If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
при правилно представяне може и да стане
струва си да опита (това в случай, че не му върнат парите - дал им ги е след опашати лъжи)
преди години имах ядове с интернет доставчик, който не ми пусна услуга, но на база подписан договор си търси цялата сума с адвокат - платих им 500-600 кинта тогава
направих хубаво аргументиран пост, пратих им го като линк на отдел някой си там (не помня) във въпросния оператор.
на другия ден ме потърсиха и ми върнаха парите... ако ги бях засъдил вероятно нищо нямаше да взема.
ПП добре би било да каже има ли документ за тази сума и какъв?
Ако документа са го изготвили брокерите така е направен че да пие една студена вода.Това да му е за урок.За 4000 лв е добил опит.Не е скъпо
Баси шарана си.Ами те 90% от имотите са под 300К.Тая те лъже нагло ама ти нали си балък и верваш.Тия от Уникредит за идиоти ли ги мислите.Спред мен не им се връщат 4000лв. Вероятно вече са ги "усвоили"
Хом 2Ю изкупуват директно на ниски цени имотите на хорицата и продават дебело. И пускат куки да уреждат кредити. Ще му кажат че отказва кредит на Уникредит ако изобщо могат да съдействат и ще му задържат парите. Дано Уникредит откаже и онез някак си му ги върнат да си запазят репутацията поне.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На всички брокери репутацията им е осрана.Така че няма накъде повече
при правилно представяне може и да стане
струва си да опита (това в случай, че не му върнат парите - дал им ги е след опашати лъжи)
преди години имах ядове с интернет доставчик, който не ми пусна услуга, но на база подписан договор си търси цялата сума с адвокат - платих им 500-600 кинта тогава
направих хубаво аргументиран пост, пратих им го като линк на отдел някой си там (не помня) във въпросния оператор.
на другия ден ме потърсиха и ми върнаха парите... ако ги бях засъдил вероятно нищо нямаше да взема.
ПП добре би било да каже има ли документ за тази сума и какъв?
Здравейте, капарото е дадено на Home2U а не на инвеститора.
Все още чакам да видят какво ще измислят, иначе току-що получих предвартиелняит договор. Дата за получаване на АКТ15 пише 07.2025 и инвеститора се задължава до 6 месеца след получаването на АКТ15 да получи АКТ16.
Иначе в стоп капаро договора пише, че ако при обстоятелства не зависещи от мен не се сключи предварителен договор, ми връщат парите.
Кредитната консултантка от Home2U вика, че в UniCredit Bulbanк нямало да има проблем да ми дадат ипотека, понеже там не проверявали имоти под 300,000 Евро. Но съответно там са и най-гадните условия и лихви.
Аз мисля, да им кажа, че искам единствено в ОББ, ако не стане в тази банка, ще си искам парите, тъй като брокерите ми казаха, че нямало да има проблем да изтегля ипотечен кредит, а реално няма да мога.
Дадох и ЕИК на инвеститора на служителката от ОББ, която ме одобрява предварително, да каже, дали при АКТ15 биха отпуснали 70% от стойността на имота.
И все пак сградата са направени вече всички подземни и надземни етажи, готов е и тавана. Реално на огледите се виждат всички траби, изводи и жици и т.н. в апартаментите и дограмата е сложена. Един вид, остава само да замажат, да сложат асансьора и да сложат плочките в общите части.
Също така сградата, която се прави буквално е залепена да сграда, която има АКТ16 та предполагам това означава изградени електро, ВиК и канализация.
Тук капаро вероятно не може си взе.
Бегай от Тея , Тея изкупуват апартаменти на закъсали хорица и всекви такива и са изключително близки със власта така че адвокати или заплахи с институции нема да свършат работа. Бегай надалеч че те набутат в нещо не може се оправи , щом в началото са постъпили непочтено не очаквай нататък да е различно .
Щом банката ти е отказала намали изискванията и вземи нещо по малко и си намери по читави оферти от по нормални хора. Избирай от повече оферти не скачай като шаран на първите да ръсиш капаро.
в такива случаи най-добре е ако му се дърпат да направи един подробен пост в социалните мрежи с таговете му както си трябва. Там да опише в детайли всичко точно и ясно - без да преувеличава или спестява. После да помоли приятели и близки, а защо не и нас да споделят този пост.
Хоум тою ще го потърсят на другия ден и ще му върнат капарото. Репутационни щети за едни 4000лв никой не е ок да приеме. Може и брокерите да го отнесат. Ако пък се скатаят ще им нанесе щети за много повече от тези 4000лв, а и ще разбере с какви хора е имал работа, което пък силно вероятно ще му спести повече загуби в случай, че обещаните срокове не се случат.
На всички брокери репутацията им е осрана.Така че няма накъде повече
Баси шарана си.Ами те 90% от имотите са под 300К.Тая те лъже нагло ама ти нали си балък и верваш.Тия от Уникредит за идиоти ли ги мислите.Спред мен не им се връщат 4000лв. Вероятно вече са ги "усвоили"
в такива случаи най-добре е ако му се дърпат да направи един подробен пост в социалните мрежи с таговете му както си трябва. Там да опише в детайли всичко точно и ясно - без да преувеличава или спестява. После да помоли приятели и близки, а защо не и нас да споделят този пост.
Хоум тою ще го потърсят на другия ден и ще му върнат капарото. Репутационни щети за едни 4000лв никой не е ок да приеме. Може и брокерите да го отнесат. Ако пък се скатаят ще им нанесе щети за много повече от тези 4000лв, а и ще разбере с какви хора е имал работа, което пък силно вероятно ще му спести повече загуби в случай, че обещаните срокове не се случат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Все още чакам да видят какво ще измислят, иначе току-що получих предвартиелняит договор. Дата за получаване на АКТ15 пише 07.2025 и инвеститора се задължава до 6 месеца след получаването на АКТ15 да получи АКТ16.
Иначе в стоп капаро договора пише, че ако при обстоятелства не зависещи от мен не се сключи предварителен договор, ми връщат парите.
Кредитната консултантка от Home2U вика, че в UniCredit Bulbanк нямало да има проблем да ми дадат ипотека, понеже там не проверявали имоти под 300,000 Евро. Но съответно там са и най-гадните условия и лихви.
Аз мисля, да им кажа, че искам единствено в ОББ, ако не стане в тази банка, ще си искам парите, тъй като брокерите ми казаха, че нямало да има проблем да изтегля ипотечен кредит, а реално няма да мога.
Дадох и ЕИК на инвеститора на служителката от ОББ, която ме одобрява предварително, да каже, дали при АКТ15 биха отпуснали 70% от стойността на имота.
И все пак сградата са направени вече всички подземни и надземни етажи, готов е и тавана. Реално на огледите се виждат всички траби, изводи и жици и т.н. в апартаментите и дограмата е сложена. Един вид, остава само да замажат, да сложат асансьора и да сложат плочките в общите части.
Също така сградата, която се прави буквално е залепена да сграда, която има АКТ16 та предполагам това означава изградени електро, ВиК и канализация.
Дал е стоп капаро, да си го иска, тва не е задатък и няма предварителен договор. Отказ от банка, няма сделка, взема си 4те хилки и кой откъде е. Баси смачкания брокеразин, той само от балъци с желание за кредит не способни инак да купят мое да си прибира солидно. А ако се рсзбера със собственика дет продава мое да си имат бизнес с няколко такива имота. Баси цървулите, а балъци колкот щеш.
Когато брокер ми поиска стоп капаро веднага приключвам преговорите.Капаро се дава на продавача а не на брокера.Пробвали са ме няколко пъти ама неуспешно
Помниш ли когато им казвах да купуват в Хаджи Димитър, Левски Г, Дружба...Овча купел си е хипер с метрото, Витоша и изхода за Перник. В Дружба наем под 1000 лв за двустаен няма, треа да е некой коптор. Скоро търсих щот ще правя един бизнес в Дружба и гледам да осигуря наем на една кака.
Аз отдавам за 1200 лв и още един маломерен мансарден за 650 лв до ВМА. И аз съм балък май че държа теа нива. Но пък наемателите са топ, немам забележки.
Тя вече му е отказала .И той шарана мисли че с подаване на документи ставало одобрението на пишман стоителя.Засега е дал 4К вероятно на брокера.Брокера не си е свършил работата ( не е уредил кредит) така че трябва да ги върне.Ако няма желание лошо.Требе да го съди ако има разписка.Ама брокера дава зор да пишат договор и да снася 20% за да има комисион.Е тогава ще изгори с 80К.,защото не може да прежали 4К и да си купи с акт 16
Дал е стоп капаро, да си го иска, тва не е задатък и няма предварителен договор. Отказ от банка, няма сделка, взема си 4те хилки и кой откъде е. Баси смачкания брокеразин, той само от балъци с желание за кредит не способни инак да купят мое да си прибира солидно. А ако се рсзбера със собственика дет продава мое да си имат бизнес с няколко такива имота. Баси цървулите, а балъци колкот щеш.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Toя брокераз голям лъжец.Всеки брокер правил 25 сделки на година.При около 600 000 имота требе за 1 година да ги превъртят всичките.СмяхЯвно търси шарани да му работят на процент без осигуровки.
Овча Купел предлага гледка към Витоша планина, която се превръща във все по-рядка тенденция сред софийските квартали. Тази предимствена локация предоставя комфорт и красив пейзаж, желан от много купувачи. Кварталът също така се отличава с бърз и удобен достъп до центъра и други ключови точки на града, благодарение на развитата си транспортна инфраструктура.
На територията му преминават трамваи 5 и 11, автобуси 59, 60, 73, 102 и 111, както и линия М3 на метрото.
След построяването на Нов български университет, районът започва да привлича не само семейства, но и студенти, създавайки чувство на общност и динамична градска обстановка. Преобладаващата архитектурна форма на жилищните сгради е характеризирана с ново строителство, съвременни материали и екологична устойчивост.
Интересно е как се отчитат оборотите върху търговските обекти. По какъв критерий??? Граматичните грешки ще ги оставя, без уважение, разбирам, че пишещия е политически ангажиран..
нали им продава и поддържа касовите апарати.
Към очкобочко.
Тегли ЕПМ на гаджето. Кажи и тя да уреди кредита от бамка и я обвини че заради нея си загубил 4000лв.
ГАРАНТИРАМ че ще те напусне. Ако случайно те изненада и свърши работа ще си живеете щастливо
Коментар