Първоначално изпратено от Julius_BG
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЧе то в тая ноемврийска жега си е баш за биричка!
Ма и Лудогорец хубав гол вкараха!
'аресА ми!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеОтивам за бира, че ми пресъхва гърлото от такива новини
Ма и Лудогорец хубав гол вкараха!
'аресА ми!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТи почна като другите - да рипаш от днес за утре!
С този анализ (който утре ще плъзне и по останалите медии) на Пена & Вуте ще им бъде официално съобщено, че пазарът вече е обърнал в полза на купувача или казано с други думи фазата "Плато на отричане" вече е премината!
"Основният сценарий на УниКредит Булбанк предвижда спад на цените на жилищата в София с между 5% и 10% догодина. Сценарият предвижда още, че лихвите по ипотечните кредити у нас ще нараснат с около 1,5% в рамките на повече от една година. Но при негативен сценарий може да се стигне до по-голямо увеличение на цената на кредитите, а оттам и корекцията на цените на жилищата ще е по-голяма"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Каква е тази инфлация до 2200е на гъза на София!? Стига глупости, това са цени за центъра, особено в тов състояние.
Явно не си адресат, на който да обяснявам, сигурно си от много, много дълбок прованс, който е готов да се набие по ливадите, като варненския бек. Честито! Абе, що не направя фирма, която да отваря очи на провинцияли по отношение на имоти в Столицата? Много ще сме си полезни взаимно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЮлка, то сега е времето на "работещите бедни". При масовата заплата на фона на цените, не е живот, а мизерия. Неслучайно се стопиха малките депозити. Резервите са опоскани, а иде зима с рекордни цени на енергията. От т'ва по-голяма криза здраве му кажи. За народа говорим. Щом при такива условия тухлата не иска да мърда в посока надолу, не виждам как ги предричат тея спадове по 50%Друго си беше, през 2007, когИ сирИриньИту беше 2.50, а тухлата 1200е/м2.
С този анализ (който утре ще плъзне и по останалите медии) на Пена & Вуте ще им бъде официално съобщено, че пазарът вече е обърнал в полза на купувача или казано с други думи фазата "Плато на отричане" вече е премината!
"Основният сценарий на УниКредит Булбанк предвижда спад на цените на жилищата в София с между 5% и 10% догодина. Сценарият предвижда още, че лихвите по ипотечните кредити у нас ще нараснат с около 1,5% в рамките на повече от една година. Но при негативен сценарий може да се стигне до по-голямо увеличение на цената на кредитите, а оттам и корекцията на цените на жилищата ще е по-голяма"...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми, то и хубавото сирене беше 10лв. килото, сега е 20лв. килото, 100% надценено, а имотите според теб били с 30 до 50% надценени. НЕ СА надценени, частично само са индексирани спрямо инфлацията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Ами то не е въпроса да е радостно, а че е съвсем логичното следствие на всички глупости, които натвориха от пандемията насам! п.п. Аз лично не очаквам чак такова високо ниво на безработица, а по-скоро ръст на т.нар. 'работещи бедни'.Друго си беше, през 2007, когИ сирИриньИту беше 2.50, а тухлата 1200е/м2.
П.С. А, паника си трябва от време на време...поне ника да си оправдая
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Къде го това убаво сирене? Мен от мандра ми го носят, 15лв давам и пак е пълен боклук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Къде го това убаво сирене? Мен от мандра ми го носят, 15лв давам и пак е пълен боклук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеДжеромката както е тръгнал да ги шляпа, ще вземат накрая да си оплескат ликвидността и да видиш цирк. Ни тухла ще има, ни депозитиКато знам що потребителски кредити се раздадоха, няма да се учудя, ако клекне някоя ТБ в стил КТБ.
Още повече, че 3-те най-големи са под директния надзор на Ецб.
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеРецесия -> висока безработица -> високи лихви -> ниски цени (ниска атрактивност на имотите + недостъпност) Не знам кое е радостното.Last edited by Julius_BG; 03.11.2022, 23:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ми, то и хубавото сирене беше 10лв. килото, сега е 20лв. килото, 100% надценено, а имотите според теб били с 30 до 50% надценени. НЕ СА надценени, частично само са индексирани спрямо инфлацията.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар