IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
    Мале, мале. Все си мислех, че хората превъртат от мизерия. Но никога не съм предполагал, че има такива които откачат на връх.

Кавръче, успокой топката, че стана като Грета Тунберг...ама при имотите.
    От както чета темата и Кавръка чака спад - си купих първо жилище, продадох го, купих друго и го ремонтирах, направих дете и скоро ще прохожда.
    Мисля че като стане детето 1-ви клас Кавръка може и да купи, което е 2028-29. За 3к евро квадрата? Надявам се до тогава да съм успял да захлупя 2-3 имота живи и здрави. Само мекичките ми липсват. Даже може би е грешка да чакам и в момента, макар всяка логика да води до спад на имотите - до сега колко пъти съм се вслушал в мнението на понижителите все са били в грешка(в това число и аз). Но знаем приказката за разваления часовник - може да е дошло времето.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

За нюх се уча от темата за златото. Гледам там един дето беше купил една монета на 1900 и от тогава златото започна да пропада. Сега го чакам да видя кога ще продаде монетата за да ми се отвори вход. Същото важи и за имотите, купи ли имот Ернан Кортес, значи е време за панически разпродажби.
      Хм ,не ме бъркай с тубОсния инвеститор ,купувал съм злато на под 1600 долара ,монети ,включително и малко от черния пазар бижута ,от едни апаши което сега ще обърна в монети .

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Използвай нюха си от времето на инвестициите в Банско и скачай
        За нюх се уча от темата за златото. Гледам там един дето беше купил една монета на 1900 и от тогава златото започна да пропада. Сега го чакам да видя кога ще продаде монетата за да ми се отвори вход. Същото важи и за имотите, купи ли имот Ернан Кортес, значи е време за панически разпродажби.

Купата казваше: правете точно обратното на това което пишат арменеца и доматаран и ще спечелите. Купата се оказа прав.
        Last edited by ВълчоМечков; 09.11.2022, 18:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не се занимавай с неприсъщи неща - купи си 'тули', върти синджирчето и пращай предизвестия
          какво дъно какви 5 лева - то още нищо не е сме видели като резултат от лихвената политика на ЕЦБ
          неприсъщи неща? Аз когато купувах акции и правех пари от тях, ти още не си и мечтал мама и тати да ти припишат 200м2 деЦка и 1/2 от фирмата на тати.

фактите са, че аз купувах на АЕХ, NYSE и NASDAQ, а от тебе досега само за една Атера съм чувал. Все пак когато аз се занимавах с акции, дори Нинчето още не е била твоя.
          Last edited by ВълчоМечков; 09.11.2022, 18:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Тая 2029г., Купата почна да я спряга около 2017г, когато на хоризонта се появи скандалния палячо Ернан Кортес. Спомням си, че тогава се прибирах от Созопол и хабер си нямах, че ще харесам и купя апартамент в Бургас. Сега тази 2029г., съвсем не изглежда така далечна.
            мдааа, жалко, че потомствения преселник от Ереван, накара модитата да изтрият темата... Интересно защо 2-рия ник на скандалния палячо е оставен от модераторите?

Коментар

Koersen » Europa, lokale beurzen » Amsterdam » AEX | Belegger.nl

Да си призная, след повече от 15 годишно отсъствие от АЕХ, пак започна да става интересно. Пропуснах едно дъно защото мислех, че след повишението на лихвите от страна на ФЕД акциите ще отстъпят още. Засега обаче, все още не смея да вляза. Нещо ми подсказва да изчакам зимата.
              не се занимавай с неприсъщи неща - купи си 'тули', върти синджирчето и пращай предизвестия
              какво дъно какви 5 лева - то още нищо не е сме видели като резултат от лихвената политика на ЕЦБ
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Koersen » Europa, lokale beurzen » Amsterdam » AEX | Belegger.nl

Да си призная, след повече от 15 годишно отсъствие от АЕХ, пак започна да става интересно. Пропуснах едно дъно защото мислех, че след повишението на лихвите от страна на ФЕД акциите ще отстъпят още. Засега обаче, все още не смея да вляза. Нещо ми подсказва да изчакам зимата.
                Използвай нюха си от времето на инвестициите в Банско и скачай

Коментар

• Koersen » Europa, lokale beurzen » Amsterdam » AEX | Belegger.nl

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Случват се и такива моменти. И е нормално да е така Люлинската панелка е улегнала и ТЕЖИ , а тези дето си изброил са много леки...и летливи. Като ги духне вятъра на глупостта може да стигнат до Еверест, но липсата на кислород на тези висини води до тежки падания след това.
                    А изброените герои се съмнявам да са изгубили много или пък сгрешили.... Те печелят под различни форми при всякакви движения на пазара и хич не им дреме накъде е тръгнал...., а е важно да го има и да се движи....
                    Пообъркалите се са тези които гледат ного филмчета и си мислят, че който и да е от изброените ще ги направи мЕлеонер или там квото си въобразяват....Бях го забравил , но гледах миналата седмица Вълкът от Уолстрийт в който всичко е мед и масло...почти и всеки иска да го стигне нал тъй, а никой не прави филми за хилядите оФсе , които е остригал , за да е вълк :-)
                    Така че да Люлинската панелка е гоУема работа :-)
                    Люлин има бърз достъп до всички магистрали и тангенти все пак, включително и до Радомир
                    Панелки, манелки, тва е положението... строи се ударно навсякъде

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Печелиш 240-губиш 2400...Уникална инвестиция:-)
                      По добре отколкото да разнясям сребърни монети в тубОси за по 50 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Е затова е форума, да се споделя информация, ето, готов съм да прочета и да си сменя мнението, ако има друго тълкуване на фактите. Не е конструктивно само да ми се подхвърли, че ми било убягвало нещо си и че логиката ми куца, доказателства трябват.
                        Тройке ,

Още едно доказателство да не слушаш БГ измамниците какво ти говорят и какво те лъжат .
                        Тука говорят за еврото и по медии и по телевизии все едно всичко е готово и само ние казваме и хоп еврото е налице .........докато много хора и икономисти обясниха че си има критерии за това ,и не зависи от продажните ни политици

https://www.dnevnik.bg/sviat/2022/11...home_mainStory
                        "Ройтерс": Приемането на еврото в България е застрашено от патовата ситуация след изборите !!!

Високопоставен служител от еврозоната каза обаче, че критериите за конвергенция са всичко, което има значение. "Ако са годни, те са вътре", каза служителят, цитиран в анализа на "Ройтерс".

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
                          Лично аз получавам вече чиста доходност без нищо да съм купувал по 240 лева месечно пари от банката
                          Печелиш 240-губиш 2400...Уникална инвестиция:-)

Коментар

Не си прав, хариза ми малко пари и затова заминавам на едномесечен круиз из Азия.
                            Коя Азия ?
                            Тази в метавселената ли ?

Коментар

Не си прав, хариза ми малко пари и затова заминавам на едномесечен круиз из Азия.
                              А бе тогаз друго пърпореше, ама явно те е съжалила жената. Пък може и да си заслужил след това, знае ли човек? Браво, браво. Приятно изкарване!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
                                Убягват ти някои важни моменти!
                                (отделно от сбърканата логическа последователност)

.................... а междувременно....................
                                (и при условие, че лихвите още не са почнали да растат)

https://money.bg/finance/neobsluzhvanite-krediti-nadignaha-glava.html
                                Е затова е форума, да се споделя информация, ето, готов съм да прочета и да си сменя мнението, ако има друго тълкуване на фактите. Не е конструктивно само да ми се подхвърли, че ми било убягвало нещо си и че логиката ми куца, доказателства трябват.

Коментар

Working...
                                X