Вълчо, само не ми е ясно накъде отиваме - един наем в Сф ще стане колкото едно такси иска от Западен парк до Аерогарата. Ето, 20% още повишение искат бакшишите за София.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Щом батковците така правели според Беттер, така ще е. И аз се съгласих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Ами ако спести 1000 лева да даде на проф, а го прави той може и да я опържи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз също приключих с покупките още преди година и половина. Сега ще чакам жестокото поскъпване на парите за да си купувам гараж и други неща, които не са предмет на тематаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Напротив, говоря за факти, които се случват в Булгаристан. Това нещо в цивилизованите страни го няма. Затова и казах тази сутрин - крайно време е да спрат субсидиите за "бизнеса" и всички тарикати и мизереници да фалират - колкото по-бъзро, толкова по-добре.
А трите депозита знаеш ли кога ще ми ги вземат? В момента повечето имоти в България са едни джунгли - иди по селата и виж как в половината къщи вече има поникнали дървета, клоните на които се подават през счупените прозорци. Скоро и в София ще е така - ще плащате вие на някой наемател, за да ви живее в кофторите и да го пази поне от набези на шведи и друга паплач. Тази нация загива - друго освен швед не се ражда, старото умира и освобождава апартаменти, а в перифериите се строи ли строи и се отдава на шпакловка и замазка, като ремонтът на един такъв апарт излиза колкото 20 годишни наема само. Имотите ви са стойност нула. Може би само в Докторския ще се задържи нещо, но вместо да удариш още един апарт там, ти накупи разни боклуци из Хиподруми, Пуевен и подобни гета.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Ти май ни говореше за цивилизованите народи в едни други страни. Генът ви е увреден, скъпи Джон, затова нямаш обяснение за много неща. Виж за наем ставате, но в ниския сегмент. Като ви ожулят с по 3 депозита и вие бегате на наем по 400 лв, там ви е мястото.
А трите депозита знаеш ли кога ще ми ги вземат? В момента повечето имоти в България са едни джунгли - иди по селата и виж как в половината къщи вече има поникнали дървета, клоните на които се подават през счупените прозорци. Скоро и в София ще е така - ще плащате вие на някой наемател, за да ви живее в кофторите и да го пази поне от набези на шведи и друга паплач. Тази нация загива - друго освен швед не се ражда, старото умира и освобождава апартаменти, а в перифериите се строи ли строи и се отдава на шпакловка и замазка, като ремонтът на един такъв апарт излиза колкото 20 годишни наема само. Имотите ви са стойност нула. Може би само в Докторския ще се задържи нещо, но вместо да удариш още един апарт там, ти накупи разни боклуци из Хиподруми, Пуевен и подобни гета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Ами за притеснение си е. Той щом каже, че имотите ще се сринат до 1 година, то цените на имотите закономерно прибавят +30%.
- 1 like
Коментар
-
И аз. Знаех че ще има ръст и купувах от 2014 до май месец т.г. сега нямам вече свободен кеш, оставих извън индекси и имоти кеш за един баварец Х7-ца номинално и приключих с активните покупки. Само ако излезе нещо атрактивно или се сурнат цените някога, например 2031. Ще имам за гараж в Габрово. Но това е друга тема.
Коментар
-
Тук май надушвам, Левчо-алтернативния.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не, не, аз за друго
уплаших се да не продаде гарсонерата и да се набие пак в "инвестиции"
- 1 like
Коментар
-
Ами за притеснение си е. Той щом каже, че имотите ще се сринат до 1 година, то цените на имотите закономерно прибавят +30%.
уплаших се да не продаде гарсонерата и да се набие пак в "инвестиции"препоръка е
Коментар
-
Ти май ни говореше за цивилизованите народи в едни други страни. Генът ви е увреден, скъпи Джон, затова нямаш обяснение за много неща. Виж за наем ставате, но в ниския сегмент. Като ви ожулят с по 3 депозита и вие бегате на наем по 400 лв, там ви е мястото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
берфоксчо, притесняваш ме.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Има едни устройства с прекъсвач и дистанционно, които прекъсват нулата, която минава през електромера и я отвеждат чак към централното табло. Влючваш-изключваш. Така се замаскират и се замазват, че ако не разглобиш таблото не се вижда, че ги има.
Ествествено, ако не е свързано правилно или стане фал, може да се опечеш при някое къпане в банята, но много народ поемат риска. Бичат денонощно климатици и плащат по 20-30 лева ток.
Хората, които ги инсталират, са си вътрешни от енергото, услугата струва май към 1000 лева.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар