IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Защо не се записа за Ергенът. Ето снощи погледах, една кака поиска розов замък и само около 6-7 хилки на месец. Човека избега с двеста и забрави за розата. Тая пък се възмути - а, тоя верно ли си тръгне, бе? Вярно, има продуктово позициониране в тази игра, но все пак!
    Евго може да не иска розов замък, но едва ли щеше да получи роза

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По онова време момичето беше в срок и можеше да стане майка, на 1-2 деца. В последно време българките раждат късно и има много такива случаи.

Ами виновен е. 99.99% е негова вина за това, че тя няма половинка.
      Евго, чудя ти се всичките тъпотии дето ги пишеш дали ги мислиш? Човек, имаш много проблеми, а жените не са сред тях.

Коментар

Говоря за младите жени, като тези от "Ергенът".

Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.
        Защо не се записа за Ергенът. Ето снощи погледах, една кака поиска розов замък и само около 6-7 хилки на месец. Човека избега с двеста и забрави за розата. Тая пък се възмути - а, тоя верно ли си тръгне, бе? Вярно, има продуктово позициониране в тази игра, но все пак!
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

wtf???
          все бащите са виновни
          По онова време момичето беше в срок и можеше да стане майка, на 1-2 деца. В последно време българките раждат късно и има много такива случаи.

Ами виновен е. 99.99% е негова вина за това, че тя няма половинка.

Коментар

Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари, .

Дъщеря му не беше съвсем ОК и лелите от плажа не я одобриха.

Тя се държеше възпитано, обаче много неориентирана и не можа нищо да възникне между нас. Пили сме кафе заедно, но не можа да възникне близост, тя идваше за по 10 дни или 2 седмици и времето минаваше бързо. Дори на плаж ходеше малко, губеше си времето да чисти вкъщи и да шета на гости. Оплакваше се, че на младини баща й бил голям бохем, паралия и по жени вероятно е ходил много. И много не се е грижил за нея и за това тя нямаше половинка и беше мома.
            wtf???
            все бащите са виновни
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Тя не ни разказа точно какво е, но ние се досетихме. Изглежда техните са разведени от години, тя живееше с майка си (а чичото на друго място). И е идвала на море с майка си за 1 седмица и личеше, че родителите й не се разбират, но все пак имат общо дете и не пречи да са на море заедно.
              Баща й все канеше гости, дори и гостенка му е идвала една издокарана лелка, а той трудно ходеше (но се държеше с нея като гадже).
              Ако дъщерята ми беше пуснала, можеше всичко да се нареди много добре.
              А ние й казахме, че напълно разбираме ситуацията, защото и нашият баща прилича на нейния в някои отношения, дори визуално.
              Дете на разведени или враждуващи родители е в реда на нещата да си има травми и травмички и да е била по-сложна момата за сваляне.

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
                Евго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.
                Да ти кажа съгласен съм с голямата част, защото съм виждал примери със себе си и други хора как действат жените деструктивно или градящо. Но не е задължително успеха на един мъж да се дължи на жена - виж Бил Гейст или Марк Зукърбърг когато са били младежи без жени са успели доста.

Коментар

Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари, .

Тя се държеше възпитано, обаче много неориентирана и не можа нищо да възникне между нас. Пили сме кафе заедно, но не можа да възникне близост, тя идваше за по 10 дни или 2 седмици и времето минаваше бързо. Дори на плаж ходеше малко, губеше си времето да чисти вкъщи и да шета на гости. Оплакваше се, че на младини баща й бил голям бохем, паралия и по жени вероятно е ходил много. И много не се е грижил за нея и за това тя нямаше половинка и беше мома.
                  Е, сега баща и е виновен и тя си вярва. Понякога има хора които не можеш да задържиш с вериги към семейното имане, бизнес или осигуреност и бягат от гнездото а други се съгласяват да слушкат и стоят на сигурно. На крива цица космоса и пречи.

Коментар

Сигурно ме е харесал човека. Висок симпатяга с гола глава, с вила и професия, културен, с пари,

Е щом лелите не са я одобрили, не става, Ма човеко що го изпусна?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Сигурен съм, че за малко се е разминало

Last edited by Evgo; 10.02.2025, 18:21.

Коментар

Преди 9 г. на морето се появи съсед чичо към 70 г, богат с голям джип и неомъжена дъщеря. Имаше вариант да му стана зет, той ме беше одобрил.

Чичото купи запустял парцел със стари постройки с хубава гледка и от това нещо направи чудесна нова вила на един етаж с 2 апартамента, един до друг. Каза, че било за дъщеря му. Ползва го 4 лета и го продаде. Трябваха му пари да си оправи разни кредити и го продаде евтино с оглед цените днес. Та понякога мъжете тичат, правят, без ясна визия и после го продават. И баща ми беше така за други имоти и други дейности. Много тичане, а после продава евтино.
                        Сигурен съм, че за малко се е разминало

Коментар

• Първоначално изпратено от diskmanv Разгледай мнение
                          Евго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.

Last edited by Evgo; 10.02.2025, 18:21.

Коментар

• И акъла ми не побира разни подигравки на "заплатковци", които могат да се подиграват, че някой имал къща с двор в лошо състояние в Редута. Ами пичове, яжте си вечерите х 400лв. пийте си коктейлите х 500лв. и си плащайте наемите, щото никой не ви гарантира че акциите на Нвидия ще са вечно нагоре. Щото живота е шарен за всички и се променя за всички.

Поредната порутена къща падна в редута и на нейно място ще излезе блок с 20 апартамента и още толкоз паркоместа. Нека "заплатаджиите" сметна колко апарта се падат за обезщетения собственик на парцела(в случая са двама 50/55г. роднини) при 30% обезщетение. А при 35% ? Дори примера май е много близко до Лорда, макар да не знам реалната му възраст. Бая акции на Нвидията ще трябва да продадат за да си купят това обезщетение.

Иначе аз и за това не виждам смисъл в тухлите дългосрочно. По-добре скъп парцел сега с потенциал(след 10-20г.) за много повече, отколкото скъпи четири стени с разправии от наеми на 2% доходност и неясна капиталова и поддръжка за тия 20г.

Коментар

• Евго, не разбирам как може да слагаш всички жени под един знаменател. Има много читави жени. И пак по статистика няма нито един успял мъж, без жена която да го е направила такъв. Така е било и така е. Вероятно, ако някой мисли друго е изгубил почва под краката си. И статистиката е еднаква и за мъжете и за жените, да може би жените имат повече претенции, ама нали за това за жени. Ние плащаме, те мрънкат и искат. Така е и при тухлите, за това питам и Оцкобоцко какъв му е статуса, защото избора може да не е най-практичен и да е продиктуван от чувствата на жена му, а това изобщо може да не е окей за благото на цялото семейство. Щото жената утре ще иска и второ и трето и пето жилище, това не я прави лоша, прави я жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от SlonN Разгледай мнение

Аз наблюдавам през аирсофия.инфо сайта за където ме интересува в различни сезони. Циганската махала оказва влияние на ОК1 и Красна. Поляна основно, ОК2 е по-високо, на хълм е на нивото на Горна баня, другите са надолу. И наистина зимата е малко гадно в София, но е не повече от 10-15 дни за целия сезон с много замърсен въздух.

Евго - да така беше и в Овча купел старата част под Нов Български, къщички, големи поляни, тичал съм с немската овчарка наволя, в ОК2 имаше блато с река от Горна баня, с риби, жаби, змии, патици и всичко, сега там в дерето има блокове ново строителство с наводнени/мухлясали мазета и гаражи
                                Но ти говориш за времената 1992 -1997 г., предполагам. Тогава все още не е имало бурно строителство и приличаше като през 80-те.

Коментар

Working...
                                X