If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото ползват услугата депозит, че банките я разкараха А прошляците, никой не ги иска, само ядове и разправии. Тънко няма бате, освен при некоя баба пенсионерка стайче под наем или при шведите или в някоя 30-40 годишна развалина или някъде на тавана в мазето с общ санитарен възел, или извън СФ и те така.
София е на 10-то място в класацията за най-скъпите градове за живеене в страните от Централна и Източна Европа, съгласно ежедневните разходи за живот. Това включва храна, ресторанти, пътуване, наеми.
Така цената за живот в столицата ни е 42,24% от този на нюйоркчани. Въз основа на тези цифри наемът на апартамент в София е около 14,58% от цената на наема в Ню Йорк, далеч зад Прага, където наемът е 26,02%.
Наемът е точно 3 ПЪТИ по нисък от другите стоки/услуги в София. (14 към 42)
Със сигурност да живееш под наем е голяма далавера.
Виж да развеждаш гаджетата по кръчмите води до скъсан джоб. Джони фнимавай
Искаш ли една кол-опцийка да ти предложа. Примерно - сключваме договор да ти продам във Вазов на сегашни цени след 5 години. За целта ми плащаш една малка кол премия (ще я сметнем по формулата на Блек/Шолц).
Навит ли си?
Въпросът е върху какво ще е кол-опцията при положение че си като костенурка (цялата собственост ти е на гърба)
Искаш ли една кол-опцийка да ти предложа. Примерно - сключваме договор да ти продам във Вазов на сегашни цени след 5 години. За целта ми плащаш една малка кол премия (ще я сметнем по формулата на Блек/Шолц).
Навит ли си?
за какво е тая премийка?
нали мислиш, че цените тогава ще са много надолу.
Пепе, то винаги някои, по някое време няма да им светят прозорците, което не пречи на ревльовците тук да смучат пръста...
Хора малко се заблуждавате, за празните апартаменти за София според мен. Глобализацията е навсякъде и не виждам причина в бъдещето в София да седят празни апарти на ниски цени. А иначе като замине ковида и тези с по няколкото нощувки пак ще са пълни.
Пепе, то винаги някои, по някое време няма да им светят прозорците, което не пречи на ревльовците тук да смучат пръста...
Коментар