Първоначално изпратено от Meandmy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеНакаврък, 84 000лв. пари ли са или не? Май си ги изхвърлил в кофата за тия пет години
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://money.bg/finance/etsb-podgot...-sedmitsa.html
EЦБ пoдгoтвя нoвo гoлямo yвeличeниe нa лиxвитe и тo oщe тaзи ceдмицa !!!!
всичко под 0.75% ще е знак, че им омекват краката от страх да не крашне финансовата система
поне засега изказванията са в посока 0.75% или нагоре, но с тези никога не е ясно - колко време се мотаха преди инфлацията да придойде.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://money.bg/finance/etsb-podgot...-sedmitsa.html
EЦБ пoдгoтвя нoвo гoлямo yвeличeниe нa лиxвитe и тo oщe тaзи ceдмицa !!!!
Коментар
-
https://www.economic.bg/bg/a/view/ba...ejda-neizbejna
Балон или не – корекцията на имотния пазар изглежда неизбежна
Банките в България се изчакват една друга коя първа ще разсърди клиентите с вдигане на лихвите
На много хора не им се харесва идеята че корекцията в цените на жилищата ще се случи.
Ако четете и добре това което пиша,банките чакат коя ще мигне първа,ластика е опънат до край вече.
Всичко това се потвърждава и в горната статия от преди само 3 дни
Last edited by nkavrakov1982; 24.10.2022, 02:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти и аз играем ва банк, а кво ще кажеш за вечно назлъндиците? Според мен проблема е медицински, ти си лекар, ти ще поставиш диягнозата.
Два дни се скапах от работа в подножието на връх Колош.
Но самозаблудата е пак психична девиация.
А отричането на действителни факти и събития е защитна реакция.
Перон кибик масата не е увредена. По-скоро реагира бавно, бих казал като охлюв (купувал съм имот за минути, има свидетели тук), ръководи се от страхове да не се мине и не отчита колко се е минала за години напред - пропуснати. Но това е човешка черта, рожба на дребна пресметливост, не на инвестиционни умения.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение1/2
Коментар
-
Хахахаха, винаги съм харесвал чувството ти за хумор. Неговия , по-точно на майка му кофтора, е на точно 3,7км. от черквата св. Неделя. Моята къща с двор в квартал с нови тухли, е на абсолютно същото разстояние от тази църква, при положение , че той пишеше, че съм м забутан квартал!!
Last edited by X_Y; 24.10.2022, 10:47.
Коментар
-
Хахахаха, винаги съм харесвал чувството ти за хумор. Неговия , по-точно на майка му кофтора, е на точно 3,7км. от черквата св. Неделя. Моята къща с двор в квартал с нови тухли, е на абсолютно същото разстояние от тази църква, при положение , че той пишеше, че съм м забутан квартал!!това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Накаврък, за последните 5г., откакто ти не купи ЕПК апартамент в София, инфлацията е 4 години по 9%+ последната година-20%. Общо: 56% закова!
Дремещите ти пари на влог за тези 5г. в размер на 150 000лв., в момента се е обезценил буквално с цели 84 000лв., тоест, реално струват 66 000лв.
На мен, колко трябва да ми вдигнат лихвата по вече закупен имот с 60% самоучастие и 40% кредит, чиято главница е изплатена, почти на 1/3 част, за да се сравнят с ОГРОМНИТЕ загуби парична стойност, които ти си претърпял вече?
А може да се обърнеш към младоския инвеститор дето купува 2000 долара тройунцията,ама той даже и не знае какво да купи,виж му подпитванията в златната тема за да видиш за какъв болен мозък иде реч
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да не сте съседи с накавръка в красните поля
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Сега такъв вабанк ще играя, дано успея. Но по-вероятно е да изпусна имот който отдавна искам. Просто отдавна съм кандидат, но имам условия. Лордиевич, ако е речено един имот да е твой, твой ще е.
Два дни се скапах от работа в подножието на връх Колош.
Коментар
-
Да ти кажа, моята брокерка я чаках цяла година да ми предложи това, което търсих. Предложи ми го и го купих, без да се замислям. Сега цялата ми рода тържествува и го ползва с голямо удоволствие. Спестили са сигурно 20 000лв. от ходене по други места.
ПП. Кво ще речеш за 360м2 на 3км. от Народното събрание за 33,500$ , а?препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Искаш да кажеш, че ще настъпи нова октомврийска социалистическа революция. Майко, майко..колко мъка е събрана тук.
Коментар
Коментар