Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.infostock.bg/infostock/c...ti-poreden-den
Ястребов коментар на шефа на холандската централна банка Клаас Нот помогна на еврото да скочи обратно над 1,05 долара за първи път от четвъртък, отхвърляйки опасенията, че общата валута е на курс за неизбежен паритет с долара.
Нот каза, че не само Европейската централна банка е планирала да се повиши с 25 базисни точки през юли, но и е готова да обмисли по-голямо увеличение, ако инфлацията се окаже по-висока от очакваната. След тези коментари еврото бързо удвои печалбите си до 0,8% до 1,0527 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не става въпрос за подаръци ,въпроса е коментиран -плащам всичко свързано с детето ,което е извън размера на една издръжка ,и то не малко .
- 1 like
Коментар
-
https://www.infostock.bg/infostock/c...ti-poreden-den
Ястребов коментар на шефа на холандската централна банка Клаас Нот помогна на еврото да скочи обратно над 1,05 долара за първи път от четвъртък, отхвърляйки опасенията, че общата валута е на курс за неизбежен паритет с долара.
Нот каза, че не само Европейската централна банка е планирала да се повиши с 25 базисни точки през юли, но и е готова да обмисли по-голямо увеличение, ако инфлацията се окаже по-висока от очакваната. След тези коментари еврото бързо удвои печалбите си до 0,8% до 1,0527 долара.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Значи според тебе няколко подаръка в годината заместват една издръжка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Издръжки плащат тия дето не дават пари ,обратното коийто е читав него за издръжка не го търсят и знаеш ли защо ?
Защото това което дава е много повече от една издръжка,ако и това може да го потвърди както бившата ми жена така и дъщеря ми която вече е голяма и вижда и оценява всяко едно нещо,направено за нея
Съмнявам се по скоро в твоето отношение ,към децата ти
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Предполагам, че много ще се изненадаш, но и от наеми на НИ се вадят такива пари, че и повечеПосле не ме питайте защо не продавам ,а само купувам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Айде, не се превъзбуждай толкова.
Винаги е имало и ще има процент лоши кредити.
Тенденцията в момента е че те са доста малко, предвид политиката на банките до последно да ги задържа в редовност за да не стават съдебни.
Времената след 2008 няма да се повторят, когато много имоти излязоха на публична продан.
Пак няма да си купиш нищо, добре че е жена ти да осигури детето ти. Дървени философи като тебе много често и издръжка не плащат.
Защото това което дава е много повече от една издръжка,ако и това може да го потвърди както бившата ми жена така и дъщеря ми която вече е голяма и вижда и оценява всяко едно нещо,направено за нея
Съмнявам се по скоро в твоето отношение ,към децата ти
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеКакво следва? Бясно печатане, спасяване на зомби бизнес и раздаване на пари "социално" следва. Нали имахме рецесия цели три месеца покрай ковида преди по малко от 2 години. Някой хора никога не се научават.
Не е сериал (ако ме разбираш).
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Какви са тия фрилансъри на месечна заплата ? $15к на месец са $180к годишно. Дъблин и Мюнхен не дават такива заплати. Много ше се изненадам ако има такива заплати в България освен високите нива в Uber.После не ме питайте защо не продавам ,а само купувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Какви са тия фрилансъри на месечна заплата ? $15к на месец са $180к годишно. Дъблин и Мюнхен не дават такива заплати. Много ше се изненадам ако има такива заплати в България освен високите нива в Uber.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Какво следва? Бясно печатане, спасяване на зомби бизнес и раздаване на пари "социално" следва. Нали имахме рецесия цели три месеца покрай ковида преди по малко от 2 години. Някой хора никога не се научават.
"And sort of the bullshit companies go bankrupt, and the ones that are doing useful products are prosperous, " he said.Last edited by Laconic; 17.05.2022, 14:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Какво следва? Бясно печатане, спасяване на зомби бизнес и раздаване на пари "социално" следва. Нали имахме рецесия цели три месеца покрай ковида преди по малко от 2 години. Някой хора никога не се научават.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеhttps://www.google.com/amp/s/www.bus...e-2022-5%3famp
Рецесия! Бях го споменавал някога, че ще се опитат да прешпорят събитията. Тези които имат да продават знаят какво следва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.google.com/amp/s/www.bus...e-2022-5%3famp
Рецесия! Бях го споменавал някога, че ще се опитат да пришпорят събитията. Тези които имат да продават знаят какво следва.Last edited by Laconic; 17.05.2022, 15:52.
Коментар
Коментар