If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аве те мн англичаи и немци си помислиха, че ще е така, ама не стана.
Всъщност те се подлъгаха да купят, да го ползват малко и да излязат с голяма печалба от сделката. Това са купувачи-номади, сменят къщите си в УК като салфетки, един ваканционен дом ли ще им се опре. А и не ги плаши студа, свикнали са. И жестоко се прецакаха, затова избягаха без да гледат назад.
Преди действията нали трябват печалби ?
Богатите ще си плащат,защо за богати иначе ?
Телемедицината да не се бърка с безплатни консултации,имам добри заложби,сума ти народ пропиха немския пробиотик дето ДМ го продава за без пари и сега ме благославят .Посочих им само кое,какво,и после оооо,имало ефект,ще има ами,давайте торба с пари за нишестета от България
Аааа, не сменяйте ролята от Главния оракул на Срива на Главен Шаман на Републиката! Тъкмо след 10 години има шанс да познаете 2023, същия месец. Последното сериозно - догодина по това време темата ще ври от емоции и "казвах аз". Наслука!
правите ли Склеротерапия? Няма нужда от консултации, действия трябват
Преди действията нали трябват печалби ?
Богатите ще си плащат,защо за богати иначе ?
Телемедицината да не се бърка с безплатни консултации,имам добри заложби,сума ти народ пропиха немския пробиотик дето ДМ го продава за без пари и сега ме благославят .Посочих им само кое,какво,и после оооо,имало ефект,ще има ами,давайте торба с пари за нишестета от България
айде айде вашите техники са като наркотиците - от 100 до 1000 пъти надценка. Аре да идвам да ме оправяте преди да имам усложнения. Не се и виждат вени
Там имат Да Винчита ,Лева знае ,бях ходил на среща с тия дето ги продават,горе в Изток или Лозенец беше ,не си спомням Софмедика и Весела Мангейна беше финансов директор ...добри машини са ....Плевен се рекламира като града на здравето но все си мисля че може би може и да стане града на греха но по официално,нещо като Тайланд но в България
Правят да. Само апаратурата на неврохирурзите за ендоваскуларна хирургия и невронавигация струва 20 мл лева. А на съдовите не знам, не съм питал. Сега и в Бургас набиха същата за местната болница. Колеги и при нас, и в Бургас надойдоха от цялата страна, София...още трябват обаче.
айде айде вашите техники са като наркотиците - от 100 до 1000 пъти надценка. Аре да идвам да ме оправяте преди да имам усложнения. Не се и виждат вени
правите ли Склеротерапия? Няма нужда от консултации, действия трябват
Правят да. Само апаратурата на неврохирурзите за ендоваскуларна хирургия и невронавигация струва 20 мл лева. А на съдовите не знам, не съм питал. Сега и в Бургас набиха същата за местната болница. Колеги и при нас, и в Бургас надойдоха от цялата страна, София...още трябват обаче.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар