Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Неадекватно от гледна точка на гражданите на ЕС. Какви са им истинските намерения само бог знае.
В момента са длъжни да направят едно извънредно заседание и моментално да вдигнат лихвите, да прекратят изкупуването на ДЦК и да освободят част от валутните резерви, изкупувайки обратно Евро - както направиха японците. Както виждаш обаче не правят нищо и фактически унищожават цялото имущество и благосъстояние на европееца (вкл. имотите).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Мен малко ме съмнява, че е неадекватно поведението на дъртаците от ецб. Дали една девалвация с 25-30% на еврото не е търсения ефект?
В момента са длъжни да направят едно извънредно заседание и моментално да вдигнат лихвите, да прекратят изкупуването на ДЦК и да освободят част от валутните резерви, изкупувайки обратно Евро - както направиха японците. Както виждаш обаче не правят нищо и фактически унищожават цялото имущество и благосъстояние на европееца (вкл. имотите).
Коментар
-
Продавачи, един съвет! Започвайте да оферирате имотите в долари! През умиращото евро имотите ви се обезценяват! Аз ако продавах, веднага щях да променя цената в $.
П.С. Само за последните 10 дни, имотите се обезцениха с цели 4%!
https://prnt.sc/-XgH2sDj9R5hLast edited by better; 23.09.2022, 20:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Слабото евро никак не е лошо за европейските износители
https://tradingeconomics.com/european-union/balance-of-tradeLast edited by bota156; 23.09.2022, 20:14.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
А за вносителите на енергийни суровини как е? Катастрофа.
Коментар
-
Там е работата - няма (вече) какво да направят. Еврото от политически модел, целящ да приравни всичко към марката и да насърчава производителността на по-слабите европейски икономики, се превърна в италианска лира заради неадекватното поведение на Лагард. Всички "имотни инвеститори", които се кефеха на печатането и на инфлацията заради виртуалната им капиталова в Софийски имоти ще изядат дървото по брутален начин. Първо - обезценяващото се Евро изяжда стойността и на имотите дори без номинален спад (а такъв ще има 30%-50% гарантирано) и второ - доходи, БВП, ръст - всичко отива на кино.
Коментар
-
Слабото евро никак не е лошо за европейските износители
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕврото започна да прилича на един шиткойн, ецб ако не вземат драстични мерки, вероятно много мангизи ще се преместят отвъд океана и тогава еврото ще отиде на свободно падане.Last edited by ejonny2376; 23.09.2022, 19:54.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Само ме е яд че не набих всичко в долари когато му беше времето ,за нищо друго ,ако погледнеш тренда ,само в долари да си седиш нищо друго да не правиш,инфлацията си я компенсирал
- 1 like
Коментар
-
Слабото евро никак не е лошо за европейските износителиLast edited by better; 23.09.2022, 19:05.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЕврото започна да прилича на един шиткойн, ецб ако не вземат драстични мерки, вероятно много мангизи ще се преместят отвъд океана и тогава еврото ще отиде на свободно падане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
И мен само за това ме е яд. Само 10к$ взех а не 100к да са в главата
Коментар
Коментар