IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аве тук нали всички са КУПУВАЧИ т.е всички търсят и чакат да купят? Нали така?
    Тогава защо ви притеснява еветуален спад? Къде е логиката?
    Някой да обясни, моля!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Защо ? Разбирам ги ако имат още кеш който гори с пълна сила днес да искат да го вкарат в сигурна инвестиция каквато е имота. При положение и ,че е малко или са малко по-алчни или далновидни / чакай ,че ще се обидят / също е логично това поведение, дали е правилно е друг въпрос
      За завалията Кавръков, дума няма да обеля, че там работата е зле
      Тука за сефте няма да се съглася, защото другата агитка изобщо няма намерение да купува. Който е имал желание досега го е сторил. И кеш има, и ниска безработица, и достъпно кредитиране...и това не е от вчера. Реалността е, че човек мери достъпността на стоките според собствения си аршин, а не според пазара. Джонката например според негови думи има над 600кЕ годишен деклариран доход и говори, че 200кЕ за апарт в южен квартал е скъпо. Та това са му доходите за 1 сезон. Не знам дали схващаш накъде бия, но е хубаво на определена възраст човек да почне да разграничава фантазиите от реалността.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Защо ? Разбирам ги ако имат още кеш който гори с пълна сила днес да искат да го вкарат в сигурна инвестиция каквато е имота. При положение и ,че е малко или са малко по-алчни или далновидни / чакай ,че ще се обидят / също е логично това поведение, дали е правилно е друг въпрос
        С кой определя, дали е правилно или не?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Как намаля богатството му? Нали не е продал? Може ли да ми обясните?
          Така, де ! Цените намаляват докато си похарча кеша ,а после така или иначе ще се качат
          Прекрасно онагледи това което пиша

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

смени си аватара

ако си мечка (на кешова позиция) - сривът може само да те радва
            Как ще си го смени, като е ПРОДАВАЧ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Проблема не е, че могат да се сринат, а радостта за самият срив. Не познавам човек, който да сияе от щастие виждайки, че богатството му намаля наполовина. Сега разбираш ли ме?
              Как намаля богатството му? Нали не е продал? Може ли да ми обясните?

Коментар

Проблема не е, че могат да се сринат, а радостта за самият срив. Не познавам човек, който да сияе от щастие виждайки, че богатството му намаля наполовина. Сега разбираш ли ме?
                смени си аватара

ако си мечка (на кешова позиция) - сривът може само да те радва
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Къде е проблема, че имотите могат да се сринат, че нещо не разбирам. Ще обясниш ли ако обичаш?

Коментар

Не мога да си обясня как притежатели на имоти, могат в такъв захлас да обясняват, че цените им ще се сринат с над 50%. Знаем, че е нелогична човешката природа, ама чак пък толкова.

Коментар

Не мога да си обясня как притежатели на имоти, могат в такъв захлас да обясняват, че цените им ще се сринат с над 50%. Знаем, че е нелогична човешката природа, ама чак пък толкова.
                      Къде е проблема, че имотите могат да се сринат, че нещо не разбирам. Ще обясниш ли ако обичаш?

Коментар

Абсолютна антилогика! Все едно да си купиш басейн да се къпеш в него, но да го пълниш с храчки, ъъъъааао, гнус...

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                          Ей магнит е тая тема магнит

И Бетера и Елтън Джон твърдят че са купили и двамата не престават да обясняват по цял ден каква лоша инвестиция е да купиш в Софя?!?!?!

Що си го причинявате това бе продайте и не се мъчете

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
                            Ей магнит е тая тема магнит

И Бетера и Елтън Джон твърдят че са купили и двамата не престават да обясняват по цял ден каква лоша инвестиция е да купиш в Софя?!?!?!

Ми добра ли е? Купи да те видим тогава.

Коментар

Дъри кви глупости пишеш, не е истина, ще ти се смеят децата, защо?

500 дка в Добруджа са си 2 млн лв, които дори в момента, когато земеделците са на ръба, носят чисти мин 100 лв.дка., Ако са на 1 парцел по 500 дка, директно си ти носят 130 лв (може и повече), да приемем, че е 100 лв = 50 000 лв на год.
                              Всичко това, без никакви разходи за:
                              1. Амортизация
                              2. Данък
                              3. Има възможност да се построи голям ВЕИ парк и цената да иде на 10 млн лв.

Кощунство е това "нещо" да се пише на един ред със 500 дка Добруджанска земя, вие сте тръгнали да го сравнявате. Лудост.

П.С Къде видя някой да ги е броил тези 1000 Е, че д твърдиш, че е прекрасен наем.
                              Не се занимавам със земеделски земи и ме интересуват точно колкото и биткойна ,та ги написах фигуративно. Все пак едни млади хора, които живеят в София ,и са с професии ,но без собствено жилище не вярвам да си построят колиба на тях и да живеят там. Разбира се ,че дори и да не ги продадат могат да си наемат нещо и да живеят и така. Лошо няма. И двамата знаем ,че в България, не е само Добруджа, може да продадат земи ,къщи ,вили и други наследства за което ми беше и мисълта. Може да са се сдобили и с евтини койни и сега да искат да си купят жилище, това или друго хахах
                              Апартаментите ми са с 1200 € наем ,така, че не ме учудва да се намерят наематели за 1000 € в Изток с една дума този наем го виждам всеки месец в банковата ми сметка

Коментар

• Ей магнит е тая тема магнит

Коментар

Working...
                                X