Първоначално изпратено от Три без коз
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Човекът си казва, че никой нормален работещ не може даси позволи цени над 120 хиляди евро. Същевременно читав имот под 250к няма. Къде е логиката на високите доходи, голямата достъпност и.т.н.?
Като израстат 1-2 поколения деца под наем вече и ще намалее желанието за собственост както е на Запад....ще свикнат....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Мисля във фармабизнеса са малко по-високи трудовите възнаграждения.
Въ фармацевтичните компании зависи пак от компаниите но дават около 3000 нето на търговците което по -добре и стабилно ,там има и опции да се снабдяваш с определени продукти от промоции които после да продаваш на черно за твоя сметка
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Малко? Х3
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Естествено че знам, че са американска, имах предвид големи фирми. Във всичките масовката е средна работа, то е нормално това. Големите пари са въпрос на договорка, но най-често в амбициозни стартъпи, предимно американски, и бутикови. Тия които работят за американския пазар по правило са най-добре.
И Дел всъщност купи EMC, която беше напазарувала супер изгодно VMWare, за смешните 500 милиона. По времето на сделката само ВМУер се оценяваха на 30 милиарда и скоро пак станаха публични. Оттам са и тези акции, а доста намазаха сериозно от скока на акциите през последните няколко години.
Коментар
-
Не растат а се взривяват:
https://offnews.bg/ikonomika/pazarat...40-773418.html
После защо джонито ще бега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от manyyy Разгледай мнение
Мисля във фармабизнеса са малко по-високи трудовите възнаграждения.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМного глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
Никой не коментира курниците ръстът ли.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Ще пробвам, но малко ме е шубе. Последният път си купих 4 кашона Коронита, че ми беше мъчно за Америка и като я отворих вкъщи гледам, че срокът и изтича след дни… Много измамници има тук. И при строителите на НИ е пълно с измекяри. Последния, който купих вече няма здрава плочка в общите части, а е на 3 години сградата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Собственост на Дел от няколко години. Боби ме изненада че не знае , но не исках да го репликирам :-)
Мнението на приятелите ми е че са ок. Например като им бяха паднали акциите преди няколко години им дадоха двойно на обещаното .... Иначе сигурно има и недоволни, а може би и масовката въобще ги няма тези бонуси....
Иначе си прав за едно нещо - Западняците като дойдат у нас за НЯКОЛКО месеца стават Българи и по-зле. Като развързани са....
А пък ние като отидем на Запад сме по-ниски от тревата.... Странни работи.
ЗА ГО мисля е ясно написано. Не помня дали съм написал десетки пъти, но разликата е от 5 до 10 пъти в зависимост от покритието. Иначе позволи ми да бъркам и аз понякога....все пак човек съм и е възможно.... макар и рядко :-)
И Дел всъщност купи EMC, която беше напазарувала супер изгодно VMWare, за смешните 500 милиона. По времето на сделката само ВМУер се оценяваха на 30 милиарда и скоро пак станаха публични. Оттам са и тези акции, а доста намазаха сериозно от скока на акциите през последните няколко години.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
1.Търговеца има заплата и тя е 2000 нето,толкова взима без бонусите ,ако си направи целите които сега са около 240 000 лева за 4 месеца ще вземе още една заплата от около 2000 лева,ако е преизпълнил на 150% ще вземе още 50% и бонуса му ще е около 3000 нето на 4 месечие.
2.Телесейлс търговците и дистанционни продажби ,са на около 1300,1350 нето ,там таргетна е 140 000 лева на 4 месечие.,бонуса е една заплата,но понякога дават и повече около 1600 нето,ако си преизпълнил може и на 2000 нето да идеш на 4 месечие.
Всеки месец имаме 80 лева ваучери,които се надяваме да вдигнат на 200 лева ,не е сигурно още ,но има опции да стане.
В края на всяка година ни дават и пари които вдигнаха на 500 лева Декември но са под формата на ваучери подарък,с тях може всичко да се купи,не само храна,но и техника и д-р.
Като теглиш чертата годишно едни 2000 нето се връзват,но ако си хващаш бонусите,сега може и малко повече ако вдигнат ваучерите .
Търговците обаче са с много изисквания и трябва да си хващаш целите,ако почнеш да не ги хващаш няколко тримесечия ,си отиваш или ако перманентно ти паднат числата.
Това са нещата в търговията.Пари има ,но трябва и пари да генерираш.
ПС аз съм се позиционирал в телесейлс защото при търговците е по проветриво.
Там натиска е огромен и големите фирми са доста по несигурни въпреки че подписвам и големи ,хубавото е че ако си направиш таргетна за месец ,два после може един месец да си пиеш кафето
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеБългария е все още евтина, но е евтина, защото с парите купуваш БОКЛУК. Ако вземеш съотношението цена-качество на каквото и да било, България е безбожно скъпа.
https://www.zillertalarena.com/winte...ickets-tarife/
https://www.kitzski.at/en/tickets-pr...-ski-pass.html
https://www.stubaier-gletscher.com/s...kipass-preise/
https://www.skipasslivigno.com/en/al...llina-skipass/
https://www.bormioski.eu/en/alta-valtellina/
За услугите като стана дума - най-скъпите услуги, които някога съм плащал са били в Швейцария, ама спора беше за ЕС, ако не греша. Въпреки всичко у швейца една подстрижка беше някъде м/у 40 и 50 франка, тука е 20-на лева, значи грубо 5 пъти разлика, ама не е десетки пъти! Сейнт Мориц - ски-карта 110 франка, на замръзналото езеро не помня за кънки колко сме плащали?
Коментар
-
Има доставки директно от Чехия на 15-20 вида бира, аз си поръчвам периодично няколко каси, по 1.70 е бутилката някъде, после ги връщаш на следваща доставка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМного глупости и небивалици взехте да пишете в тая тема.
Никой не коментира курниците ръстът ли.
- 1 like
Коментар
Коментар