IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Избягаха те, "читавите" и "умните" да са прислуга на другия край на света, да са доживотни бежанци без причина, големият успех да си В Чужбината. Какви свръх ценни хора загубихме само.
    най-интересното е, че там, на запад работят това, което тук отказват.
    явно има разлика, дали метеш някой западен офис или тукашен
    там с радост работят по 2 долнопробни работи и се свират в бекярски квартири с още 5-6 успешни работници в строителствоти и кладниците за патки
    а тук на 2000лв заплата се сърдят и очакват "чорбаджията" да ги моли
    много страдам за точно тая прослойка.
    че не се ометоха всички и не върнаха паспортите
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не е нужно да страда излишно
      ей го запада, вече и граници няма
      да сбира бохчата и лек му път
      Малко ми мяза на един авер - много се карат с баща му, ама не напуска детската.

Иначе, когИ свари ракията и стане виното, пръв цоца от бидончето

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Искам, не искам, ти слагам лайк.

Ти си първия, който наричаш нашия разпасан двор - комунистическа диктатура.

В държавата, където всеки има свободата да си прави лична интерпретация на правилата и сам да я нарушава…Похвално Фростич, напълни ми душата

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Страдай, страдай, страдалеца в детската стая, който е некадърен и няма бизнес нюх ще страда forever. Който има мая и в Северна Корея ще е успешен. Прочети книгата " Цар плъх" , една от хилядите, които аз съм прочел...ама наистина я прочети, не само рецензията.
          не е нужно да страда излишно
          ей го запада, вече и граници няма
          да сбира бохчата и лек му път
          препоръка е

Коментар

Ганьо, като бил неспособен да си купи в държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
            Аз няма нужда да обявявам каквото и да е - то се вижда с просто око от всички нормални хора, че бг-то е тоталитарна кочина, кретаща в комунистически строй по образец от СССР...

Другар, кое не ви е комунистическо??

- Цените на тока ви се определят от държавата.
            - цените на водата ви се определят от държавата
            - Заплатите ви се определят от държават
            и
            цените на хляба ви се определят от държавата...

- комунделите в бг забраняват в момента колите на бензин, щото били капиталистически... при положение, ч(е цяла западна Европа зарязва електричките и минава на бензинови коли
            - днес научавам, че щели да забраняват и продажбата на части от коли от частни лица.
            Ама как тъй обикновения бачкатор ще става капиталист и ще ми продава части... айде баста !

- едни и същи несменяеми дърти комунисти са окопани във властта от десетилетия вече...
            - всички по-заможни са преследвани от "държавата"(демек от комунистите на власт) и са с конфискувано имущество или са набутани в затвора с измислени обвинения...
            ....

------------------------------------------------------------------------------------

ЧЕ ТО КОЕ ВИ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКОТО, БЕ ТАВАРИШ?!
            ВЪОБЩЕ ИМАТЕ ЛИ ПОНЕ ЕДНО НЕЩО ФУНКЦИОНИРАЩО ПО КАПИТАЛИСТИЧЕСКИ ОБРАЗЕЦ В ТАЗИ КОЧИНА ?!
            Last edited by Frosty; 01.10.2024, 22:12.
            ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Ми то в бг-то само такива са останали - глупаци и некадърници на държавна хранилка, които крадат яко от бюджета и еврофондове, и влагат всичко в само тухли, поради липса на каквито и да е по-добри бизнес-алтернативи...

Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
              Страдай, страдай, страдалеца в детската стая, който е некадърен и няма бизнес нюх ще страда forever. Който има мая и в Северна Корея ще е успешен. Прочети книгата " Цар плъх" , една от хилядите, които аз съм прочел...ама наистина я прочети, не само рецензията.

Коментар

• https://news.bg/finance/za-edin-mese...izo-66-67.html

Коментар

Читавите, добрите и умните хора отдавна са изнесоха и избягаха, останали са само пълни тъпанари и политически подлоги и протежета на дъжавна ясла, които не стават за нищо друго, но за сметка на това успешно крадат/източва от бюджети, еврофондове, средства по програми и т.н...
                  Избягаха те, "читавите" и "умните" да са прислуга на другия край на света, да са доживотни бежанци без причина, големият успех да си В Чужбината. Какви свръх ценни хора загубихме само.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                    Аферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.

===2079====

Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?
                    Ми то в бг-то само такива са останали - глупаци и некадърници на държавна хранилка, които крадат яко от бюджета и еврофондове, и влагат всичко в само тухли, поради липса на каквито и да е по-добри бизнес-алтернативи...

( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Хахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?
                      Ух милото невъзвращенче, родиномразчето ми то сладко, всекиго търчи да обиди на ганю, само това си може, родината му - комунистическа, народа му - ганювци. Тръчкай, с отворени обятия те чака широкия свят, копнее за мигрантчета като теб.

ПП айде, да го направим по темата - в "турция", когато имаше земетресенийце - тухла върху тухла не остана - пясъка от морето - цимента от евтиния - арматурата делена на две - купувай ЙЕФТИНО, еснафчи

ЙЕФТИНО РИПАЙ https://www.youtube.com/watch?v=0jZE4p1SOvg делено на две е
                      Last edited by cyclop; 01.10.2024, 21:54.

Коментар

Търчи и купувай в джендерастията - там само радост и успехи те очакват
                        Хахахахахахахахаааааа, Ганьо, като бил неспособен да си купи в която и държава, я обявява за комунистическа....а бре Ганьо...в не комунистическа Турция, цените са делени на две. Как си го обясняваш?

Коментар

Хаха, интересно ще е тя какви 5 имота има???
                          нищо няма, нали разбра, че я лашкат само с любов и внимание
                          препоръка е

Коментар

и там и тук имотиту е с пари
                            но техния проблем са децките
                            няма ги
                            препоръка е

Коментар

• Аферата "Манукян": Как е действала схемата за източване на средства от държавния културен институт? - По света и у нас - БНТ Новини (bntnews.bg)

Манукян източвал пари от държавния културен институт и ги е влагал в имоти. Оказва се, че имотите са най-сигурното убежище на парите.

===2079====

Забележете фамилното име на замесения... Дали е случайност етническата група с наш съфорумец?

Коментар

За какво ти е имот в комунистическа кочина?
                                Какво ще го правиш?

Коментар

Working...
                                X