If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То между другото категориите вече нямат голямо значение. Почвите се променят, важно е дали е обработваема земята и то редовно. Даже дали се напоява от дъждове (голям проблем таьи година) или от напоителни системи. Дъжда е дар Божий, капката сваля минерали от въздуха, аерира и оксидира и прочие. Литър дъжд е незаменим и за 10 литра напояване от системи. Тва да го знаете от доктора!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Да го успокоя, цените на ЗЗ падат, заради нагласите и страха от лошата година на едрите собственици които определят и цените на земята. Те купуват, те продават. А някои продават след лошата година. Но това е за мен тенденция в средносрочен план. Виж за жилищните имоти новините са лоши за него.
Притежава две нули, това притежава, жалко е, че е в тази тема!
Да го успокоя, цените на ЗЗ падат, заради нагласите и страха от лошата година на едрите собственици които определят и цените на земята. Те купуват, те продават. А някои продават след лошата година. Но това е за мен тенденция в средносрочен план. Виж за жилищните имоти новините са лоши за него.
Па за моята...ми предлагат 1 600 000 евра. Щото който живее в нея не плаща нито наеми, нито сметки, нито други разходи може би. Отрезах ги като краставици.
Предполагам, че пишеш за общежитието на ул.Илиянско шосе номер 8, ама не знаех, че е твое!!
Коментар