IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Не ги плюя.Много от тях са отишли от зор там и да хранят семейства.
    Ако нещо си се засегнал лично и си се припознал,не е мой проблем

Имаше един Галфонсо в една друга тема и той все така питаше въпроси за лексикона момчето
    Тук съм да обсъждам конкретната тема,а тя е за предстоящия голям краш на НИ в БГ /над 40-50% близките 2г/ ,а не кой къде бил и какво ял
    Ако си още в темата след 2 години ще видиш , че си сбъркал с много що се отнася до София.
    Допускам и е нормално / поради някои неща/ да има спад някакъв , но няма никаква вероятност и принудителна ПРИЧИНА да е повече от десетина процента, ама може и да има толкова ръст зависи...
    Това цените на имотите в София да станат на половина за 2 години е с по-ниска вероятност да уцелиш 6 от 149. И с ядрена бомба на Патриарха / ама далеч от Мадара заради Берти :-)/ пак няма да паднат.
    Също ако си въобразяваш, че можеш да повлияеш на цените с простотии във форум със стотина четящи си в огромна заблуда....

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Хахахха.... ми те циментените спекулации
      И къде видя циментови спекулации???
      Всички купуваме, без да продаваме, а само отдаваме. И, да възвръщаемостта може да е ниска, но не нулева или отрицателна, като тези от валутни спекулации или депозити. Айде мисли малко, преди да пълниш главите с небивалици на суровите пръчки на, които преподаваш

Коментар

Не се отнася за теб ,казвам го като цяло ,защото да делиш хората на такива и онакива е признак на голяма простотия

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
          Тия дето плюят гастарбайтерите са :
          1.Неуспели гастарбайтери
          2.Хора с психични проблеми,живеещи в България които се разтоварват в анонимен форум

Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
          Защо седиш у нас и хабиш нерви ?!
          Имаше един Галфонсо в една друга тема и той все така питаше въпроси за лексикона момчето
          Тук съм да обсъждам конкретната тема,а тя е за предстоящия голям краш на НИ в БГ /над 40-50% близките 2г/ ,а не кой къде бил и какво ял
          Last edited by petrg5s; 29.09.2022, 17:11.

Коментар

Аз не съм гастербайтер ,а гражданин на света.Утре резервирам и отивам където си искам.Гастербайтерите ходят да берат домати в Испания или да работят в заводи в Германия,като теб.После космоса почва да им се струва крив.

А кочини са ми пред очите,защото в момента съм в Гетото и виждам само кочини.И прасета като теб,живеещи в тези кочини ...или по-точно вегетират,но не го осъзнават докато им ударят ножа.
            А в момента касапина е наточил ножа и коли наред.Иде ред и на българските прасета да изквичат
            Без ирония и сарказъм - защо си го причиняваш ?
            На всички е ясно че тук не ти харесва, нямаш проблем и с пътуванията. Живота е кратък и не е добре да минава в такива негативни емоции.
            Ако се чувствах като теб у нас на мига да съм си събрал багажа....Защо седиш у нас и хабиш нерви ?!
            Ей виж Жонката - от както е в Германия цъФти от щастие... и не излиза от форума....
            Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.09.2022, 17:01.

Коментар

Държави с огромен прираст и развита икономика ,с такива трендове а в БГ,то цветя и рози -хм..болката у нас ще е силна и продължителна
              Националният индекс Case-Shiller е нараснал с 15,8% на годишна база през юли. Огромен срив на цените в Щатите щото не са 20% вече....
              Last edited by pesimist4o na kvadrat; 29.09.2022, 17:00.

Коментар

Аз не съм гастербайтер ,а гражданин на света.Утре резервирам и отивам където си искам.Гастербайтерите ходят да берат домати в Испания или да работят в заводи в Германия,като теб.После космоса почва да им се струва крив.

А кочини са ми пред очите,защото в момента съм в Гетото и виждам само кочини.И прасета като теб,живеещи в тези кочини ...или по-точно вегетират,но не го осъзнават докато им ударят ножа.
                А в момента касапина е наточил ножа и коли наред.Иде ред и на българските прасета да изквичат
                Тия дето плюят гастарбайтерите са :
                1.Неуспели гастарбайтери
                2.Хора с психични проблеми,живеещи в България които се разтоварват в анонимен форум

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение
                  Напиши го с още по-големи и черни букви . Що тъй ве, гастербайтерски пиленца, не сте добре с нервите. Само кенефи, кофтори, л.на, кочини и боклуци са ви в главите.

Last edited by petrg5s; 29.09.2022, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение

Напиши го с още по-големи и черни букви . Що тъй ве, гастербайтерски пиленца, не сте добре с нервите. Само кенефи, кофтори, л.на, кочини и боклуци са ви в главите.
                    Ти си най-големия гастарбайтер,само че неуспял -НЕУСПЯЛ ДА ПОДЧЕРТАЕМ

Коментар

Оставам на брокерчетата и пишман инвеститорите в кочини да преценят какво ще стане с огромния балон,наистина огромен(по 1млн евро къщи на 20км от Варна и т.н.) на НИ в Гетото .Гето с най-голям демографски срив в целия свят и най-корумпирана псевдо държава в ЕУ
                      Този остров на спасението така да се каже ,БГ

Цените на жилищата в САЩ намаляват за първи път от десет години

https://www.investor.bg/a/534-novini...t-deset-godini

Британският жилищен пазар очаква перфектната буря с ръст на лихвите и спад на цените

https://www.investor.bg/a/113-analiz...pad-na-tsenite

Коментар

Оставам на брокерчетата и пишман инвеститорите в кочини да преценят какво ще стане с огромния балон,наистина огромен(по 1млн евро 100кв къщи на 20км от Варна и т.н.) на НИ в Гетото .Гето с най-голям демографски срив в целия свят и най-корумпирана псевдо държава в ЕУ

Британският жилищен пазар очаква перфектната буря с ръст на лихвите и спад на цените

Държави с огромен прираст и развита икономика ,с такива трендове а в БГ,то цветя и рози -хм..болката у нас ще е силна и продължителна

Коментар

• Оставам на брокерчетата и пишман инвеститорите в кочини да преценят какво ще стане с огромния балон,наистина огромен(по 1млн евро осрани къщи на 20км от Варна и т.н.) на НИ в Гетото .Гето с най-голям демографски срив в целия свят и най-корумпирана псевдо държава в ЕУ

Послеслов Не,не е като 2008,много по-лошо е.И както казват в статията „Това ще завърши със сълзи“
                          Кураж най-вече ,на бъдещите вечни длъжници

Last edited by petrg5s; 29.09.2022, 16:40.

Коментар

Идеята беше да се види комуникацията ,продажбите падат това вече не го крият и официално дори
                            Явно си факир , за да правиш такива изводи от обявата...
                            Аз пък я виждам като това че се е продал 1 апарт преди това и са вдигнали цените с 200 евро като лъжат че са ги свалили....Силата на строителите идва като продадат нещо / 5 останаха/... Както и да е мястото е точно.... комуникативно :-)

Коментар

• От днес Русия се затваря за сухопътни превози от България ,смятайте какъв удар е това за търговията ,фирмите които имат такава с Русия все още
                              Last edited by nkavrakov1982; 29.09.2022, 15:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Кавръче, тези цени са НАГОРЕ.Примоция ама друг път ...има нема 200 евро повече от на колкото се продаваше като гледах за последно....
                                Да не говоря, че същата сграда на тъмно зелено преди 2-3 години беше по 7-800 евро.... Ама и тва и е много предвид че е на Борис 3 директно и Каблешков - ШУМ на макс и мръсотия.... , а и май не е мърдала от месеци поне видимо като съм минавал от там....
                                А и защо да купя с комисионна към Явлена, а не от строителя ако въобще искам ?! Защо за ново трябва да ползвам посредници ?
                                Идеята беше да се види комуникацията ,продажбите падат това вече не го крият и официално дори

Коментар

Working...
                                X