IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Не живея в панелните квартали на София, за да знам на какво се радват хората там ,ти явно си там и знаеш повече. Не мисля и ,че масата от хората живеещи в тези квартали не знаят къде и защо по света се живее добре. За да взимат хората заеми са виновни и ЕС и българския избор да живеем като европейци защото докато бяхме извън Евро Съюза, обикновени хора заеми не можеха да теглят ! Колкото до палатите построени в яката на Витоша, мисля, че повечето са на червени велможи, мутри е може и да има някой зърнар или усвоявал евро фондове, но са в пъти по-малко от предните. Относно културният код ами интелигентните хора сме с еднакъв ,а простаците и глупаците не могат да се впишат поради собствените си проблеми и тези определено ги презират ,но това е заради техните "качества". Такива ги презираме и интелигентните българи !!! Богатия Запад, не се страхува от глупави закани или страхове Не разбирам желанието на някой хора да живеят скотски, но да не се приближат до цивилизована Европа !!!
    Къде се живее добре за всеки е различно...Въобще това което е добро за мен не е добро за друг.За да взимат хората заеми не са виновни европейците а исиотията.Да вземеш заем за да живееш обре??????!!!!!!Ми то имаше един филм за Пурко ама той си продаде нивата...Всеки опит да излизаш вън от финансовите си възможности води до катастрофа.Това е морален упадък...Природата задоволява необходимите за живота потребности а не желаните хеле пък лукса.То всеки глупак си мисли че като има повече пари ще живее по добре но това не е така..И не наричай Европа цивилизация.Задай си въпроса как всичкото това на Запад е направено колко кражби робия и убийства са зад това.И колко световни войни разпалиха тия къде ги имаш за цивилизовани...Но всичко приклщчи.Сега иде сметката

Коментар

• https://www.segabg.com/category-obse...e-na-zhilishta

Инфлацията и войната стреснаха купувачите на жилища.

...сделките стават все по-трудно

и не всички купувачи са готови за новите нива на цените. Има предлагане на ново строителство на акт 14 или преди този етап, но договарянето се забавя.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение

Тя войната сега започва злато се купува дългосрочно.
        Ха ха ...колко дългосрочно бре ?
        Купува се когато цената е ниска и падне ,ако следиш изявленията на всички Централни банки ще добиеш поне малка представа какво се задава и къде ще отиде цената

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Върна се на нивата преди войната, на купилите на върха чиститУ.
          Тя войната сега започва злато се купува дългосрочно.

Коментар

Ти си криптофенче! И аз си имам крипто , но златото си е друго нещо, от стария пич да го знаеш!
            Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

От руснаци до руснаци има разлика, примерно има такива с разрешение за пребиваване или работа, те са изключение. Тук говорим за обикновенния руснак с имот в бг.
              Руснаци с фирми в бг, с банкови сметки !

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

https://www.investing.com/currencies/xau-usd

Златото се е сринало под 1900 долара

1,897.72
                -34.05(-1.76%)
                16:30:59-Real-time Data.
                Currency inUSD
                (Disclaimer)
                • Prev. Close:
                  1,931.77

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

1,897.72
                  -34.05(-1.76%)
                  Currency inUSD
                  (Disclaimer)
                  • Prev. Close:
                    1,931.77
                  Е точно сега се включи с покупка , че вече много глупости написа. Ще вдигнеш левъла с единия наполеон.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

Пишеш глупости ... а вярвай на който си искаш, истината не можеш да я промениш.
                    От руснаци до руснаци има разлика, примерно има такива с разрешение за пребиваване или работа, те са изключение. Тук говорим за обикновенния руснак с имот в бг.

Коментар

Как? Аз на счетито ли да вярвам или на теб?
                      Пишеш глупости ... а вярвай на който си искаш, истината не можеш да я промениш.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Купувай злато и земя дакато можеш и стига си спамил и ние четем новини!

1,897.72
                        -34.05(-1.76%)
                        Currency inUSD
                        (Disclaimer)
                        • Prev. Close:
                          1,931.77

Коментар

• Ето как действат банките.

Уважаеми клиенти,
                          Бихме искали да информираме Вас и всичките ни клиенти, че Paysera е солидарна с Украйна и в отговор на руската агресия в Украйна взе решение да приложи ограничения, които ще засегнат паричните транзакции с Русия, както и сметки, поддържани от руски клиенти, и др.
                          Какво се променя?
                          Руските граждани и гражданите на Беларус вече няма да могат да използват Paysera (това ограничение не се прилага за руски граждани и граждани на Беларус с разрешение за пребиваване или работа в други поддържани държави). Разплащателните сметки ще бъдат закрити. С всички засегнати клиенти ще се свържем поотделно.
                          Руски и беларуски компании няма да могат да използват сметки в Paysera. Всички разплащателни фирмени сметки ще бъдат закрити след отправеното уведомление.
                          Средствата, съхранявани в сметки на руски и беларуски компании, ще бъдат временно замразени до по-нататъшни съобщения относно санкции на ЕС.
                          Транзакциите към руски и беларуски банки няма да се изпълняват, ако получателят на средствата е фирмена сметка (транзакциите между физически лица няма да бъдат ограничени, но ще бъдат проверявани по-задълбочено и може да са необходими допълнителни документи). Paysera си запазва правото да прилага изключения към някои преводи към руски банки.
                          Паричните преводи от руски и беларуски банки, получени в понеделник (28-ми февруари) и след това, ще бъдат върнати обратно към наредителите.
                          Обмяната на валута в руски рубли (RUB) вече няма да е достъпна за клиенти на Paysera (все още можете да обменяте валута от рубли, които вече притежавате, към всяка друга поддържана валута).
                          Няма да бъдат откривани нови фирмени сметки на компании, чийто основен акционер/собственик на капитала не притежава разрешение за пребиваване или работа в някоя от поддържаните държави.
                          В случай, че имате допълнителни въпроси, обслужване на английски език е достъпно денонощно (24/7).
                          Консултации на други езици се предлагат в работно време.

Коментар

Това не е вярно имам клиенти руснаци бачкат си без проблеми в БГ.
                            Как? Аз на счетито ли да вярвам или на теб?

Коментар

Няма начин, всичко е блокаж. Блокнали са сметките на всички руснаци/ руски фирми в бг, тва ми каза счетоводител. За дарение се плаща данък, да знаеш.
                              Това не е вярно имам клиенти руснаци бачкат си без проблеми в БГ.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Купувай злато и земя дакато можеш и стига си спамил и ние четем новини!
                                То щото някой продава земя. Златото и то е надолу..

Коментар

Working...
                                X