If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
Тея гаражи да не са като оная "къща" дет стои от 1 год на обява?
Не се е.те с бетъра, този владиславовски турбо мелеонер. Освен тва сега е на скъпото, на 500 кинта нощувка и кльопа в рестарант с три мишелин звезди на велинград. Бедняци такива.
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
При теб най-важният въпрос би бил: Защо толкова те е яд, че имотите продължават да поскъпват? Нямаш отговор, нали...
Не се е.те с бетъра, този владиславовски турбо мелеонер. Освен тва сега е на скъпото, на 500 кинта нощувка и кльопа в рестарант с три мишелин звезди на велинград. Бедняци такива.
Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.
Като гледам, тук всичко си е същото Страдащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
Да е живо и здраво детето на Иван! Перонообитателите се скъсаха от яд, подобно поскъпване на имотите не са предвиждали .
Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.
Като гледам, тук всичко си е същото Страдащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
А, здрасти, Вълчо....виждаш ли, чакалите още вият по Луната. Промяна при тях няма.
Да ти е жива и здрава щерката!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар