Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
възможно е и да има такива, но безработен под стрес не е точния профил за турбо бик на пазара на НИ.
очаквам до коледа да устиска сектор услуги,който е много силен в европа,а после ще видим.
ПП Европа има голям проблем със застаряващото население и количеството и качеството на работната ръка. Това кара много работодатели да правят всичко възможно да запазят служителите си и да отложат до последно съкращения. Много зависи как ще се развият нещата в следващите няколко месеца. Някои имат резерви, но има такива които разчитат на финансиране, а то поскъпва със затягането на паричната политика от страна на ЕЦБ (и не само). В този ред на мисли 'бам' и вълна безработни не е реалистично да се очакват, но определени сектори започват да буксуват и не могат да изкарат парите за заплати.
Коментар
-
Днес в рубриката "Обявяваме абсурдна цена, за да надуем пазара, а и да има накъде да сваляме"
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66403262793227
Коментар
-
Нагледен пример от сутрешната преса, защо има квартали, които не са предпочитани. В Люлин 8 мангуста е задигнал шахтите на улица до училище. Това няма как да се случи във Вади и Ливади не само, защото части от тези райони нямат канализация, а най-вече защото там е по-скъпо и не виреят мангусти при тези цени. За това подбирайте покупките си мъдро - разгледайте първо района, а после и имотаЗащото евтиното в крайна сметка излиза скъпо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Докато има такива като оня бачкатор от Кърджали, който закупил 3 апартамента,не чакай значително да паднат цените. Такива лихви не ги вълнуват. На бай Ганьо от дете му е внушавано да си набутва парите в тухли и бетон и този манталитет трудно ще отмре .
Знаеш ли колко такива имоти ,на бачкатори по Кърджали и по Доспат,стоят незавършени,защото са почнали и зарязали заради липса на пари...идете и вижте то си личи и кога са почнали,и от тия години има
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Хем е така ,хем не е така понеже самите финанси,знаеш бяха значително изкривени и опорочени с политиките на отрицателни лихви .
Коментар
-
Хем е така ,хем не е така понеже самите финанси,знаеш бяха значително изкривени и опорочени с политиките на отрицателни лихви .
- 1 like
Коментар
-
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...38-mlrd-paunda
Английската централна банка ще се превърне в първата голяма централна банка, която ще продаде активите, натрупани по време на 13-годишната програма за стимулиране, превръщайки се в тест за това колко бързо пазарите могат да се откажат от политиките на лесните пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеКавръче, то личните финанси се ръководят от едни и същи принципи от хилядолетия- всички финансови " гурота" или " треньори" проповядват сходни неща. Ценното е ако някой може да ти каже нещо от някоя конкретна сфера в която самият той е успял
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
"Рекорден срив на производството в Европа през октомври"
Жълт светофар свети преди зелен. Тъкмо много отрудени гастери ще се завърнат по родните земи и ще накупят тухли със спестените парички, да напомпат още повече цените на НИ у нас. Изсъхнах от чакане и се стопих от инфлация в очакване на спад.
очаквам до коледа да устиска сектор услуги,който е много силен в европа,а после ще видим.
ПП Европа има голям проблем със застаряващото население и количеството и качеството на работната ръка. Това кара много работодатели да правят всичко възможно да запазят служителите си и да отложат до последно съкращения. Много зависи как ще се развият нещата в следващите няколко месеца. Някои имат резерви, но има такива които разчитат на финансиране, а то поскъпва със затягането на паричната политика от страна на ЕЦБ (и не само). В този ред на мисли 'бам' и вълна безработни не е реалистично да се очакват, но определени сектори започват да буксуват и не могат да изкарат парите за заплати.Last edited by bertram; 02.11.2022, 08:34.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Ти понеже си голяма работа затова се криеш като мишка зад 100 ника.Бъди мъж и застани с едно име ,и отстоявай тезите си.Ето мен дори ме поканиха да коментирам имотите пред цяла България ,публично от Инвестора,никога не съм се крил,няма и какво да крия ,много пъти съм ти признавал успеха ,с темата ,въпреки нападките ,и за книга дадох идеи,и отделно за приложение или там сайт,както искаш,но трябва да ограничиш тъпотиите и дребните заяждания .
Смарт мъни не беше ли на Стойне Василев,онзи пернишкия гуру,не го харесвам защото е преписвач.Last edited by mitko2848; 02.11.2022, 08:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
За мен и теб 800 лева са една вечеря с хубаво вино
Трябва за такива паразити да има като едновремешния ергенски данък.Last edited by Meandmyself; 02.11.2022, 08:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
Смарт мъни не беше ли на Стойне Василев,онзи пернишкия гуру,не го харесвам защото е преписвач.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
По това време в темата за жените се жалваха, че личните не работят
Кой ти беше стария ник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
13ADROL. Но, това няма никакво значение, за пъпната връв на дадени никове в инвестора. Аз, известен , като ЛОРДА, създадох най-посещаваната тема с над 100 000 мнения, които един полуидиот изтри неслучайно!! Той беше от създателите на сайта " финансови патоци", преименуван на "Смарт мъни". Понеже ги критикувах, а и сами разбраха, колко са несъстоятелни, затова затриха моята тема със 100 000 мнения. Нищо, аз работя за сайт с мой патент, който, ще е унищожителен за техните финансови тези, особено в имотите!
Коментар
Коментар