Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Нали знаеш, за едни сватба, за други брадва.
Новината не е хубава за някои, но за други е.
Около 1700 хора, семейства, домакинства ще тръгнат към няколко града. Най-вече София.
Рентиерите ги очакват с широко отвоорени обятия:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Запомни българи, румънци и поляци са най-яките международни шофьори. Това е гръбнакът на великите западни транспортни фирми. Арабите не стават, испанците не стават, немците и французите отдавна са над тази професия.
.
"Шофьори, шофьори, шофьори... аман. Ма кой ти е виновен че си шофьор, стани хирург"
Колко данъци плащат за България "великите шофьори". Независимо дали бачкат за европейски фирми, за български или със собствени камиони? Откъде накъде ще твърдиш, че аз "цоцам" от тях, пълна тъпащина.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Даваш оценки без аргументи и без да ме познаваш.
Неквалифицираните за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеБалонът "България" лека полека изпуска въздух. Казах ви, иде отрезвяване.
https://www.segabg.com/hot/category-...950-sluzhiteli
Коментар
-
Даваш оценки без аргументи и без да ме познаваш.
Неквалифицираните за нещо индивиди имат илюзия за превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности.
- 1 like
Коментар
-
Пълни тъпотии. Източноевропейците ВЪОБЩЕ не са големи данъкоплатци в "европата". Апа българските емигранти съвсем. Бягай обратно в първи курс, туй икономиката не е като "цоцането".
Вземи да речем сложен и мощен сектор какъвто е международният транспорт на стоки за цяла Европа. Законът на Макрон въобще не се интересуваше от съдбата на шофьорите в българските, румънските и полските фирми. Искаха да откраднат шофьорите и да ги привлекат в техните фирми, където обикновено ги изцеждат до смърт.
Запомни българи, румънци и поляци са най-яките международни шофьори. Това е гръбнакът на великите западни транспортни фирми. Арабите не стават, испанците не стават, немците и французите отдавна са над тази професия.
Когато шофьорът умре от физическо претоварване идвам аз. След средно около три години много сериозна работа средно около 100 - 200 000 € заминават Франко България за близките му. Много работи не знаеш. Спри да се излагаш. Всъщност … дреме ми това си е твое право. Известно време няма да си приказваме. Чао от мен.Last edited by Selena2024; 14.09.2024, 18:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Там е работата, че в групичката тук гради само Ратко и много малко още като него. Ти специално едва ли нещо “градиш”.
Жестоко погрешно ти е мисленето. На парче. Нищо не “градиш” то и затова всичко буксува.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Защо си мислиш, че съкращенията ще подминат сф?
Далече им е Варна хеле пък други екзотични дестинации.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Ние" сме тези дето бачкаме, плащаме данъци и градим в България. Дето я избутахме до НАТО, ЕС, ЕРМ2, скоро и еврозона. Затова ние и децата ни имат правата и задълженията на граждани на ЕС.
пп абе Мибова, докога ще " духате под вода"?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Тя е по фърлянето на боп. И на ръка гледа, пред Света Неделя. Ма напоследък няма време че много "бачка" във форума.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Това като как го реши? Звездите ли ти го нашепнаха.
Хайде сега икономически въпрос с повишена трудност. От къде дойдоха след 2007 паричките, за да се возиш в метрото и по магистралката?
Нека да ти помогна малце. От джоба на европейския данъкоплатец. А знаеш ли кой най-яко бачка в “европата”? източноевропейците.
Между тях това е и българският тираджия, българската чистачка, българската медицинска сестра и още и още и още.
Много работи не знаеш
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ми ако не си чувала че се случва е време да почнеш някаква работа и да комуникираш с живи хора а не да стоиш 24/7 пред компютъра и да чакаш на помощите. Поне пари за телевизия отдели. Там верно че говорят за от нотариус нагоре и перачките ги споменават само като стане дума за шефа на НАП , ма и това е нещо. Теб не те касае, че няма какво да ти вземат, ма е добре да имаш идея та да не се излагаш по форумите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Ние" сме тези дето бачкаме, плащаме данъци и градим в България. Дето я избутахме до НАТО, ЕС, ЕРМ2, скоро и еврозона. Затова ние и децата ни имат правата и задълженията на граждани на ЕС.
пп абе Мибова, докога ще " духате под вода"?
Жестоко погрешно ти е мисленето. На парче. Нищо не “градиш” то и затова всичко буксува.Last edited by Selena2024; 14.09.2024, 18:29.
- 1 like
Коментар
Коментар