IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Играчори !

Коментар

• Га даваха кредити не бяха надценени. Сега като трябва да прибират, видиш ли всичко било балон

Коментар

• Жилищата в една пета от кварталите в София са надценени с 30% или повече

Жилищният пазар у нас върви към охлаждане, а степента му ще зависи от представянето на икономиката и лихвите по ипотечните кредити

Ей тъй кат' стане................

п.п.
        Еле пък най-голямата банка да го твърди... дали не са се приготвили да пазаруват?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Аве те мн англичаи и немци си помислиха, че ще е така, ама не стана.
          Всъщност те се подлъгаха да купят, да го ползват малко и да излязат с голяма печалба от сделката. Това са купувачи-номади, сменят къщите си в УК като салфетки, един ваканционен дом ли ще им се опре. А и не ги плаши студа, свикнали са. И жестоко се прецакаха, затова избягаха без да гледат назад.

Коментар

Защо не вдигаш? Всеки вдига и после "пресмята" кво да прави с мангизите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmy Разгледай мнение

Кът задуха северняка си стоиш в къщурката, зяпаш си морето и си пиеш ичкиите. Много трудно...
              Аве те мн англичаи и немци си помислиха, че ще е така, ама не стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

В Карлово етажа колко да е ?
                Хм?
                Бонус е че не съм дигнал цената май
                Защо не вдигаш? Всеки вдига и после "пресмята" кво да прави с мангизите.

Коментар

Зимата е обаче е голяма скръб, кът задуха тоя свиреп северняк (не че през другото време е спирал де).
                  Кът задуха северняка си стоиш в къщурката, зяпаш си морето и си пиеш ичкиите. Много трудно...

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Преди действията нали трябват печалби ?
                    Богатите ще си плащат,защо за богати иначе ?
                    Телемедицината да не се бърка с безплатни консултации,имам добри заложби,сума ти народ пропиха немския пробиотик дето ДМ го продава за без пари и сега ме благославят .Посочих им само кое,какво,и после оооо,имало ефект,ще има ами,давайте торба с пари за нишестета от България
                    Аааа, не сменяйте ролята от Главния оракул на Срива на Главен Шаман на Републиката! Тъкмо след 10 години има шанс да познаете 2023, същия месец. Последното сериозно - догодина по това време темата ще ври от емоции и "казвах аз". Наслука!
                    Last edited by Chio; 03.11.2022, 18:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

правите ли Склеротерапия? Няма нужда от консултации, действия трябват
                      Преди действията нали трябват печалби ?
                      Богатите ще си плащат,защо за богати иначе ?
                      Телемедицината да не се бърка с безплатни консултации,имам добри заложби,сума ти народ пропиха немския пробиотик дето ДМ го продава за без пари и сега ме благославят .Посочих им само кое,какво,и после оооо,имало ефект,ще има ами,давайте торба с пари за нишестета от България

Коментар

айде айде вашите техники са като наркотиците - от 100 до 1000 пъти надценка. Аре да идвам да ме оправяте преди да имам усложнения. Не се и виждат вени
                        Там имат Да Винчита ,Лева знае ,бях ходил на среща с тия дето ги продават,горе в Изток или Лозенец беше ,не си спомням Софмедика и Весела Мангейна беше финансов директор ...добри машини са ....Плевен се рекламира като града на здравето но все си мисля че може би може и да стане града на греха но по официално,нещо като Тайланд но в България

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Баси, в Кичево къща за събаряне за 70К€. Не е зле.
                          В Карлово етажа колко да е ?
                          Хм?
                          Бонус е че не съм дигнал цената май

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Правят да. Само апаратурата на неврохирурзите за ендоваскуларна хирургия и невронавигация струва 20 мл лева. А на съдовите не знам, не съм питал. Сега и в Бургас набиха същата за местната болница. Колеги и при нас, и в Бургас надойдоха от цялата страна, София...още трябват обаче.
                            айде айде вашите техники са като наркотиците - от 100 до 1000 пъти надценка. Аре да идвам да ме оправяте преди да имам усложнения. Не се и виждат вени
                            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

правите ли Склеротерапия? Няма нужда от консултации, действия трябват
                              Правят да. Само апаратурата на неврохирурзите за ендоваскуларна хирургия и невронавигация струва 20 мл лева. А на съдовите не знам, не съм питал. Сега и в Бургас набиха същата за местната болница. Колеги и при нас, и в Бургас надойдоха от цялата страна, София...още трябват обаче.
                              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Около Варна всеки дет има обор взе да се мисли за Рокфелер. Погледни за ква лудост став ана въпрос.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...tkz&f1=1&fe7=1
                                Баси, в Кичево къща за събаряне за 70К€. Не е зле.
                                Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Working...
                                X