If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ВЪВЕДЕНИ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НОВОПОСТРОЕНИ ЖИЛИЩА ПО БРОЯ НА СТАИТЕ ПРЕЗ ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2022 Г. ПО СТАТИСТИЧЕСКИ ЗОНИ, СТАТИСТИЧЕСКИ РАЙОНИ И ПО ОБЛАСТИ*
В София и Варна броят е един и същ. Както и в Бургас и Пловдив.
Брато ти не четеш м , решено е ! И уви ще ядем дървото ! Толкоз ....
Какво има да чета? Май ти не четеш. За Хърватите например окончателното решение е взето на 06.07.2022 от съвета.
За нас има ли таковa решение? Няма. Следователно?
Хайде малко по-сериозно и по-скромно, че от надутковци дето се правят, че знаят нещо (а те нищо не знаят) ми е писнало.
Мисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'
Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
Еврото е за държави които бутат нагоре и имат изработен добър стандарт на живот ,стабилни заплати ,и силна икономика с добра добавена стойност.
Ние искаме всичко наготово ,айде евро,айде Европейски съюз но както е видно след десетки години интеграция минималната заплата няма и 400 евро ,проблема е че всеки си гледа в неговата кошара ,общата картинка не го интересува ,затова и сега Хърватите ще берат ядове
Мисля, че темата за Еврото ще бъде актуална 2025/26-та
Не виждам как ще си наредим кочинката тази година.
В момента опитът за обир си върви и сега но с мантрата 'инфлацията това инфлацията онова'
Ще се наместят нещата, защото пари спряха да валят, европарите също са скромни... ще трябва да се бачка и заляга, а който чака на големи надценки ще получи малки обороти.. Велинград май не се напълни, а догодина дали ще е пълен...?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Направи едно гладуване за 30-тина дни и ще ти се оправят и имунитет, и захар, и кур, и всичко. После, обаче, трябва да заживееш като аскет. Можеш много да ебеш, но малко да ядеш - приеми го дори като метафора.
ха ха. Ама малоумници се изказват без грам срам.
ТИ ПРОБВАЛ ЛИ СИ ГО?
Щот аз съм го изпитал - отслабнах 13кг за 1 месец или 15% от теглото и НЕ МОЖЕХ ДА ХОДЯ, ставах с ЧУЖДА ПОМОЩ, като се обръщах УСУКВАХ КОЛЯНО - 2 пъти го направих. Искаш ли да знаеш колко боли? Питай комшиите от СЪСЕДНИЯ БЛОК, щото и тях съм събудил ....
Няма как, ще падне пред конституционния съд. Референдум не е възможен.
Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгхвърли съветът, което се надявам и да стане. В момента изобщо не сме им притрябвали в еврозоната.
Брато ти не четеш м , решено е ! И уви ще ядем дървото ! Толкоз ....
Ми като се спи по форуми така ще е ,какво правите тука ?
Пуснах линк за организацията на Референдума ,икономисти ,деятели ,Възраждане ,граждани ,хората не спинкат , а действат .
Н е стойте и Вие ,излезте на улиците
Бе точно ти ли ми казваш ,че спя във форума ?! Айде стегни се малко , ако смяташ ,че законно нещо може и ще бъде направено и при това в България ще ти кажа СЪБУДИ СЕ !
Нали сте икономист, защо не разясните негативите? Не е за площада. Аз виждам предимно ползи.
Негеативите са ясни.
Банковата система ще започне да генерира огромни нива на публичен и частен дълг ,това досега ще ти се стори детска игра.
Поскъпването както и в Хърватия ще го усетиш веднага ,защото имаш огромна разлика в икономиката ни ,и тази на развитите държави в блока на еврото .-заплатите и стандарта са основните проблеми -България има ниски заплати и нисък стандарт на живот ,слаба икономика с огромен внос
Политиците ще теглят заеми като за последно и ще има да ги плащаме за стотици години напред .
Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгвхърли съветът, което се надявам и да стане.
Невъзможни неща няма ,пред силата на народната власт
Пуснах линк за организацията на Референдума ,икономисти ,деятели ,Възраждане ,граждани ,хората не спинкат , а действат .
Нали сте икономист, защо не разясните негативите? Не е за площада. Аз виждам предимно ползи.
Единственият шанс е никога да не покрием критериите и да ни отгхвърли съветът, което се надявам и да стане. В момента изобщо не сме им притрябвали в еврозоната.
Лошото е ,че е решено и ще ни го ТурЯт и с еврото !
Коментар