If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Явно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
Глад:-)))))))))))
П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.
Май, май. По радиото всяка втора-трета реклама е на брокерази, отделно по тв мернах няква върти дупИ и вика - "хом ту ю.....хом ту ю....".... глаааад....
Явно брокерезите много са изгладнели. Вчера ми звъняха 6 брокереза за да ме питат дали имам нещо свободно в Младост 4. Интересното е, че там последно съм пускал обява за наем преди 3 години. Влезал съм в базата им данни.
Включих си предплатената карта вчера, защото пуснах една коренно различна обава и резултата не закъсня.
П.П. от сутринтта само две обаждания, но от тъп брокер, който се обади 2 пъти с един и същ въпрос.
Там е работата, че към по-евтините крайградски зони се насочват нямащите. От недоимък е. Младите искат на комуникативно място. Учениците трябва да се карат и взимат, да се водят на спортове, курсове и уроци. 12-14 годишните искат да са самостоятелни. да се метнат на метрото и да се събират на НДК, да обикалят Коста и Старбакси по Витошка...
Крайградските зони не могат да предоставят това и единият от родителите трябва да е шофьор. Разходите и времето за 10-15 години ще превишът спестеното от имот.
всякакви хора има и не е само София
но по-големият проблем е, че хората са все по-малко, а се стяга все едно сме с демографията на Нигерия.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Предполагам, че като настъпи критичния момент ще го изтъпанят по телевизора, и тиквун ще избълва нещо от сорта...
"Ами другари... сега в името на "светлото" комунистическо бъдеще, и за да можем да си дигаме постоянно заплатите, дайте да майнем валутния борд и да обезценим лева... Но не се плашете. Това ще е за добро на всички вас(идиоти)...."
Нищо ново под слънцето. Преживели сме го. Младите и те ще го преживеят по трудният начин ако не слушат.
Хиперинфлация, деноминация...
тарикатите с гущери, дойче марки, злато и имоти излезаха сухи.
И сега ще е пак така с малка разлика: вместо гущери и ДМ - швейцарци:-)
Къде са тия евтини крайградски зони? Всичко в обсега на градски транспорт е бая скъпо, само парцела струва колкото апартамент, а после? И как ще се насочат "нямащите" към такъв разход?
Ами около София гледам че се набиват масово в комплекса на Нови Хан, по Елин Пелин купуват. За градски транспорт кой е говорил. Нарочно написах автомобил и разходи за всеки от двамата родители.
Там е работата, че към по-евтините крайградски зони се насочват нямащите. От недоимък е. Младите искат на комуникативно място. Учениците трябва да се карат и взимат, да се водят на спортове, курсове и уроци. 12-14 годишните искат да са самостоятелни. да се метнат на метрото и да се събират на НДК, да обикалят Коста и Старбакси по Витошка...
Крайградските зони не могат да предоставят това и единият от родителите трябва да е шофьор. Разходите и времето за 10-15 години ще превишът спестеното от имот.
Къде са тия евтини крайградски зони? Всичко в обсега на градски транспорт е бая скъпо, само парцела струва колкото апартамент, а после? И как ще се насочат "нямащите" към такъв разход?
това е закономерно в следствие на значителното поскъпване на градските имоти и тук идва въпросът : Ако младите хора в активна възраст и добри доходи се насочат към крайградските зони - какво ще правим с бурното градско строителство, което в момента е 30% празно?
И като видя оня от КНСБ да иска пак по-високи заплати и ми прилошава.Заплатата трябва да следва производителността а не полюциите на някакъв селяк.Като затворят още няколко десетки завода и да си иска.Накрая ще дойдат ония със сопите.
То при комунизма е така - заплатите, цени на ток, хляб... всичко се определя от държавата. Държавна "планова икономика".
Свободният пазарен принцип на капитализма е забранен. Частния сектор е смачкан.
Само че идва един преломен момент, в който работникът си казва: Ама аз що да се напъвам и да се мъча да работя, след като те ми вдигат постоянно заплатата; вместо да се напъвам, само ще се преструвам, че работя...
-----------
Чакаме да видим как бг-комунделите ще се 0с3p@t тотално за пореден път...
Другарят боко-тиквата пак ли ще прави ПЕРЕСТРОЙКА...
Предполагам, че като настъпи критичния момент ще го изтъпанят по телевизора, и тиквун ще избълва нещо от сорта...
"Ами другари... сега в името на "светлото" комунистическо бъдеще, и за да можем да си дигаме постоянно заплатите, дайте да майнем валутния борд и да обезценим лева... Но не се плашете. Това ще е за добро на всички вас(идиоти)...."
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
това е закономерно в следствие на значителното поскъпване на градските имоти и тук идва въпросът : Ако младите хора в активна възраст и добри доходи се насочат към крайградските зони - какво ще правим с бурното градско строителство, което в момента е 30% празно?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар