IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние не сме качвали обява за там.

Обявите са за социалистически големи вили, много често недовършени или все едно си през 1985 г.

Според мен, става за живеене от 1 май до края на септември. И природата е много красива.
    Обявите са потрес, а исканите цени са от 4-ти км....:-)
    Става за обитаване, но не за ПОСТОЯННО живеене. Отиваш няколко дни на хубава природа и толкова... От тук ако имах нужда от подобен имот бих дал макс 50К лева...., ама то и трябва да е узаконен и да може да се осъвремени с още 20-30К макс....
    А те искат по 100К евро за съборетени с мътни документи и т.н.....
    Чудо ще е някой да купи на подобни цени....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хахаха сериозно ли на 2000$ обмисляше вход?
      еми не знам, накавръка питай, какво съм обмислял.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
        Инфлацията в Чехия нарасна през септември до 18 на сто

Повишението на цените на енергията докосна 25 на сто

------------------------------------------

ЕЦБ ще трябва да действа бързо!

The ECB policy rate stands at 0.75%.

Most observers expect the ECB to increase rates by 75 basis points later this month, and at least by 50bp more in December.
        седнете да напишете едно писмо до ецб с накавръков
        той им знае мейла
        Last edited by ratten; 11.10.2022, 18:05.
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Не знам Евго, оня ден писах какви чудесии се строят в планината над Бояна....
          Така че тези места би трябвало да са ок за кандидати предвид по-добрият склон...Не е и толкова далеч от София по магистралата....
          Проблема е че както вашата така и тези по другите обяви са 50 годишни амортизирани съборетини на които им се искат пари като за ново. Освен това на тези 2 места не става за постоянно живеене, а са места за седмица лятото или събота и неделя.
          Разходите да се осъвременят биха били зашеметяващи на фона на потенциалното им ползване / ваканционен имот без опция наем/
          От тези 2 факта следва , че трябва да имат цена като за нещо дето няма да се ползва повече от 30 дни в годината...., а те нямат и ще висят...и твоето също ако го пуснеш...
          Освен това мисля, че момента / КОвид/ поотмина за подобни имоти.
          Около мен в Радомирско има доста Софиянци преселили се да живеят за постоянно, но мястото не е планинско...много....Има и някои нови къщи тип Бояна....различно е от тези 2 села...
          Ние не сме качвали обява за там.

Обявите са за социалистически големи вили, много често недовършени или все едно си през 1985 г.

Според мен, става за живеене от 1 май до края на септември. И природата е много красива.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Да нон стоп питаше дали е ок да купува там .
            Т.е. теорията , която сочеше, че златото е топ в оня момент не струва ?
            Така е ис факторите дето си въобразявате за имотите и после ще се питате по същият начин като за златото, което евтинее вместо да поскъпва що имотите още вървят нагоре като всичко сочи че трябва да падат....:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

А според теб, дали лесно може да се продаде вила в с.Боснек и с. Чуйпетлово, Пернишко?

Тези в Боснек доста висят преди да изчезнат от списъка с обяви.
              Не знам Евго, оня ден писах какви чудесии се строят в планината над Бояна....
              Така че тези места би трябвало да са ок за кандидати предвид по-добрият склон...Не е и толкова далеч от София по магистралата....
              Проблема е че както вашата така и тези по другите обяви са 50 годишни амортизирани съборетини на които им се искат пари като за ново. Освен това на тези 2 места не става за постоянно живеене, а са места за седмица лятото или събота и неделя.
              Разходите да се осъвременят биха били зашеметяващи на фона на потенциалното им ползване / ваканционен имот без опция наем/
              От тези 2 факта следва , че трябва да имат цена като за нещо дето няма да се ползва повече от 30 дни в годината...., а те нямат и ще висят...и твоето също ако го пуснеш...
              Освен това мисля, че момента / КОвид/ поотмина за подобни имоти.
              Около мен в Радомирско има доста Софиянци преселили се да живеят за постоянно, но мястото не е планинско...много....Има и някои нови къщи тип Бояна....различно е от тези 2 села...

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Да нон стоп питаше дали е ок да купува там .

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy
                  Безимотни, бездетни гастъри правят прогнози от 2017та как цените на имотите в Бг ще паднат с 50-70 процента, а те не падат.
                  Даже и нямам идея как да се прекръсти темата, освен, че е вече ужасно безполезна.
                  И разни пасивни гейове брокерчета се страхуват,че ще загубят всичко.
                  А че темата е безполезна,е ясно и на малките деца

Коментар

Ти по какви причини продаде 2020 година ,преди големия БУМ и сега 2022 година ,когато всички пазари по света се сриват /имотни такива/,декларираш покупки на зелено ?
                    Да добавим и че в златната тема /за покупка на злато/,също опипваше почвата на цени близки до 20 00 долара унцията ?
                    Ако при мен са медицински причини ,при теб какви са ?
                    Може би и медицината трудно би ги обхванала ?
                    Как мислиш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

И какво ще правят парите като продадат имотите в яко инфлационна среда и потънали в кешови дългове Западни и не само страни ?
                      Много е лесно - макар и далеч от перфектни, особено при нас няма по-добро нещо за запазване на стойност за обикновените хора...
                      Ако съм Мъск или там некой друг рептил от столетия, то мога да инвестирам в акции на компании, които АЗ контролирам, да манипулирам виртуални пирамидални нищота или най-просто да купувам картини и диаманти за по 100 милки парчето...варианти безкрай.
                      За обикновеният човек няма нищо по-безрисково и леснодостъпно от имотите за отърване от хартията....
                      Пълни глупости са това! Ама пълни! Няма нищо безрисково, еле пък имоти купени на върха при очертаваща се дългогодишна рецесия + война на ядренни сили на 200 км от нас!

Коментар

• Инфлацията в Чехия нарасна през септември до 18 на сто

Повишението на цените на енергията докосна 25 на сто

------------------------------------------

ЕЦБ ще трябва да действа бързо!

The ECB policy rate stands at 0.75%.

Most observers expect the ECB to increase rates by 75 basis points later this month, and at least by 50bp more in December.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Затова трябва да върнат жителството -който е роден в София или е работил 10 години в складовете на Лидл
                          Вашите родители от къде са?

Коментар

Затова трябва да върнат жителството -който е роден в София или е работил 10 години в складовете на Лидл
                            А имотите нема ли да им ги секвестираш след това ? :-)
                            Иначе данъците / при това доста добри/ си ги плащам в София

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                              Новософиянци говорят за инвестиране в имоти и как отглеждали домати и прасета,ебати темата
                              Да я прекръстят на "бг-татко"
                              Най-добре е квадрата да се мери в кг розАв домат....а не в евро.... Така че връзка има :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                                Новософиянци говорят за инвестиране в имоти и как отглеждали домати и прасета,ебати темата
                                Да я прекръстят на "бг-татко"

Коментар

Working...
                                X