If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На 1-3 Ноември съм в Банско. Форум за цяла Южна България на Бристъл Майерс...за специфични терапевтични стратегии при рак на гърдата. Само за справка - в Банско има нощувки по 1000 лв в някои хотели. Но чакалите сметат че наеми нема. Нека си сметат.
Ние на лафове не вЕрваме, купете, ремонтирайте, обзаведете, отдайте за илядо лв, тогава ще говорим.
Колега, като спомена, че и ти си квартирант се сещам за единия ми чичо, който има 4 апартамента в София. Чичака живее в най-мизерния от тях за да може хубавите да ги дава под наем. Да не ти казвам, че само следи промоциите в Кауфлана и ако не знаеш колко имота има ще го съжалиш за скромното му съществуване. Разведен е и няма деца, та се чудя защо са му тези имоти и пари, които трупа?
Колега, аз в Пловдив немам жилище и не ми трябва, математика просто. Имам в София, Плевен, Албена и Бургас. Затова живея под наем в Пловдив. Има разлика между мен и чичака ти. Да, той робува на имотите си. Има хора стиснати, и аз познавам такива.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На 1-3 Ноември съм в Банско. Форум за цяла Южна България на Бристъл Майерс...за специфични терапевтични стратегии при рак на гърдата. Само за справка - в Банско има нощувки по 1000 лв в някои хотели. Но чакалите сметат че наеми нема. Нека си сметат.
Голема грешка е да оценяваш гаражите според цените на колите. Преди беше така. Че те гаражите в прованса вече са по над 35К лева. И не се и предлагат. Вътре седят дараци по 3 хил лева.
А според какво да ги оценявам - 35 000 евра = 10 коли от средно евтините.
Защо ми е гараж, след като изобщо няма да ми пука дали ще я вали градушка, дали ще и одерат боята... Ако нещо и се случи - пробутвам я на някой, и следващата...
Наш кога ще ти дам 35 000 евра за гараж на някаква раздрънкана кочина...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Каква кола ще държиш в тоз гараж за 35 хилядия евра, бе дедо Лорчо?! 90% от автопарка е за по 5000 - 6000 евра...
Голема грешка е да оценяваш гаражите според цените на колите. Преди беше така. Че те гаражите в прованса вече са по над 35К лева. И не се и предлагат. Вътре седят дараци по 3 хил лева.
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
Каква кола ще държиш в тоз гараж за 35 хилядия евра, бе дедо Лорчо?! 90% от автопарка е за по 5000 - 6000 евра...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Търсенето на сигурност на спестяванията е основен двигател на имотния пазар на ново строителство у нас, сочат данни на агенции за недвижими имоти, които са част от Realto Group. Две се водещите тенденции на този пазар у нас - ръст на обемите с около 13%, продиктуван от увеличение на цените, но и все по-дълъг срок за сключване на сделка.
“Имаме растящ брой запитвания, успяваме да затворим 10% повече сделки, но срокът на сделката се увеличава двойно - ако преди купувачите вземаха окончателното си решение до 3 месеца, сега този процес им отнема от 3 до 6 месеца”, коментира Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС.
Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
Давай де, купувай гаражи, нали сега е изгодно? Щом виждаш още голям потенциал, то не трябва да пропускаш и секунда!
Естествено, аз съм съвременен човек, щом се налага и на квартира живея. Ти отде знаеш дали не си поддържам квартири в два града още. Даже свиквайте, така ще живеете вие занапред. И никъде свой дом, камо ли пък наеми да прибирате.
Колега, като спомена, че и ти си квартирант се сещам за единия ми чичо, който има 4 апартамента в София. Чичака живее в най-мизерния от тях за да може хубавите да ги дава под наем. Да не ти казвам, че само следи промоциите в Кауфлана и ако не знаеш колко имота има ще го съжалиш за скромното му съществуване. Разведен е и няма деца, та се чудя защо са му тези имоти и пари, които трупа?
Коментар