Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Играчи ко става? Днес от една бамка ми звънят, и ме уговарят да ида в техен офис, защото имали нов инвестиционен продукт.
След като казах, че депозити не ме интересуват, казаха, че не е депозит, но ще ми кажат в офиса, понеже не било за телефон (????!!).
След няколко кандърми и заплахи, че няма да ходя, изплюха камъчето - търговия с акции и етф -и. Ти да видиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеЗначи викате, че мнозинството от пишещите тук са на бюджетна издръжка (според 1 коментар по-надолу това са 2/3 от населението), следователно им се е вдигнал стандарта на живот и се чувстват по-заможни? Мислех, че тук пишат инвеститори, ама явно съм се объркал.
не си ли чувал за тяхпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Ако не виждаш рога на изобилието, който се изсипа над всички, свързани с бюджета, значи имаш проблем със зрението. А от бюджета се хранят 2/3 от населението. В случая икономическата обстановка не е от решаващо значение за рязкото повишаване на жизнения стандарт. Оправдавам подобно невежество от твоя страна, само ако живееш извън България.
Накратко: в момента у нас НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА БОЙКОТ на търговски вериги.
Аз съм на 41 години и в рамките на съзнателния ми живот храни, пошибалки и луксозни стоки не са били толкова евтини спрямо стандарта. Проблемът е единствено задоволяването на базисни нужди като подслон. Съгласи се, ама един бойкот на търговските вериги няма да направи жилищата по-евтини.
И аз смятам, че българите никога не са били толкова богати както в момента. Пътуват по света, пътуват до екзотични дестинации, купуват коли, мързелуват и т.н. Правят си джуки, правят си татуировки.
През 1999 г. бях студент и помня, че колегите от провинцията дори си мъкнеха бурканите с тях и един път една ги чукна леко в дървените банки. И положението беше бедно. Много хора си износваха кой каквото има.
Относно веригите, редовно пазарувам и съм забелязъл, че една от тях рядко прави промоции. И се е случвало да купя боклучива стока. Особено хубави домати рядко се намират лятото.Last edited by Evgo; 11.02.2025, 17:17.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мани, мани...и едно писмо не умеят да драснат до ЦБ с вопъл да 'дигнат лихвите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеИ аз смятам, че с 1-2-3 дни нищо не би се постигнало. По-скоро тенденцията на Балканите да се правят такива протести ме навежда на мисълта, че икономическата обстановка не е никак розова, противно на това какво се опитват да ме убедят в този форум.
Накратко: в момента у нас НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКВИ УСЛОВИЯ ЗА БОЙКОТ на търговски вериги.
Аз съм на 41 години и в рамките на съзнателния ми живот храни, пошибалки и луксозни стоки не са били толкова евтини спрямо стандарта. Проблемът е единствено задоволяването на базисни нужди като подслон. Съгласи се, ама един бойкот на търговските вериги няма да направи жилищата по-евтини.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Такъв си е материала драги ми Лордиевич. Днешните понижители са жалка картинка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗащо всички понижители пишете наобратно на случващото се в действителността??? Винаги ли така инерционно и със закъснение? Така не се улавят мигове....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеКакво смятате за готвените бойкоти на големите вериги? Щом се стига до такива неща, каква е според вас икономическата обстановка?
https://mobile.frognews.bg/article/310120/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеИ аз смятам, че с 1-2-3 дни нищо не би се постигнало. По-скоро тенденцията на Балканите да се правят такива протести ме навежда на мисълта, че икономическата обстановка не е никак розова, противно на това какво се опитват да ме убедят в този форум.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19890097
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scotty Разгледай мнениеКакво смятате за готвените бойкоти на големите вериги? Щом се стига до такива неща, каква е според вас икономическата обстановка?
Като не пазаруваш на 13ти, на 12ти или 14 ще напазаруваш двойно количество:-))))
Подхода трябва да е друг:
да кажем 10-20 дни да не се купуват никакви млечни продукти да кажем
после 10-20 дни меса и месни произведения и т.н.
- 9 Харесвания
Коментар
Коментар