IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Май още не си опознал (дори елементарните) брокерски похвати?!
    Като свършат аргументите - се минава на обидите и подканянията в стил:
    "Къф мъж си ти, като не можеш да изтеглиш един кредит!?"
    А и не ти ли прави впечатление, че пишеш на единия ник, а същия човек ти отговаря с друг ник!

На мен ми е най-забавна баба Дюри, тя е като лидерката на глутницата, първом се съгласява с мен, че говорим за дългосрочни процеси, а същевременно подскача всеки ден и вика: Ето виждате ли, виждате ли - в София няма спад, няма спад! С една дума веселба.........
    +

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
      Само по вашата извратена логика мъж на 25-30 години без жилище е неудачник.
      За вас тухлите и бетона са най-ценното нещо на света.
      Май още не си опознал (дори елементарните) брокерски похвати?!
      Като свършат аргументите - се минава на обидите и подканянията в стил:
      "Къф мъж си ти, като не можеш да изтеглиш един кредит!?"
      А и не ти ли прави впечатление, че пишеш на единия ник, а същия човек ти отговаря с друг ник!

На мен ми е най-забавна Дюри, тя е като лидерката на глутницата, първом се съгласява с мен, че говорим за дългосрочни процеси, а същевременно подскача всеки ден и вика: Ето виждате ли, виждате ли - в София няма спад, няма спад! С една дума веселба.........
      Last edited by Julius_BG; 05.04.2023, 15:05.

Коментар

• 172 обяви за: Продава 3-СТАЕН 4-СТАЕН МНОГОСТАЕН МЕЗОНЕТ град София, от 700000 EUR до 1500000 EUR Вид/Район/Цена

Средна цена на кв.м: 3117 € на 31.10.2022
        3 168 € на 01.10.2022 и 177 обяви.
        3189 € на 08.09.2022 и 159 обяви.

Това горното търсене е само за наблюдение,
        а долното каквото ме интересува.

123 обяви за: Продава МНОГОСТАЕН 4-СТАЕН МЕЗОНЕТ град София, ИЗГРЕВ, ИЗТОК, Ж.ГР.ЮЖЕН ПАРК, ИВАН ВАЗОВ, ЛОЗЕНЕЦ, до 600000 EUR, от 170 кв.м Вид/Район/Цена

Средна цена на кв.м: 2137 € на 30.10.2022
        2 068 € на 01.10.2022 и 121 обяви.
        2100 € на 13.09.2022 и 118 обяви.

Да погледнем и към работническите имоти

1000+ обяви за: Продава 2-СТАЕН 3-СТАЕН 4-СТАЕН град София, от 80000 EUR до 250000 EUR Вид/Район/Цена
        Средна цена на кв.м: 1745 € на 30.10.2022
        1735 € на 03.10.2022

Само при най-скъпите имоти се наблюдава минимално понижение за последните 5 седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Пълни глупости,така започва ,с пример от там ,но се отнася глобално,за всички пазари.
          Чакай да падне с 20 % в София, тогава ще гледаме какво става в далечното предградие на Сидни, за сега в столицатаа на България, няма спад ! хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Хахаха, Кавръков, ама в тази статия става дума за един квартал до Сидни хахаха
            Пълни глупости,така започва ,с пример от там ,но се отнася глобално,за всички пазари.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              https://www.capital.bg/politika_i_ik...ar_prikljuchi/

Бумът на жилищния пазар приключи Колко зле ще станат нещата ???
              Имотния пазар в България 60 % надценен !

ШОК СТАТИЯ ОТ ДНЕС !!!

БУМЪТ НА ЖИЛИЩНИЯ ПАЗАР П Р И К Л Ю Ч И !!!!!!!!

20% Спадове като за начало !!!!
              Хахаха, Кавръков, ама в тази статия става дума за един квартал до Сидни хахаха

Коментар

• https://www.capital.bg/politika_i_ik...ar_prikljuchi/

Бумът на жилищния пазар приключи Колко зле ще станат нещата ???
                Имотния пазар в България 60 % надценен !

ШОК СТАТИЯ ОТ ДНЕС !!!

БУМЪТ НА ЖИЛИЩНИЯ ПАЗАР П Р И К Л Ю Ч И !!!!!!!!

20% Спадове като за начало !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Булките със собствени жилища предпочитат котките пред котараците без имотец
                  Не става въпрос за някои изкукали стари моми, а за такива жени, на които мама и тате са купили жилище или е получила наследство от баба и дядо. Такива случаи са все по-често срещани.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Какъв погасителен план? Казва, че няма да може го довърши и си дотам. Не става въпрос за мръснишки номера. За теб остава по-добре да се изнижеш от проекта, защото сам разбираш, че нещата наистина са тегави.
                    Така може, аз си помислих, че става въпрос да те крънка за повече мангизи. В момента влизането на зелено е мн рисковано а цените са, почти каъо на готовото.
                    Last edited by better; 30.10.2022, 17:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Дай някой проект в Сф да следим кво става. Тук във Вн умрЕ.

Тези нямат 1 продажба от април месец, отделно отложиха акт 16 от октомври на декември. Май отрезвяването ще тръгне от тук.
                      12 броя за 3 600 000 евра си стоят чакат......чакат.....да видим колко ще чакат.

https://www.komfortbrokers.com/bg/pr...5--v-kv-chayka
                      Ти тея не ги мисли. Аама изобщо не ги мисли .

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Правило ми е впечатление, при всяка разходка в ябълката, младежите с белите якички. Близо до работните им места има едни блокчета южно от свещената гора, които са сякаш от епохата на борсата там. По-печените са там под наем, защото им е на пешеходно разстояние от улицата на стената. Якичките заработват добре, но не издържат много. След петилетка обикновено са изпушили вече. Но вакуум няма и след тях идват нови якички. А старите си се връщат в царевичака. Само мазните хазяи са непреходни там
                        Е те това е локация

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Голяма грешка е да се сложи всичко в една кошница. Без човек да е осигурил регулярни парични потоци, хвърляйки се във високорискови начинания е гарант за финансова катастрофа. Разликата в майндсета също оказва огромно влияние, а без покрив над главата и няколко стабилни актива настрани, притиснатия от обстоятелствата индивид е много трудно да вземе правилно решение.

Затова се опитвам по косвен начин да обясня, че тухлата е основата върху която човек гради благосъстояние. Искам да ми дадете пример за успешен инвеститор, който няма покрив над главата и всеки месец тича при хазяина. Може да звучи прекалено болезнено за някои хора, но идеята ми е да вникнат в написаното, абстрахирайки се от емоциите.
                          Правило ми е впечатление, при всяка разходка в ябълката, младежите с белите якички. Близо до работните им места има едни блокчета южно от свещената гора, които са сякаш от епохата на борсата там. По-печените са там под наем, защото им е на пешеходно разстояние от улицата на стената. Якичките заработват добре, но не издържат много. След петилетка обикновено са изпушили вече. Но вакуум няма и след тях идват нови якички. А старите си се връщат в царевичака. Само мазните хазяи са непреходни там

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как ще ти поискат, като при скл на дог имаш погасителен план с точни суми. При мен няма увеличение (няма и как да има де) - 2020 го взех, дигодина е готово. Ако са ти чисти парите и плащаш през банка, няма как да ти вдигнат.
                            Какъв погасителен план? Казва, че няма да може го довърши и си дотам. Не става въпрос за мръснишки номера. За теб остава по-добре да се изнижеш от проекта, защото сам разбираш, че нещата наистина са тегави.
                            Last edited by pinoccio; 30.10.2022, 16:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
                              Момчета, а гледате ли зеленото ?
                              Не. Никога не съм взимал на зелено. Уважавам обаче хората, които си поемат риска и умножават за три години по две.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Какво да го гледаме? Мнозина "инвеститори" си разгониха хората, с които имаха сключени договори, като им поискаха по (25-30)% отгоре. Слагам ги в кавички, защото сега не могат да си намерят хора дори на старите цени. Такива са ни инвеститорите - нямат грам инвеститорска грамотност. Дали им едни пари, искат да изкарат от тях нещо, обаче мислят като бакали.
                                Как ще ти поискат, като при скл на дог имаш погасителен план с точни суми. При мен няма увеличение (няма и как да има де) - 2020 го взех, дигодина е готово. Ако са ти чисти парите и плащаш през банка, няма как да ти вдигнат.

Коментар

Working...
                                X