Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Изглежда не разбираш за какво иде реч. Бабата, отива при брокер с предложение за продажба на гараж на цена 10000 евро. Брокерката знае ,че аз търся гараж там и казва, че има купувач. Бабата доволна, ние още по-доволниЕ, брокерката не пуска обява за да купи гаража заплатката, ама той така и не работи с брокита
Та, аз не прецаквам никой ако той не се е прецакал сам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Много хубаво. Кажи им сега на всички които продават през броки как ги цакат в полза на търтеите които не работят. Всеки продавач трябва да го знае това. Брокито уж много информация има уж много експертиза за цени за тва за онва, квалифицирани оценители, консултанти много в час с пазара. Всичко това и накрая ти крие офертата от потенциални купувачи за да може Дъри да те прецака с няколко хиляди еврака. Повече такива истории искам тук, щото много реклами на брокита има а това са болшинството от случаите.
Пак да напомня, инвеститор през броки не минава. Брокерите са само за балъци. Докараш ли я до броки значи не си за тоя пазар.Е, брокерката не пуска обява за да купи гаража заплатката, ама той така и не работи с брокита
Та, аз не прецаквам никой ако той не се е прецакал сам
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Радев, ще го приема за шега. Предполагам, че съм дребен инвеститор в имоти, не пишман, и ползвател на апартаменти за лични нужни. Информацията, която си намирам сам е недостатъчна, затова използвам специализирани услуги. Мисля, че си счетоводител? То по твоите думи дай всички сами да си оправяме счетоводството и то тогава няма да има нужда от твоите услуги.Last edited by nradev; 06.02.2022, 19:15.
Коментар
-
Тва мнение как събра 7 плюса не знам...
Живеем в най-дивия комунизъм в момента. Централните банки раздават пари на олигархията и хазяите до степен че всички които работят за парите са вече на ниво крепостни селяни, а "инвеститорската класа" се изтреля на луната от пари. Реално единственото което държи инфлацията още "ниска" е че правителствата печатат пари за фирмите да работят на загуба като продават на сегашни цени. Реалните цени се виждат много добре по енергията например, но и там заляха пазара с помощи за да скрият истинската цена от консуматорите. Дори по Живково време не е имало такова стъкмяване. Хардвардците по образование са комунисти. Поинтересувайте се какви откачалки предподават в Хардвард и ще ви стане лошо.
Хората са шастливи че се дава,че се раздава,фирмите на практика се одържавяват,но това става бавно и с други ,нови механизми.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Каква партийна линия те гони? Ти да не си станал активист някакъв, партиец? Поредното доказателство че най-некадърните, не можещите и наглите се бутат в политиката.
Каврък преди 77 години комунистите са взели всичко на дядо ми. Той и неговите братя са имали 300 декара земя, през 20-30те са имали освен земи, дюкяни, търговия са правели, Шевролет са имали, правели са превози. Имало е към 2-3000 автомобила в България тогава. Всичко почти са им взели партията и селските завистници. Дядо ми е лежал в Белене, хвърлят го веднага след като се връща от фронта.
Мога много да разказвам, но има ли смисъл.
Тоя път няма да ви мине номера. Ще ядете дебелия.
Хващай правия път овреме, че малко те в блъскал живота май?
Живеем в най-дивия комунизъм в момента. Централните банки раздават пари на олигархията и хазяите до степен че всички които работят за парите са вече на ниво крепостни селяни, а "инвеститорската класа" се изтреля на луната от пари. Реално единственото което държи инфлацията още "ниска" е че правителствата печатат пари за фирмите да работят на загуба като продават на сегашни цени. Реалните цени се виждат много добре по енергията например, но и там заляха пазара с помощи за да скрият истинската цена от консуматорите. Дори по Живково време не е имало такова стъкмяване. Хардвардците по образование са комунисти. Поинтересувайте се какви откачалки предподават в Хардвард и ще ви стане лошо.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хахаха, бабата толкова пари поиска и веднага и бяха платени от нас с мъжа ми, не сме се пазарили изобщо ! Не, на българи няма да отдам нито един от апартаментите в Изток, само един малък отдавам на една млада двойка която очаква дете ,а те пък искат да го купят и го пазят. Този апартамент го купих на луда печалба и с удоволствие бих им го продала ако не бяха такива времена. Ще изчакат малко с покупката и наистина може и да им го продам
Обаче апартаментите в Изток, забрави да влезе българин вътре. Абсурд !
Пак да напомня, инвеститор през броки не минава. Брокерите са само за балъци. Докараш ли я до броки значи не си за тоя пазар.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ти ако сам не можеш да си намираш информацията си пишман инвеститор.Народа е казал:"На вълка му е дебел врата защото си върши работата сам."
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спомняш ли кла предсказах че в България ще докдат социалистите .Те са тук.
Сега участвам в едни комуникации по партийна линия които да доведат до щателно налагане на данъци на определени имоти които държавата ще посочва по специалн асхема в големите градове.Данъцитр ще са такива че да разкараме тъмните прозорци.
Каврък преди 77 години комунистите са взели всичко на дядо ми. Той и неговите братя са имали 300 декара земя, през 20-30те са имали освен земи, дюкяни, търговия са правели, Шевролет са имали, правели са превози. Имало е към 2-3000 автомобила в България тогава. Всичко почти са им взели партията и селските завистници. Дядо ми е лежал в Белене, хвърлят го веднага след като се връща от фронта.
Мога много да разказвам, но има ли смисъл.
Тоя път няма да ви мине номера. Ще ядете дебелия.
Хващай правия път овреме, че малко те в блъскал живота май?
- 10 Харесвания
Коментар
-
И си много горда че брокера ти помогна да ограбите бабата нали? Ама на българи не отдаваш...
Обаче апартаментите в Изток, забрави да влезе българин вътре. Абсурд !
Коментар
-
И си много горда че брокера ти помогна да ограбите бабата нали? Ама на българи не отдаваш...Боже, някой хора ще ме уморят от смях.
- 1 like
Коментар
-
Няма да те разбератНали и аз така си купих гаража на Оборище за 10000 евро, в момента в който беше дошла бабата при брокерката и тя ми се обади . Гаража дори и съкооператорите и не знаеха ,че се продава. После всички се изредиха да искат да купят от нас, но много се смях на едни ,че ми предложиха 12000 евро и започнаха да ме убеждават какъв % ще спечеля и колко ще се мина ако не им го продам. Смях се от сърце
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПо БТВ даваха да се готвят тези с ипотеките,и че ниските лихви са вече в историята..Last edited by cecostef; 05.02.2022, 22:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Няма бой.Боя ще бъде за алчните рентиери.Пътя на държавата е към нов вид социализъм.Скоро ще го разберете всички,ако не сте още.
ПП. Това между другото е и основната причина България да се обезлюдява.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар