Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Свободата е илюзия !
Баща ми си замина свободен -без дългове ,имаше си приятелка даже жената дойде на погребението ,въпреки че той приживе си я хранеше доста ,но явно е държала на него по някакъв начин .
Даже в къщата нямаше нищо натрупано ,никакви тежести не ни остави в какъвто и аспект да се сетиш,нито той самия е имал каквито и да било проблеми да дължи нещо на банка или хора ,живееше си нормален живот с всички дребни удоволствия -Така че както си го направиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Половинка ,да това имах в предвид
Нещата с бизнесите отичат ,чух се с една мандра ,спират работа ,не издържат на натиска на цените и разходите ,от друга фирма не са приели да увеличават заплатите ,изобщо бавно но сигурно си идва криза някаква
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Бъркаш , половинката е фундамент в правилното мъжко функциониране !!! Като разбира се нямам в предвид отживелицата наречена "брак" .
Нещата с бизнесите отичат ,чух се с една мандра ,спират работа ,не издържат на натиска на цените и разходите ,от друга фирма не са приели да увеличават заплатите ,изобщо бавно но сигурно си идва криза някаква
Коментар
-
Евго аз съм свободен човек запомни добре това.
Във всяко отношение .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един ипотечен кредит е сериозен ангажимент, може да си хванеш млада жена в репродуктивна възраст, не си стар, ще й направи 2 деца и ще бъдете едно щастливо семейство. Ще си изплащате кредита заедно и ще си свиркате,
Интересен момент е, че старите моми за това са стари моми - недопускат мъже, имат нереални представи..........те са към края на срока, а искат перфектен мъж като от списание, да е хем богат, хем готин, и да се държи cocky. Освен това никой не им е длъжен, без да са заслужили, да ги гледа и да ги издръжа.
Коментар
-
Един ипотечен кредит е сериозен ангажимент, може да си хванеш млада жена в репродуктивна възраст, не си стар, ще й направи 2 деца и ще бъдете едно щастливо семейство. Ще си изплащате кредита заедно и ще си свиркате,
Интересен момент е, че старите моми за това са стари моми - недопускат мъже, имат нереални представи..........те са към края на срока, а искат перфектен мъж като от списание, да е хем богат, хем готин, и да се държи cocky. Освен това никой не им е длъжен, без да са заслужили, да ги гледа и да ги издръжа.
Във всяко отношение .
Коментар
-
С жените мача е свирен ,от тук нататък добри преживявания но нищо сериозно и свързано със сватби и други глупости ,пък за заеми да не говорим .
Пари има и за апартамент и за всичко
Коментар
-
Цените много се вдигнаха, а Кавръчето иска хубав апартамент и не знам дали ще има пари.
Друг вариант е да купи с кредит, заедно с половинката си и заедно да го изплащат. Но едва ли ще стане, жените не се решават на такава стъпка.
Предстоят хубави празници. На мен ми е интересно защо съвременната българка (20-40 г) е толкова опростачена. Нали виждате какви са ги събрали в "Ергенът".
Наскоро разговарях с една българка (май 2-3 години е по малка, към 85 набор), сега професорка в Бъркли, Калифорния, изцяло по работа (опитах се да я привлека за служител честно казано, макар и естествено да нямах шанс). Хубава, интелигентна и успешна. Парите не я вълнуват, интересна и е само науката и да пише трудове. Как ли пък не реши да става програмистка в София...Или да дойде да рисърчва в БАН примерно...При тези евтини имоти и ниски данъци...Нали това са критериите на повишителите?
Уви, в България е останала само плявата, и дори тази плява намалява.
- 2 Харесвания
Коментар
-
С жените мача е свирен ,от тук нататък добри преживявания но нищо сериозно и свързано със сватби и други глупости ,пък за заеми да не говорим .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Леле, не пиши такива неща, че и аз няма да се съглася. Кавръков, толкова събира пари, толкова време загуби да бори цените на апартаментите ти сега го заши с някаква половинка. Кавръче, слушай кака си и никакви покупки с жени, после ще береш повече ядове от колкото с цените
Не гледам подобни предавания и нямам поглед с какво лъжат телевизионната аудитория.
Коментар
-
Цените много се вдигнаха, а Кавръчето иска хубав апартамент и не знам дали ще има пари.
Друг вариант е да купи с кредит, заедно с половинката си и заедно да го изплащат. Но едва ли ще стане, жените не се решават на такава стъпка.
Предстоят хубави празници. На мен ми е интересно защо съвременната българка (20-40 г) е толкова опростачена. Нали виждате какви са ги събрали в "Ергенът".
- 1 like
Коментар
-
Не гледам подобни предавания и нямам поглед с какво лъжат телевизионната аудитория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Хахаха, аз пък гледам да ползвам Уиз Ер и не защото нямам пари ,а защото ми е много по-удобен. Февруари пътувах до София с австрийците понеже Уиза не летеше тогава ,е проклех се да си призная. Много народ във форума има пари кеш да купи апартамент в София, не се лъжи
Дори и Кавръчето, ако не е толкова флустриран в цените може да купи.
Коментар
Коментар