IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ми, аз знам. Идеята ми е да я купя до лятото на 24-та година, с fish finder и по възможност с две каюти, в крайна сметка, мога да се задоволя и с една. Двигател Volvo, ми е за предпочитане. Леки или тежки бури на финансовите или кредитни пазари, изобщо не ме вълнуват. Сега имам 33,4% налични от цялата ми оставаща сума по кредита + още 4000лв., които даже не съм ги смятал в уравнението. Общо може и да дойде до 60%. Без акции и злато. Кредитът ми е напълно обезпечен с високоликвидни активи, това, обаче не го смятам, щото част от тях, мисля да дам за лодката и още един автомобил.
    не се занимавай с щуротии, а като ти е мерак си вземи една 5-6м моторна лодка и си ходи за риба на дневни турчета. Познавам хора с много големи възможности в Бургас и правят така. Е друг въпрос е цената на лодките им ако че са моторници, но има и бюджетни такива.Вечер си спят дома. На Черно Море ако не знаеш рибата излиза яко когато не е време за спане в морето, а и като цяло морето ни е бурно за това, което си представяш...
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Клиентските депозити са пасив на банката. Ама тук сте големи инвеститори в имоти и сте над тези неща. Не ви трябва да знаете такива дреболии.
      а кредита е актив, че кредитополучателите се отчитат с лихви. Като стане несигурно и почват внимателно да им пращат известия за повишаване на лихвите и за разлика от наемателите ...могат да откажат само ако извадят и погасят всичко..няма преговори.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Байлора не знам каква яхта ще купува и за кога ,една лека буря и ще продава на пожар.Разбирам да е роден морски вълк, и то старо куче шоп как го виждаш от утре бургаски морски вълк ?
        Ми, аз знам. Идеята ми е да я купя до лятото на 24-та година, с fish finder и по възможност с две каюти, в крайна сметка, мога да се задоволя и с една. Двигател Volvo, ми е за предпочитане. Леки или тежки бури на финансовите или кредитни пазари, изобщо не ме вълнуват. Сега имам 33,4% налични от цялата ми оставаща сума по кредита + още 4000лв., които даже не съм ги смятал в уравнението. Общо може и да дойде до 60%. Без акции и злато. Кредитът ми е напълно обезпечен с високоликвидни активи, това, обаче не го смятам, щото част от тях, мисля да дам за лодката и още един автомобил.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
          Аз купих тристаен преди месец. Сега почвам ремонт, но с майсторите е страшно.
          Защо са ти майстори? Вместо да викаш майстори, купи още един тристаен, до другия. Направи от тях един и развъждай стока. В Обеля така правят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

неговия депозит се води актив на банката
            познай колко е негов ако решат да се спасяват
            ще получи един любезен мейл в най-добрия случай.
            Клиентските депозити са пасив на банката. Ама тук сте големи инвеститори в имоти и сте над тези неща. Не ви трябва да знаете такива дреболии.

Коментар

няма какво да познавам, когато кредитите заплашат банка да я потопят
              тя привсоява депозитите и няма кой копче да им каже.
              ако извади фонда някой лев да раздаде, ок.
              ако не, източваш малко кранчето със студената вода и си наливаш една чаша.
              Не позна,банката си взима обезпечението.Сградите небостъргачи на Витошка са лоши кредити,сградата на Уникредит в Зоната е лош кредит също,да продължавам ли ?
              Няма смисъл.
              Инфлацията в момента е удар върху всеки бизнес ,банката вдига лихвата за да се предпази от риска,а в тези времена и с този обрат риска отива в строителите .
              Ако не вярваш ела да те зпозная с ншия риск мениджър бивш кадър на ,Societe General,най големите измекяри и мошенници са строителите,нейни думи ,не мои.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Ратко,
                Ти познай кой,как ще спасява тия с кредитите в България ?
                Щото и ти си зависим от тия трендове ,а стане кално риска при теб излита.
                Полша,Испания,Унгария се притекоха на помощ на закъсалите,а у нас ?
                Шайката в Народното Събрание ли ще ги спасява ?
                Помисли добре .
                Такава инфлация се лекува само със скъпи кредити ,ти сам си отговори това как се понася от строителите ,нали видя сам ,поскъпнаха материалите и който от където е ,щото тия договори дето се подписват са по евтини и от руло тоалетна хартия
                няма какво да познавам, когато кредитите заплашат банка да я потопят
                тя привсоява депозитите и няма кой копче да им каже.
                ако извади фонда някой лев да раздаде, ок.
                ако не, източваш малко кранчето със студената вода и си наливаш една чаша.
                препоръка е

Коментар

Ратко,
                  Ти познай кой,как ще спасява тия с кредитите в България ?
                  Щото и ти си зависим от тия трендове ,а стане кално риска при теб излита.
                  Полша,Испания,Унгария се притекоха на помощ на закъсалите,а у нас ?
                  Шайката в Народното Събрание ли ще ги спасява ?
                  Помисли добре .
                  Такава инфлация се лекува само със скъпи кредити ,ти сам си отговори това как се понася от строителите ,нали видя сам ,поскъпнаха материалите и който от където е ,щото тия договори дето се подписват са по евтини и от руло тоалетна хартия

Коментар

Това мислех да направя, но чакам Накавръка да даде тон за песен с неговия депозит
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ако не си имал яхта трябва да знаеш, че има два много щастливи момента. Първия е когато купиш яхтата, втория е когато я продадеш.
                      Байлора не знам каква яхта ще купува и за кога ,една лека буря и ще продава на пожар.Разбирам да е роден морски вълк, и то старо куче шоп как го виждаш от утре бургаски морски вълк ?

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Ако не си имал яхта трябва да знаеш, че има два много щастливи момента. Първия е когато купиш яхтата, втория е когато я продадеш.
                        Tи имал ли си? Или само си чел тази премъдра мисъл?

Коментар

• Кой обясняваше, че хубавите апартаменти не седяли празни?

Давам под наем тристаен напълно обзаведен-дългосрочно:Хол с кухня и две спални,голяма тераса с барбекю зона.Ново строителство,слънчев и топъл.
                          С две подземни паркоместа.
                          Наем:1000 лв.с предплата.

Не знам от кога е на обява, но е луксозно обзаведен.

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

Когато активите станат токсични , трябва да се избягват и изоставят .
                            Щом го казваш, ти явно си много опитен инвеститор в различни видове активи, които в един момент се е наложило да изоставиш. Разкажи за своя огромен опит в инвестирането, за да се поучим и ние скромните инвеститори в активи. Нали всеки един успешен и голям многомилионен инвеститор, става филантроп и пише книги за битието си и дава формула за успеха. Та, аз, предполагам и други, очакваме с трепет, уроците на инвеститора corner

Коментар

Че, то едното не пречи на другото

Коментар

ама те и яхтата може да измъкнат от бъдещия гараж на центъра на бургас
                                я по-добре раздай всичко на бедните и нуждаещите се и да видиш как ще ти олекне
                                Това мислех да направя, но чакам Накавръка да даде тон за песен с неговия депозит

Коментар

Working...
                                X