за това тя нямаше половинка и беше мома.
- 1 like
Коментар
� -
Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари,
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Сигурен съм, че за малко се е разминало.
Last edited by Evgo; 10.02.2025, 18:21.
Коментар
� -
Говоря за младите жени, като тези от "Ергенът".
Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.
Чичото купи запустял парцел със стари постройки с хубава гледка и от това нещо направи чудесна нова вила на един етаж с 2 апартамента, един до друг. Каза, че било за дъщеря му. Ползва го 4 лета и го продаде. Трябваха му пари да си оправи разни кредити и го продаде евтино с оглед цените днес. Та понякога мъжете тичат, правят, без ясна визия и после го продават. И баща ми беше така за други имоти и други дейности. Много тичане, а после продава евтино.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнениеЕвго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.
Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.
Last edited by Evgo; 10.02.2025, 18:21.
Коментар
� -
И акъла ми не побира разни подигравки на "заплатковци", които могат да се подиграват, че някой имал къща с двор в лошо състояние в Редута. Ами пичове, яжте си вечерите х 400лв. пийте си коктейлите х 500лв. и си плащайте наемите, щото никой не ви гарантира че акциите на Нвидия ще са вечно нагоре. Щото живота е шарен за всички и се променя за всички.
Поредната порутена къща падна в редута и на нейно място ще излезе блок с 20 апартамента и още толкоз паркоместа. Нека "заплатаджиите" сметна колко апарта се падат за обезщетения собственик на парцела(в случая са двама 50/55г. роднини) при 30% обезщетение. А при 35% ? Дори примера май е много близко до Лорда, макар да не знам реалната му възраст. Бая акции на Нвидията ще трябва да продадат за да си купят това обезщетение.
Иначе аз и за това не виждам смисъл в тухлите дългосрочно. По-добре скъп парцел сега с потенциал(след 10-20г.) за много повече, отколкото скъпи четири стени с разправии от наеми на 2% доходност и неясна капиталова и поддръжка за тия 20г.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Евго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение
Аз наблюдавам през аирсофия.инфо сайта за където ме интересува в различни сезони. Циганската махала оказва влияние на ОК1 и Красна. Поляна основно, ОК2 е по-високо, на хълм е на нивото на Горна баня, другите са надолу. И наистина зимата е малко гадно в София, но е не повече от 10-15 дни за целия сезон с много замърсен въздух.
Евго - да така беше и в Овча купел старата част под Нов Български, къщички, големи поляни, тичал съм с немската овчарка наволя, в ОК2 имаше блато с река от Горна баня, с риби, жаби, змии, патици и всичко, сега там в дерето има блокове ново строителство с наводнени/мухлясали мазета и гаражи
Коментар
�
Коментар