IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
    Тея гаражи да не са като оная "къща" дет стои от 1 год на обява?

Коментар

Аз в квартал Левски дори не виждам цена за гараж под 35 хиляди евро, ново строителство, ти, ако видиш, ела и ми се обади...хахаха
      Къде ги гледаш тези цени?

Коментар

При теб най-важният въпрос би бил: Защо толкова те е яд, че имотите продължават да поскъпват? Нямаш отговор, нали...
        Къде видЕ поскъпване?

Коментар

• Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение

Не се е.те с бетъра, този владиславовски турбо мелеонер. Освен тва сега е на скъпото, на 500 кинта нощувка и кльопа в рестарант с три мишелин звезди на велинград. Бедняци такива.
          Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
          Last edited by Bailor; 24.10.2024, 21:57.

Коментар

При теб най-важният въпрос би бил: Защо толкова те е яд, че имотите продължават да поскъпват? Нямаш отговор, нали...
            Не се е.те с бетъра, този владиславовски турбо мелеонер. Освен тва сега е на скъпото, на 500 кинта нощувка и кльопа в рестарант с три мишелин звезди на велинград. Бедняци такива.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Брокеразите - фантазьори съвсем избръмчаха, може би виждат задаващата се..... мотика....
              Аз в квартал Левски дори не виждам цена за гараж под 35 хиляди евро, ново строителство, ти, ако видиш, ела и ми се обади...хахаха

Коментар

• Хахахаха, баровец, който е фрустриран от поскъпването!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
                  Момци, Вълчо съм.

Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.

Като гледам, тук всичко си е същото Страдащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
                  Да е живо и здраво детето на Иван! Перонообитателите се скъсаха от яд, подобно поскъпване на имотите не са предвиждали .

Коментар

И при теб, продълваш да живееш на квартира.

Коментар

Брокеразите - фантазьори съвсем избръмчаха, може би виждат задаващата се..... мотика....
                      за сега само сапа и се види
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Промяна при тях няма.
                        И при теб, продълваш да живееш на квартира.

Коментар

• Брокеразите - фантазьори съвсем избръмчаха, може би виждат задаващата се..... мотика....

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
                            Момци, Вълчо съм.

Не бях писал от няколко месеца, роди ми се втора щерка, купих още едно креватче и я настаних в деЦката при първата щерка.

Като гледам, тук всичко си е същото Страдащите от остра имотна недостатъчност отново продължават да рутят тухлата, а тя упорито не пада, а даже се качва Затова захлупих още една двустайка този месец. Да има. А от догодина очаквайте отново 10-15% ръст на цените и наемите, съпроводени от инфлацията.
                            А, здрасти, Вълчо....виждаш ли, чакалите още вият по Луната. Промяна при тях няма.
                            Да ти е жива и здрава щерката!
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Пазарът на недвижими имоти в София продължава да демонстрира стабилност и устойчив ръст, въпреки динамичната икономическа обстановка.

https://www.pariteni.bg/novini/imoti...-sofiia-250986

Коментар

• Момци, Вълчо съм.

Last edited by ivanvg93; 24.10.2024, 17:39.

Коментар

Working...
                                X