Първоначално изпратено от Zalmoxis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Сещам за няколко индивида. Тогава 2017, да напомня, бях в дилема.
Трябваше ми по-голямо жилище. Ако бях слушал някои от експретите, сега щях да съм от страната на камилчето ( онова прецаканото).
Но, Слава Богу, не ги послушах. Също така не ги послушах и миналата година когато купих пак.
Между другото, наследството не е задължително да остане при теб ( образно казано). Ако нямаш доход и акъл, може и да не успееш да го запазиш. Примери много. А иначе си прав че неминуемо вървим към разтваряне на ножицата собственици/наематели.
Браво!
Last edited by X_Y; 25.07.2022, 16:52.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А дали случайно имаш информация дали има хора които са пропуснали кризите през 2008-ма, 2017-та? Как мислиш, дали и сега през тази криза 2022 ще има некупили? Аз си мисля, че некупилите от предишните кризи ще оформят прослойката от /60% несобственици към която върви разпределението на имотите.
пп. за модераторите: дискутираме си тук със Залмоксис.
Трябваше ми по-голямо жилище. Ако бях слушал някои от експретите, сега щях да съм от страната на камилчето ( онова прецаканото).
Но, Слава Богу, не ги послушах. Също така не ги послушах и миналата година когато купих пак.
Между другото, наследството не е задължително да остане при теб ( образно казано). Ако нямаш доход и акъл, може и да не успееш да го запазиш. Примери много. А иначе си прав че неминуемо вървим към разтваряне на ножицата собственици/наематели.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спестителите няма как да са прецакани вечно,защото сметката стана много дебела и тия с дълговете /които могат /ще плащат по дебело вече .
Това време дето спестителите плащаха приключи ,дойде време да си плащате масрафите образно казано .
Никой няма да подпомага никой защото както виждаш банковите печалби изчезват ,това е риск за банковата система.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, точно така, 2027 ще бъде 2029, а 2029 ще бъде 2039.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеПри десетокласничките добре ли е?
п.п.
За кредитната ваканция... мислим дека ваканцуването е към своя край!
Туй пандемии - мандемии..... кот' беше - беше!
Туй пандемии - мандемии сега пак почват. Кредитните ваканции са хубаво нещо, ако си политик и не искаш бунтове.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеКолкото паднат имотите в долари - толкова.
Само не ме връщай в първи клас!
п.п.
За кредитната ваканция... мислим дека ваканцуването е към своя край!
Туй пандемии - мандемии..... кот' беше - беше!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТо е достатъчно да паднат с 1/3 в долари.
Кел файда, че щели да растат в евро/лева?!
Прецакани ще са тия де стискат еврата...
Седни си - тройка!(на поправителен)
Само не ме връщай в първи клас!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спестителите няма как да са прецакани вечно,защото сметката стана много дебела и тия с дълговете /които могат /ще плащат по дебело вече .
Това време дето спестителите плащаха приключи ,дойде време да си плащате масрафите образно казано .
Никой няма да подпомага никой защото както виждаш банковите печалби изчезват ,това е риск за банковата система
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
10% едва покрива ПОЛОВИНАТА инфлация за последната година. Това са неадекватни цифри. Продължава ограбването, само малко по бавно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това е много показателен коментар за надутите балони във времето. Оказва се, че на всеки 5 години имаме балон надут до пръсване.
Според изчисленияте следващият надут до пръсване балон ще е през 2027-ма, ако не греша. Така ли е?
за модераторите: Задавам въпрос за движението на цените към Залмоксис
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение10 % СКОК НА ИПОТЕКИТЕ ХА ХА ХА !!!!!
Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
Коментар
-
https://www.dnevnik.bg/bulgaria/2022...home_NaiNovoto
СПИРАЛА ОТ ПОСКЪПВАНЕ НА КРЕДИТИТЕ
ДИКРЕКТОР ПРОДАЖБИ УНИКРЕДИТ !!
ШОК НА ПАЗАРА НА КРЕДИТИ !!!
Очакванията ни са, че до края на годината лихвите по ипотечните кредити ще скочат с около 10%, а на потребителските кредити и овърдрафтовете - с малко повече", коментира пред "Евронюз България" Екатерина Кирилова, директор "Продажби" и член на Управителния съвет на "УниКредит Булбанк".
"Очакванията на макроикономистите на "УниКредит Булбанк" са, че до края на 2023 година базовият лихвен процент в еврозоната ще скочи на 1,75. Това неминуемо ще доведе до ръст на лихвите по кредитите като лихвите по евровите кредити ще бъдат по-активно повишавани, а лихвите по левовите кредити ще се движат нагоре с малко по-малки стъпки. Средната лихва в момента по новоотпуснатите ипотечни кредити е в размер на 2,56, а по отношение на потребителските кредити средната лихва е около 7", каза още Екатерина Кирилова.
- 1 like
Коментар
-
Може и да познеш с 5-6 години закъснение.
Да паднат, да паднат, с колко да паднат? 10% добре ли е?
[ATTACH=CONFIG]n3950697[/ATTACH]
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...ate=28.11.2017
Според изчисленияте следващият надут до пръсване балон ще е през 2027-ма, ако не греша. Така ли е?
за модераторите: Задавам въпрос за движението на цените към ЗалмоксисОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар