IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
    Ти почна като другите - да рипаш от днес за утре!

С този анализ (който утре ще плъзне и по останалите медии) на Пена & Вуте ще им бъде официално съобщено, че пазарът вече е обърнал в полза на купувача или казано с други думи фазата "Плато на отричане" вече е премината!

"Основният сценарий на УниКредит Булбанк предвижда спад на цените на жилищата в София с между 5% и 10% догодина. Сценарият предвижда още, че лихвите по ипотечните кредити у нас ще нараснат с около 1,5% в рамките на повече от една година. Но при негативен сценарий може да се стигне до по-голямо увеличение на цената на кредитите, а оттам и корекцията на цените на жилищата ще е по-голяма"...
    т.е. покупателна способност .неможе при 1200 евра средна заплата за София да чекаш два коптора за лев . Сиренето гони 20лв килото , как ги смятате тия работи незнам .Да предположим че коптора падне 50% , това ще рече средна цена коптор в покрйнините на София и от 100к евра да стане 50к евра . Хайде някой да сметне при 6% лихва какви ще са вноските за 30г на 50к евра ?!

Коментар

Че то в тая ноемврийска жега си е баш за биричка!
      Ма и Лудогорец хубав гол вкараха!
      'аресА ми!
      Ей такъв Гол се готвят да вкарат и банкстерите на ипотекарите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
        Отивам за бира, че ми пресъхва гърлото от такива новини
        Че то в тая ноемврийска жега си е баш за биричка!
        Ма и Лудогорец хубав гол вкараха!
        'аресА ми!

Коментар

С този анализ (който утре ще плъзне и по останалите медии) на Пена & Вуте ще им бъде официално съобщено, че пазарът вече е обърнал в полза на купувача или казано с други думи фазата "Плато на отричане" вече е премината!

"Основният сценарий на УниКредит Булбанк предвижда спад на цените на жилищата в София с между 5% и 10% догодина. Сценарият предвижда още, че лихвите по ипотечните кредити у нас ще нараснат с около 1,5% в рамките на повече от една година. Но при негативен сценарий може да се стигне до по-голямо увеличение на цената на кредитите, а оттам и корекцията на цените на жилищата ще е по-голяма"...
          Социализъм с човешко лице, а, и ти си един на(празен) мечтател. Жалко за студентите ти, как ги заблуждаваш. Ако имах представа къде си, акредитацията ти ще бъде отнета на мига.

Коментар

• Отивам за бира, че ми пресъхва гърлото от такива новини

Коментар

• Искам си мангизите дет ви ги дадох!
              Левон Цапцарапцумян.
              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Каква е тази инфлация до 2200е на гъза на София!? Стига глупости, това са цени за центъра, особено в тов състояние.
                Какъв гъз на София? Метрото почти гали квартала. В пулс фитнеса до Герена, на 500м. от Левски Г, се посещава от куп силиконови бръмчалки, даже министри от ГЕРБ съм засичал.
                Явно не си адресат, на който да обяснявам, сигурно си от много, много дълбок прованс, който е готов да се набие по ливадите, като варненския бек. Честито! Абе, що не направя фирма, която да отваря очи на провинцияли по отношение на имоти в Столицата? Много ще сме си полезни взаимно

Коментар

Юлка, то сега е времето на "работещите бедни". При масовата заплата на фона на цените, не е живот, а мизерия. Неслучайно се стопиха малките депозити. Резервите са опоскани, а иде зима с рекордни цени на енергията. От т'ва по-голяма криза здраве му кажи. За народа говорим. Щом при такива условия тухлата не иска да мърда в посока надолу, не виждам как ги предричат тея спадове по 50% Друго си беше, през 2007, когИ сирИриньИту беше 2.50, а тухлата 1200е/м2.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми, то и хубавото сирене беше 10лв. килото, сега е 20лв. килото, 100% надценено, а имотите според теб били с 30 до 50% надценени. НЕ СА надценени, частично само са индексирани спрямо инфлацията.
                    Каква е тази инфлация до 2200е на гъза на София!? Стига глупости, това са цени за центъра, особено в тов състояние.

Коментар

Ами то не е въпроса да е радостно, а че е съвсем логичното следствие на всички глупости, които натвориха от пандемията насам! п.п. Аз лично не очаквам чак такова високо ниво на безработица, а по-скоро ръст на т.нар. 'работещи бедни'.
                      Юлка, то сега е времето на "работещите бедни". При масовата заплата на фона на цените, не е живот, а мизерия. Неслучайно се стопиха малките депозити. Резервите са опоскани, а иде зима с рекордни цени на енергията. От т'ва по-голяма криза здраве му кажи. За народа говорим. Щом при такива условия тухлата не иска да мърда в посока надолу, не виждам как ги предричат тея спадове по 50% Друго си беше, през 2007, когИ сирИриньИту беше 2.50, а тухлата 1200е/м2.

П.С. А, паника си трябва от време на време...поне ника да си оправдая

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Къде го това убаво сирене? Мен от мандра ми го носят, 15лв давам и пак е пълен боклук.
                        Така де, апартамент на бордове в Левски на 2200е. Може да е скъпо, но пак е боклук

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Къде го това убаво сирене? Мен от мандра ми го носят, 15лв давам и пак е пълен боклук.
                          Прав си принципно, аз вземам от две мандри понякога, но разбрах, че в едната, вече кръщават с мляко от различни региони. Бате Пешо беше писал за краве и овче от един магазин в Лозенец. Страхотно е, но рядко пазарувам от там, само като ми се наложи и да посетя Карол, отдел международни пазари на акции.

Коментар

Джеромката както е тръгнал да ги шляпа, ще вземат накрая да си оплескат ликвидността и да видиш цирк. Ни тухла ще има, ни депозити Като знам що потребителски кредити се раздадоха, няма да се учудя, ако клекне някоя ТБ в стил КТБ.
                            Ти ся нидей да всяваш зорлем паника!
                            Още повече, че 3-те най-големи са под директния надзор на Ецб.

Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
                            Рецесия -> висока безработица -> високи лихви -> ниски цени (ниска атрактивност на имотите + недостъпност) Не знам кое е радостното.
                            Ами то не е въпроса да е радостно, а че е съвсем логичното следствие на всички глупости, които натвориха от пандемията насам! п.п. Аз лично не очаквам чак такова високо ниво на безработица, а по-скоро ръст на т.нар. 'работещи бедни'.
                            Last edited by Julius_BG; 03.11.2022, 23:25.

Коментар

• Рецесия -> висока безработица -> високи лихви -> ниски цени (ниска атрактивност на имотите + недостъпност)

Не знам кое е радостното.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми, то и хубавото сирене беше 10лв. килото, сега е 20лв. килото, 100% надценено, а имотите според теб били с 30 до 50% надценени. НЕ СА надценени, частично само са индексирани спрямо инфлацията.
                                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Working...
                                X