Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Има начин да се измъкнеш от самоуправство ,но трябват знания как да го направиш и здрави нерви. Играла съм го това упражнение преди да купя апартаментите в Изток.
Песи, ако имаш проблем с наемателя и той не иска да излиза ми пиши л.с. и ще ти кажа как да постъпиш без да може прокуратурата да те пипне
Има начин
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Има начин да се измъкнеш от самоуправство ,но трябват знания как да го направиш и здрави нерви. Играла съм го това упражнение преди да купя апартаментите в Изток.
Песи, ако имаш проблем с наемателя и той не иска да излиза ми пиши л.с. и ще ти кажа как да постъпиш без да може прокуратурата да те пипне
Има начинОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Продължаваш с малоумщините и наистина може да съсипеш живота на някой Имотите ми са застраховани срещу вандализъм / счупени прозорци се покриват/. Мога да ти дам много примери на самоповярвали си хора които си въобразяват, че могат да увредят нечие имущество завършили зле дори и фатално. Например някой ако те срещне на улицата и вземе телефона от ръката ти докато говориш и го хвърли на паветата ти ще го оставиш ли така ?
Освен съсипаният живот на наемателя другото последствие ще бъде оскъпяване за следващите като депозит / при мен са 2 месеца сега/ и повишаване на цените на имотите и наемитеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И ставаш клиент на прокуратурата за самоуправство.
Има начин
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
И ставаш клиент на прокуратурата за самоуправство.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ако се забави 10 дни - вадиш му багажа в коридора и сменяш ключа! А депозита си остава за теб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Такива прояви не се доказват ,има си начини -съда вярва само на доказано
Дистанцията на една бойна прашка е 200 метра ,а дограмата сам сметни колко излиза .....
Навремето един наемодател сам плати за да не му излезе по скъпо после -или плащаш или пак плащаш но двойно/не наемателя ,а наемодателя за да сме точниLast edited by bulgarian lev; 25.02.2022, 19:14.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Плаща със забавяне, а е с корона наем .... На негово място щях да предплащам да не изгубя промото....
За кво ти е тоз, утре ще увеличи бавенето.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дистанцията на една бойна прашка е 200 метра ,а дограмата сам сметни колко излиза .....
Навремето един наемодател сам плати за да не му излезе по скъпо после -или плащаш или пак плащаш но двойно/не наемателя ,а наемодателя за да сме точни
Освен съсипаният живот на наемателя другото последствие ще бъде оскъпяване за следващите като депозит / при мен са 2 месеца сега/ и повишаване на цените на имотите и наемите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Такива прояви не се доказват ,има си начини -съда вярва само на доказано
- 2 Харесвания
Коментар
-
Стига с тия програмисти бре
На моята приятелка брат и е програмист и то топ програмист от тия с 20-те математики и белите чорапи ,апарт в Младост ,на изплащане други ипотеки не иска и да чуе ,нова тойота ,наследствен в Овча купел и имоти по Пернишко и до там с имотите и плановете
Това ,що си мислите че програмистите са някакви идиоти ,и ако украинците са искали да са дошли ,програмистите си избират среда с добър стандарт
То ние нямаме персонал по болниците ама програмисти ще вкарваме -трагедия
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ще си заминеш ъхъ .....:-)
Иначе не разбрах за какво отношение пишеш. Има договор който наемателя не спазва. От моя страна отношението е меко казано идеално.... куп компромиси и услуги съм направил....
Иначе разбирам , че се опитваш да се направиш на интересен, но е добре да си мериш приказките в тази посока защото някой прочел те наемател може да се окаже после в положението на Украйна и Зеленски... :–).
ПП Всички доходи от наеми са надлежно декларирани, всички блокове са с видеонабюдение и договорите ми са с приемо-предавателни протоколи със снимки и подпис от наемателите при приемане. След подобна проява ще има съд... не само....
Навремето един наемодател сам плати за да не му излезе по скъпо после -или плащаш или пак плащаш но двойно/не наемателя ,а наемодателя за да сме точниLast edited by nkavrakov1982; 25.02.2022, 17:42.
Коментар
-
Е,нали уж самп читави бяха при теб ,сега какво стана ???
Ей как не сам аз един наемател ,усетя ли таквоз отношение мигом Ви прилагам схемата на заплатката с разрушения по имота и заминавам
Иначе не разбрах за какво отношение пишеш. Има договор който наемателя не спазва. От моя страна отношението е меко казано идеално.... куп компромиси и услуги съм направил....
Иначе разбирам , че се опитваш да се направиш на интересен, но е добре да си мериш приказките в тази посока защото някой прочел те наемател може да се окаже после в положението на Украйна и Зеленски... :–).
ПП Всички доходи от наеми са надлежно декларирани, всички блокове са с видеонабюдение и договорите ми са с приемо-предавателни протоколи със снимки и подпис от наемателите при приемане. След подобна проява ще има съд... не само....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Киро-Инфлацията има в програмата си внос на програмисти от Украйно още от преди няколко месеца. Само търси удобно извинение да вкарва индийци, африканци и т.н. уж да бори демографския проблем...
На моята приятелка брат и е програмист и то топ програмист от тия с 20-те математики и белите чорапи ,апарт в Младост ,на изплащане други ипотеки не иска и да чуе ,нова тойота ,наследствен в Овча купел и имоти по Пернишко и до там с имотите и плановете
Това ,що си мислите че програмистите са някакви идиоти ,и ако украинците са искали да са дошли ,програмистите си избират среда с добър стандарт
То ние нямаме персонал по болниците ама програмисти ще вкарваме -трагедия
- 1 like
Коментар
Коментар