If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
в Италия( Флоренция ) съм отсядал в 300+ годишна жилищна сграда и по нищо не отстъпваше на качествено ново строителство, а атмосфера и усещането от високите тавани и витражите на стълбището са неповторими. Отопление, вода, канализация всичко си беше на ниво.
имаш някаква фиксация към новото, която в дадени моменти е прекомерна.
ПП семейството ми притежава имот на 90г точно (живял съм там 10г) , който е много 'по-сграда' от 95% от новото строителство та има и така и онака, но истината е кой го обитава и как го подържа и не на последно място как е строено.
Съгласен, аз реновирам сграда на 80г.,която сигур ще изкара още 80. Локацията е на 3км. от НС.
То и сега е паника, понеже не могат да събират такса подръжка. Някои комплекси са 90% на руснаци, които ме могат да си платят таксите и вече 3 ти месеь са в просрочие. Казали на фирмите, отдайте ги под наем и взимайте и приспадайте за подръжка, но няма наематели, дори в сезона. Част от комлексите ще останат без подръжка и зимата ще бъдат разграбени.
Твоите нали са там хахаха, с таксата поддръжка, радваш се на тслата дръжката
Големи правописни грешки, явно желанията ти се движат по-бърже от мисълта или по-скоро от грамотността
Е тва е спокойствие.... Да живееш в имот оцелял при 2 световни войни....недостижимо :-)
в Италия( Флоренция ) съм отсядал в 300+ годишна жилищна сграда и по нищо не отстъпваше на качествено ново строителство, а атмосфера и усещането от високите тавани и витражите на стълбището са неповторими. Отопление, вода, канализация всичко си беше на ниво.
имаш някаква фиксация към новото, която в дадени моменти е прекомерна.
ПП семейството ми притежава имот на 90г точно (живял съм там 10г) , който е много 'по-сграда' от 95% от новото строителство та има и така и онака, но истината е кой го обитава и как го подържа и не на последно място как е строено.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
От къде ги смучете тия 200-300 хиляди имоти на руснаци не знам. В бг като махнеш селата и София има 2мил жилища. Че тя цяла варненска област има 270 хил. жилища. Вие заедно за риба ли ходите?
Ще бъде тежка ирония, защотото статистически най-вероятно ще уцелят или поне засегнат сериозно собствеността на руснаците. Нали са 200-300 000?
Че те сринаха със земята градове в източна Украйна, където 80~90% са руснаци, ти за техни имоти в бг си се закахърил. На тях хора ( и имоти) не им трябват, само територии. Ако украйна падне, ние ставаме буфер и следващия сблъсък ще е на наша територия.
Не знам, но рисковете за имотите стават все по-големи.
1.Съвсем наблизо се води кървава война, с реални бойни действия
2.Най-големият минус на имотите е, че са недвижима собственост. Ако нещо се случи, ако кофти събитията тръгнат или се разширят в посока към България, тея имоти са закотвени и не могат да бъдат преместени на друго място.
3.Светът е изправен пред нова структурна и енергийна криза, която може да продължи с години
4.Ако Путин започне да губи в Украйна може просто да дръпне шалтера на газта, петрола и ядреното гориво, и така да върне Европа в каменната ера.
5.До колкото знам 25-30% от жилищата в повечето градове са необитаеми... при някакво извънредно събитие ако собствениците им поискат да кешират...
Българина има 2 големи страха,да не настине и да не се мине.Сега като попремине еуфорията и като се усети за втория си страх гледайте какво става.
И аз тва казвам ама повишителите подскачат. Войната е най-големият риск. Един дрон прелетя половин изтощна европа и никакво пво нв реагира и никой не разбра дали е руско или украинско. Ами акп вместо дрон, няколко ракети (уж заблудени от реб) се забият някъде по черноморието?
Ще бъде тежка ирония, защотото статистически най-вероятно ще уцелят или поне засегнат сериозно собствеността на руснаците. Нали са 200-300 000?
И аз тва казвам ама повишителите подскачат. Войната е най-големият риск. Един дрон прелетя половин изтощна европа и никакво пво нв реагира и никой не разбра дали е руско или украинско. Ами акп вместо дрон, няколко ракети (уж заблудени от реб) се забият някъде по черноморието?
прекомерно се филмирате
заплахата е криза + лихви + да стоят празни, а някой да чака доходи...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
2.Най-големият минус на имотите е, че са недвижима собственост. Ако нещо се случи, ако кофти събитията тръгнат или се разширят в посока към България, тея имоти са закотвени и не могат да бъдат преместени на друго място.
3.Светът е изправен пред нова структурна и енергийна криза, която може да продължи с години
4.Ако Путин започне да губи в Украйна може просто да дръпне шалтера на газта, петрола и ядреното гориво, и така да върне Европа в каменната ера.
5.До колкото знам 25-30% от жилищата в повечето градове са необитаеми... при някакво извънредно събитие ако собствениците им поискат да кешират...
Само руските имоти са около 200 000 ~300 000. От тях 100 000 да излязат на пазара това ще срине пазара. Останалите ако излязат на пазара на наеми ще предизвика цунами. В момента мои комшии от ру се опитват да дадат под наем, но няма квартиранти.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
По курортите ще е апокалипсис. Нали във форума това искат - да чакат още малко, скоро ще са без пари. Е, ще има яка такса поддръка, не можете да изберете интернет и кабелна, но няма пълно щастие.
То и сега е паника, понеже не могат да събират такса подръжка. Някои комплекси са 90% на руснаци, които ме могат да си платят таксите и вече 3 ти месеь са в просрочие. Казали на фирмите, отдайте ги под наем и взимайте и приспадайте за подръжка, но няма наематели, дори в сезона. Част от комлексите ще останат без подръжка и зимата ще бъдат разграбени.
Коментар