IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

На 1-3 Ноември съм в Банско. Форум за цяла Южна България на Бристъл Майерс...за специфични терапевтични стратегии при рак на гърдата. Само за справка - в Банско има нощувки по 1000 лв в някои хотели. Но чакалите сметат че наеми нема. Нека си сметат.
    Ние на лафове не вЕрваме, купете, ремонтирайте, обзаведете, отдайте за илядо лв, тогава ще говорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Колега, като спомена, че и ти си квартирант се сещам за единия ми чичо, който има 4 апартамента в София. Чичака живее в най-мизерния от тях за да може хубавите да ги дава под наем. Да не ти казвам, че само следи промоциите в Кауфлана и ако не знаеш колко имота има ще го съжалиш за скромното му съществуване. Разведен е и няма деца, та се чудя защо са му тези имоти и пари, които трупа?
      Колега, аз в Пловдив немам жилище и не ми трябва, математика просто. Имам в София, Плевен, Албена и Бургас. Затова живея под наем в Пловдив. Има разлика между мен и чичака ти. Да, той робува на имотите си. Има хора стиснати, и аз познавам такива.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• На 1-3 Ноември съм в Банско. Форум за цяла Южна България на Бристъл Майерс...за специфични терапевтични стратегии при рак на гърдата. Само за справка - в Банско има нощувки по 1000 лв в някои хотели. Но чакалите сметат че наеми нема. Нека си сметат.

Коментар

• Преди 12 год - 200 евра:

https://www.google.com/maps/@41.8737...oASAFQAw%3D%3D

Коментар

• Налазвайте инвесторииии !
            Оня ден минах оттук - 300 евра, е прозорците малко изпочупени ама, на харизан (почти) кон зъбитЕ се не гледат...

https://www.google.com/maps/@41.8736...oASAFQAw%3D%3D
            Last edited by better; 25.10.2024, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
              коментира Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС.

Няма нужда да се четат платени статии
              Last edited by better; 25.10.2024, 11:28.

Коментар

• Банско в ТОП 10 на най-добрите дестинации според Lonely Planet - Mediamall

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Навсякъде.
                  В "справката" ли?

Коментар

Голема грешка е да оценяваш гаражите според цените на колите. Преди беше така. Че те гаражите в прованса вече са по над 35К лева. И не се и предлагат. Вътре седят дараци по 3 хил лева.
                    А според какво да ги оценявам - 35 000 евра = 10 коли от средно евтините.
                    Защо ми е гараж, след като изобщо няма да ми пука дали ще я вали градушка, дали ще и одерат боята... Ако нещо и се случи - пробутвам я на някой, и следващата...

Наш кога ще ти дам 35 000 евра за гараж на някаква раздрънкана кочина...
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Каква кола ще държиш в тоз гараж за 35 хилядия евра, бе дедо Лорчо?! 90% от автопарка е за по 5000 - 6000 евра...
                      Голема грешка е да оценяваш гаражите според цените на колите. Преди беше така. Че те гаражите в прованса вече са по над 35К лева. И не се и предлагат. Вътре седят дараци по 3 хил лева.

Коментар

Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
                        Каква кола ще държиш в тоз гараж за 35 хилядия евра, бе дедо Лорчо?! 90% от автопарка е за по 5000 - 6000 евра...
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Срокът за сключване на жилищна сделка у нас е нараснал двойно - Investor.bg

Търсенето на сигурност на спестяванията е основен двигател на имотния пазар на ново строителство у нас, сочат данни на агенции за недвижими имоти, които са част от Realto Group. Две се водещите тенденции на този пазар у нас - ръст на обемите с около 13%, продиктуван от увеличение на цените, но и все по-дълъг срок за сключване на сделка.

“Имаме растящ брой запитвания, успяваме да затворим 10% повече сделки, но срокът на сделката се увеличава двойно - ако преди купувачите вземаха окончателното си решение до 3 месеца, сега този процес им отнема от 3 до 6 месеца”, коментира Гергана Тенекеджиева, изпълнителен директор на АДРЕС.

Коментар

Абе, той да ми посочи по-евтин гараж в София от 35 000€?Голям баровец е Бетера, голям психар, мотики само той вижда, явно е отраснал в нищета с мотики...
                            Давай де, купувай гаражи, нали сега е изгодно? Щом виждаш още голям потенциал, то не трябва да пропускаш и секунда!

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Къде видЕ поскъпване?
                              Навсякъде.

Коментар

Естествено, аз съм съвременен човек, щом се налага и на квартира живея. Ти отде знаеш дали не си поддържам квартири в два града още. Даже свиквайте, така ще живеете вие занапред. И никъде свой дом, камо ли пък наеми да прибирате.
                                Колега, като спомена, че и ти си квартирант се сещам за единия ми чичо, който има 4 апартамента в София. Чичака живее в най-мизерния от тях за да може хубавите да ги дава под наем. Да не ти казвам, че само следи промоциите в Кауфлана и ако не знаеш колко имота има ще го съжалиш за скромното му съществуване. Разведен е и няма деца, та се чудя защо са му тези имоти и пари, които трупа?

Коментар

Working...
                                X