Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеОт Асоциацията на строителните предприемачи са притеснени от покачването на цените на жилищата над нива, които са непосилни за населението - над 100 000 - 110 000 евро за апартамент.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...vartali-242067
Коментар
-
От Асоциацията на строителните предприемачи са притеснени от покачването на цените на жилищата над нива, които са непосилни за населението - над 100 000 - 110 000 евро за апартамент.
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...vartali-242067
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
От твоите уста в божите уши. Ще ги дебна на замушка.
Ако не вярваш на мен ,виж какъв апел отправят към гражданите на мотора на Европа....
Сам си прави сметката...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Има стока,в момента се пренасочва от цял свят с кораби,нужно е време.От утре газа ще се плаща в рубли,стой и гледай каква енергийна криза ще удари повечето държави от ЕС.
В момента сделките с жилища са изцяло спекулативни.Още няколко месеца и ще има продавачи,които ще продават защото ще имат нужда от финанси
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнениеДобре, нали нямаше джелезо?!?! Три строежа до нас продължават да работят. Разтоварват цели камиони с арматура. Не знам дали са индексирали цените на рисковите зелени играчи, но мога да опитам да разпитам. Както и да е, оказа се лъжа липсата на арматура. Също както щеше да свърши тунджата, а по-късно и мазгата. "Хайде народе - не остана! Ама моля Ви се не се бутайте, има за всички!". Долнопробни трикове от пазара...
В момента сделките с жилища са изцяло спекулативни.Още няколко месеца и ще има продавачи,които ще продават защото ще имат нужда от финанси
- 2 Харесвания
Коментар
-
Добре, нали нямаше джелезо?!?! Три строежа до нас продължават да работят. Разтоварват цели камиони с арматура. Не знам дали са индексирали цените на рисковите зелени играчи, но мога да опитам да разпитам. Както и да е, оказа се лъжа липсата на арматура. Също както щеше да свърши тунджата, а по-късно и мазгата. "Хайде народе - не остана! Ама моля Ви се не се бутайте, има за всички!". Долнопробни трикове от пазара...
Коментар
-
Ми прав си,не им вярвай.
Вярвай на собствения си джоб.
Ако той ти позволи да купиш,значи позитивите са налице,но ако не можеш,значи все повече ще сме свидетели на спад в потреблението на стоката имот....
Когато една стока спре да се купува,какво се случва с цената ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Начи ко ? Нема ли да има повече инфлация ?
Гледах некви цифри на ФЕД и ЕЦБ за 2023/4 прогнози за по 2-3-4% и както написа посоката е важна...
Що не им вервам ?
Вярвай на собствения си джоб.
Ако той ти позволи да купиш,значи позитивите са налице,но ако не можеш,значи все повече ще сме свидетели на спад в потреблението на стоката имот....
Когато една стока спре да се купува,какво се случва с цената ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеНачи ко ? Нема ли да има повече инфлация ?
Гледах некви цифри на ФЕД и ЕЦБ за 2023/4 прогнози за по 2-3-4% и както написа посоката е важна...
Що не им вервам ?
Второ - виж, че нарочно не бързат да вдигат лихвите защото войната сама по себе си тласка сума държави към рецесия и може да се окаже, че няма нужда и банките да дозатягат нещата, за да не убият съвсем икономиката!? Всичко зависи колко ще продължи първо конфликта, а после и санкциите как ще рефлектират (не само на руснаците). А специално у нас има 2 планирани увеличения на кап. резерви на търг. банки, което при всички положения ще затегне кредитите. Тъй че ръста на икономиката (както и инфлацията) оттук нататък не ги виждам да вървят със същото темпо като 1-во трим. (по-кротко ще е).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеА да бе, още малко и 70-80%, как да не!
Вече сме горе на платото, забавянето съвсем скоро ще се усети.
Прогнозите за ръста също отекоха: https://www.actualno.com/economy/pon...s_1732852.html
Що не им вервам ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Свободен дори само финансовия аспект да вземем ще рече да можеш да си позволиш да не работиш до края на живота си и да се занимаваш с хобита. За съжаление малко хора могат да си го позволят
Коментар
-
А,що ?
Баща ми си замина свободен -без дългове ,имаше си приятелка даже жената дойде на погребението ,въпреки че той приживе си я хранеше доста ,но явно е държала на него по някакъв начин .
Даже в къщата нямаше нищо натрупано ,никакви тежести не ни остави в какъвто и аспект да се сетиш,нито той самия е имал каквито и да било проблеми да дължи нещо на банка или хора ,живееше си нормален живот с всички дребни удоволствия -Така че както си го направиш
Тя не е ли живеела при него през цялото време?
Много е хубаво човек да няма кредити и сам да си е опростил живота, т.е. да не са хаби за глупости.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Един ипотечен кредит е сериозен ангажимент, може да си хванеш млада жена в репродуктивна възраст, не си стар, ще й направи 2 деца и ще бъдете едно щастливо семейство. Ще си изплащате кредита заедно и ще си свиркате,
Интересен момент е, че старите моми за това са стари моми - недопускат мъже, имат нереални представи..........те са към края на срока, а искат перфектен мъж като от списание, да е хем богат, хем готин, и да се държи cocky. Освен това никой не им е длъжен, без да са заслужили, да ги гледа и да ги издръжа.
Възможно ли е защото гледат на една връзка като сделка и като попаднат на жена, която също смята, че връзката е сделка, пищят, че жените са меркантилни?
Съжалявам за поста извън темата, ама то последните няколко да такива, та и аз се подведох.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Евго аз съм свободен човек запомни добре това.
Във всяко отношение .
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар