Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Е,как да ти каже като продаде 2020 година заради страх от ковида топ апартамент маломерен в Младост за наем ,скоростно като пакетче семки ,после в темата за златото подпитваше да купува на върхови стойности злато.
Този утрепан чичо освен злоба друго не може да ръси
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Това е поредният пример за лошият ти тайминг.
Хем си бил "познал" че паза ще скърши преди 4 месеца хем още не си продал въпросният имот
За последните 5 години имаш две много тежки стратегически грешки
Първо не купи 2017-та сега можеше да продадеш с почти 100% печалба
Второ не продаде 2022-ра а при очакваният спад на имотите следващият прозорец ще се отвори чак след 5-6 години и то на по ниска цена
Дори и да беше познал всичко за последните 5г ако не си могъл от това да направиш профит полза никаква
Аз посъветвах всички около мен да се отърват от ненужните панелки в два от големите града, защото скоро няма да има втори шанс на тези цени.
Както и съветвам всички в този форум да купуват в центъра на София, докато има още глупави или закъсали (да не съм такава гад) продавачи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
това щеше да ми е най-голямата грешка, след продажбата на маломерката.
В момента дохода ми е двоен на дохода от преди 12 месеца ,зад мен са парите от бюджета в едната част от бизнеса с горивата ,така че по скоро ти би могъл да си мой клиент отколкото аз кандидат за работа при теб или да ми намираш такава .
Коментар
-
И каква работа да ми търсиш на мен ?
Както е видно си намерих ,и то стабилна и със добри пари ,работя до Мин.съвет на топ локация .
Не съм безполезен философ ,ти по скоро намали заяжданията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да му беше намерил работа, щяхте да се сприятелите, той да ти донесе бонбони и уиски за благодарност и да си станете приятели,препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
разбира се, че беше топ и люкс.
само като се замисля, че щях да търся работа на накавръков, като го уволниха от мтел...
много щях да се изложа, да препоръчам такъв безполезен философ.
Коментар
-
И какво като са са се изнесли ?
Това какво общо има с това да продава като няма наематели или искаш да кажеш че зад имота е имало банка и ипотека която си е чакала парите всеки месец и плъха няма пари да покрие дупките ли ?
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/517-pazar-...as-prez-zimata
Идва ред и на безработицата и ръста и след исторически ниските нива
Очертава се забавяне на наемането на нови служители у нас през зимата
Инфлацията и несигурната обстановка ще ограничат желанието на служителите да сменят работата си
12:41 | 12.10.22 г.СПОДЕЛИ:
Коментар
-
разбира се, че беше топ и люкс.
само като се замисля, че щях да търся работа на накавръков, като го уволниха от мтел...
много щях да се изложа, да препоръчам такъв безполезен философ.
Както е видно си намерих ,и то стабилна и със добри пари ,работя до Мин.съвет на топ локация .
Не съм безполезен философ ,ти по скоро намали заяжданията
- 1 like
Коментар
-
Маломерката не е била топ, купена евтино и за да изкарва пари с нея.
Просто бюджетно решение, но не трябваше да я продава.....като му носи доход. Но тогава имаше проблем с наемателите, които се изнесоха по провинцията.
много щях да се изложа, да препоръчам такъв безполезен философ.препоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Маломерката не е била топ, купена евтино и за да изкарва пари с нея.
Просто бюджетно решение, но не трябваше да я продава.....като му носи доход. Но тогава имаше проблем с наемателите, които се изнесоха по провинцията.
Това какво общо има с това да продава като няма наематели или искаш да кажеш че зад имота е имало банка и ипотека която си е чакала парите всеки месец и плъха няма пари да покрие дупките ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Кажи каква е динамиката при наемите при спад в цените на имотите
ако е спад само в цените на имотите, предполагам не се влияят.
за справка банскопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на кавръчето точно 2018-та му казах да купи - личното ми мнение, че който стиска кеш за апарт, но не иска да купува апарт, че не си харесва и му е скъпо е добре да си държи кеша в нещо, която съхранява стойност по-дълго време.
като качи вече не съм го препоръчвал на никой, защото навакса момента и се загуби конкурентното предимство.
ако кавръчето е купил по-скъпо и по-късно е , защото така е решил, а не че съм писал нещо аз преди 2г
за импулса - в момента е под натиск факт, но там има бъдеще. разбирай го както искаш...
Коментар
-
Е,как да ти каже като продаде 2020 година заради страх от ковида топ апартамент маломерен в Младост за наем ,скоростно като пакетче семки ,после в темата за златото подпитваше да купува на върхови стойности злато.
Този утрепан чичо освен злоба друго не може да ръси
Коментар
Коментар