IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .

​​​​​Не знам защо само него разпознахте в написаното. Неуважавани лекари не познавам. Ще преживеете и
    ​​закачливия ми коментар ми, че двамата ставате отегчителени с безкрайните ви пъте- и п****о-писи!

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman Разгледай мнение

В какъв ценови диапазон са тези къщи,че имма интерес?
      И аз имах интерес, но с началото на пандемията очаквах спад, а много колеги тогава накупиха къщи и цените удариха небето. Вече повече от 2,5 години работим всички на 100% от вкъщи, а поскъпването на НИ е огромно, но е най-голямо при къщите. Тъпо парче съм и изтървах момента. Сега е лудост. Не бих ти препоръчал. По-добре да чакаме на перона. Соц виличка в Кокаляне е 1/2 милка. Малка селска гимназия в мутро-барок стил в Симеоново е 2 милки. Колегите без деца скачат обаче на по-голяма дистанция. Нещо в рейнджа на час път от Сф. Там обаче вече няма по 5 - 20 к , както имаше едно време... Аз ще чакам "обещания" краш, ти ако си смелчага - евалата!

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение

Аз, в началото на октомври. Половината колеги също купиха, от лятото до сега. Те се хвърлят повече на къщи в покрайнините. Нямам нужда от кафемашина, имам си кафе автомат от тези, които си мелят кафето на момента.
        В какъв ценови диапазон са тези къщи,че имма интерес?
        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...ovishi-lihvite

Значително ,поскъпване на кредита от днес новина

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Може, но има хора прииждащи за деня, за седмица, за кратко...движението на хора е по-голямо отпрефи. Затова регистрираното население и броенето което си беше фишек работа и се отнася за всички градове не е много определящ фактор. По отношение на движение на хора, капитали, консуматори и потребители на всичко, включително имоти.
            Бъркаш се заради увеличеният брой автомобили. И градът,в който живея ,населението е намаляло с една трета от 1992г досега,а автомобилите са се увеличили в пъти.Целият град е претъпкан с автомобили.Построиха се много нови жилища оттогава, а цените на имотите постоянно растат.Така е,защото масово гастарбайтери и местни си влагат парите в имоти.Вечер половината прозорци не светят.
            Ситуацията във всички областни градове е идентична-намаляло население, увеличен брой автомобили, много ново строителство,много необитаеми жилища и повишени цени на имотите
            Хората натрупаха някой лев и го влагат в автомобили и имоти .Но населението драстично е намаляло .
            Last edited by mirodes; 03.11.2022, 11:59.

Коментар

Точно така правя. Много не слушам съвети да се отнасям зле с персонала си и да ги държа в страх. Делегирам задачи, отговорности и съм редом с тях.
              Това ти е играта,млади сестри и купони от време на време.

Коментар

Виж сега ,от работа не се плаши,но не е зле да почнеш и малко мениджърски линии да вкарваш,+лидерски такива.Делегираш задачи и задължения ,но така че хората да те обичат и да пеят докато работят.Може лека лекция да ти предам,но запомни основното,за да ти се случат нещата с екипа,раздавай се за хората ,те трябва да го усетят,и искай тогава
                Точно така правя. Много не слушам съвети да се отнасям зле с персонала си и да ги държа в страх. Делегирам задачи, отговорности и съм редом с тях.
                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Според преброяването населението на Плевен е намаляло с 15 хиляди души от 107 хиляди на 92 хиляди за 10 години.А през 1992г е било 131 хиляди души. Намаляване с 30 процента за 30 години.
                  Може, но има хора прииждащи за деня, за седмица, за кратко...движението на хора е по-голямо отпрефи. Затова регистрираното население и броенето което си беше фишек работа и се отнася за всички градове не е много определящ фактор. По отношение на движение на хора, капитали, консуматори и потребители на всичко, включително имоти.

Коментар

9 нови етажа болница. И аз ще трябва да облужвам с екипа си маса нови отделения с хора пациенти от цялата страна. Вчера на събрание се каза - 18500 човека са минали, пролежали и изобщо в моята болница от началото на 2022.
                    Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.
                    Виж сега ,от работа не се плаши,но не е зле да почнеш и малко мениджърски линии да вкарваш,+лидерски такива.Делегираш задачи и задължения ,но така че хората да те обичат и да пеят докато работят.Може лека лекция да ти предам,но запомни основното,за да ти се случат нещата с екипа,раздавай се за хората ,те трябва да го усетят,и искай тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
                      Според преброяването населението на Плевен е намаляло с 15 хиляди души от 107 хиляди на 92 хиляди за 10 години.А през 1992г е било 131 хиляди души. Намаляване с 30 процента за 30 години.

Коментар

Плевен е града на здравето,Лева е уважаван специалист,недейте така да се подигравате с хората .Не се знае утре до кой ще опрете малка държава сме .
                        9 нови етажа болница. И аз ще трябва да облужвам с екипа си маса нови отделения с хора пациенти от цялата страна. Вчера на събрание се каза - 18500 човека са минали, пролежали и изобщо в моята болница от началото на 2022.
                        Направо страх ме побира. Вярно че заплащането ще ми стане двойно от сега, но това е много работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение

Ти май не си стъпвал скоро в Плевен, а?
                          Мислех да му го пиша ама се отказах. Да дойде и ако е така в 20 часа го черпя два скоча и два риб ай стека.

Коментар

• Плевен е красив град. Преди 22 години едва излезнах от там с два тристайни до стъргалото. Много муден пазар на НИ. Имам колега от Плевен. Твърди, че "на десет 'плевналии' седем са в Испания и Италия, двама са в София и само един си е там".

Коментар

Виж, тук съм съгласен с теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Дърти коцкари си веят атрибутите из страната и бройкат чужди булки. И видно разполагат с безкрайно време, за да пишат нон стоп едно и също. И с каква подробност споделят, вече не е забавно. Да се събират с дървения философ с неговото постоянно 2029 и да си пишат 500+ поста седмично.

Коментар

Working...
                                X