Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Тва не е ли точно до оня сграда дето мина на 7К на търг? Ето вече как се развива тезата - препрани пари заминават за стара сграда на 7К, шум по медиите колко се вдигнали цените. Брокерчетата пускат и сега на "евтино" пък в нова сграда. А капитал и дневник каква работа имат да промотират сградата и юник естейтс конкретно като уж не било платена статия. Разбира се че един по-предприемчив бизнесмен може да го организира всичкото това накуп. А по-малко предприемчив бизнесмен може просто да види едното и да координира другото независимо. И в двата случая е очевидна манипулация.
По спомен тогава цените в тази сграда бяха около 3К / мисля дори под това/ Левчо е по-наясно.
Няма връзка между онзи апарт за 7К и старата статия, но теоретично е нормално да има сгради в София и на цена 10К / не масово разбира се/.....И не, аз не бих платил никакви подобни пари защото са ми извън възможностите и нормалното за моето положение, но има хора за които са семки и искат да го покажат...имидж, спокойствие, сепариране от простолюдието кат мен.....ала бала....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЛека полека цените настигат немските май
Жилищата на мястото на старата бирена фабрика "Прошек" достигат 5000 евро/кв. м
https://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/...mments-wrapper
- 1 like
Коментар
� -
Лека полека цените настигат немските май
Жилищата на мястото на старата бирена фабрика "Прошек" достигат 5000 евро/кв. м
https://www.dnevnik.bg/biznes/imoti/...mments-wrapper
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като цяло мисля да се евакуирам докато има полети в друга държава от Европа ,злато ,пари и изчезвам .Но , разбира се това е малко вероятно да се случи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А този италианец занимава ли се с мадами,?
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Добър познат италианец на 32 г. сериозно се притеснява, че ще го мобилизират да защитава Украйна. Естествено Путин е виновен. Естествено човекът е свръхобразован клатикурец. Втора докторантура прави, а вероятно няма и две години трудов стаж.?
Коментар
� -
Добър познат италианец на 32 г. сериозно се притеснява, че ще го мобилизират да защитава Украйна. Естествено Путин е виновен. Естествено човекът е свръхобразован клатикурец. Втора докторантура прави, а вероятно няма и две години трудов стаж.
У нас поне схемите за обучение при война се заключват до теория и практика на водене на войни от времето на Втората световна ....състоянието на армията ....какво да говорим изобщо ???
Ние сме в НАТО и сега нещата са други ,но факта е факт че стане ли нещо сме си заминали от днес за утре само защото начина на водене на войни в днешно време е такъв че те се осъществяват със самолети,изтребители,ракети и други неща които тук не са налични
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма ти нали си революционер от какво се плашиш?Или си клавишен борец за народни правдини???Война няма да има Русия никого няма да напада...Просто си скъсал връзката с реалността и медийната истерия те е ошашавила
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Като цяло мисля да се евакуирам докато има полети в друга държава от Европа ,злато ,пари и изчезвам .
и спазвай пълна медийна тишина.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ма ти нали си революционер от какво се плашиш?Или си клавишен борец за народни правдини???Война няма да има Русия никого няма да напада...Просто си скъсал връзката с реалността и медийната истерия те е ошашавила
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Стане ли глобален конфликт на никой от нас няма да му е до имотиНе го мисли
Коментар
� -
Никой няма "план Б", това са глупости. И тези на Титаник половината поне са мислили, че имат "план Б"
- 1 like
Коментар
�
Коментар