IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Агитката на продавачите се активизира, това е знак, че им е трудно, много трудно, зарди пустата му лакомия не продадоха на върха, сега идните 5 годинки ще се наложи да правят дискаунти, много дискаунти.
    Last edited by better; 16.01.2023, 20:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
      Жален Бетерчо го оставиха сам да брани агитката на понижителите. Че и едни цифри от -50% му завещаха, дето и топ финансист няма да намери аргументи да ги защити
      Не е много жален, 50% от изхожданията по темата са негови и на още един участник...другия вече се засрами от първия и го дава по-минорно и по-нарядко..

Коментар

• Днес е прекрасен ден! Наемите се индексират с 15% съгласно данните от НСИ за 2022!

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Айде покажи ми обява която би я купил с 50% дискаунт от която ще получиш добра възвръщаемост от наеми

Ти нали си койн инвеститор за какъв член ти е да чакаш имот на 50% дискаунт дето ще ти носи зорлем 5% като можеш в момента с тия пари да си купиш койни с 70% дискаунт???
          Ако паднат, тогава ще смятаме, сега на нероден Петко не се наемам.

Коментар

• Жален Бетерчо го оставиха сам да брани агитката на понижителите. Че и едни цифри от -50% му завещаха, дето и топ финансист няма да намери аргументи да ги защити

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Отборът на купувачите ествественно. Колко пъти да повтарям, че аз имам пари, за какво да го продавам този имот?
              Как защо бе, щото е на връо, щото като катурне с 59%, заради 100те хиляди нови парчета, ще си купиш два. Нали така правиш с койните, що така не правиш с имотите? Или май не ти стиска...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахахаха, три за мен?!....и един за баба ми
                Ходих гледах и "Лебедово езеро" ни лебеди видех ни езеро

На излизане раздаваха балтони шлифери, аз си взех само 3

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Много лесно е за обяснение, ти купуваш и не продаваш нали така...не те бърка капиталовата, мен също, ако, обаче утре ти се гътнеш (не го пожелавам никому), твоите близки какво наследствено национално богатство в кеш, е доста съществено. Или мечтаеш за близките ти да останат обезценени имоти...
                  Какво значение има дали ще са обезценени (или ценни), нали ще има къде да живеят, каквато е целта на имотите?

Коментар

Оффф бе, нали казах, че за мен съм ги купил, колко пъти да повторя? Мен нищо не ме мъчи, вас (продавачите) ви мъчи , че има чакали, които ще ви вземат имотите (дет продавате) ама с 50% дискаунт. Разбра ли?
                    Айде покажи ми обява която би я купил с 50% дискаунт от която ще получиш добра възвръщаемост от наеми

Ти нали си койн инвеститор за какъв член ти е да чакаш имот на 50% дискаунт дето ще ти носи зорлем 5% като можеш в момента с тия пари да си купиш койни с 70% дискаунт???

Коментар

Оффф бе, нали казах, че за мен съм ги купил, колко пъти да повторя? Мен нищо не ме мъчи, вас (продавачите) ви мъчи , че има чакали, които ще ви вземат имотите (дет продавате) ама с 50% дискаунт. Разбра ли?
                      Хахахаха, три за мен?!....и един за баба ми

Коментар

Как намаля богатството му? Нали не е продал? Може ли да ми обясните?
                        Много лесно е за обяснение, ти купуваш и не продаваш нали така...не те бърка капиталовата, мен също, ако, обаче утре ти се гътнеш (не го пожелавам никому), твоите близки какво наследствено национално богатство в кеш, е доста съществено. Или мечтаеш за близките ти да останат обезценени имоти...

Коментар

Е като е повече от един би трябвало да си ги купил с инвестиционна цел, айде обясни ни каква възвръщаемост чакаш на тоя зеления дето го чакаш да узрее

Ако всичките са за лично ползване тогава какво точно те мъчи че щял да падне или да се вдигне пазара та се фърляш по цел ден тука

Коментар

Какъв отбор бе Бетер ти ако наистина си играч и вярваш в тия неща дето ги пишеш да си го обявил този имот за продажба

Отборът на купувачите ествественно. Колко пъти да повтарям, че аз имам пари, за какво да го продавам този имот?

Коментар

Да.
                              В голяма за блуда си не ме тресе нищо, 3 съм купил, два от които топ ъФ да топ.
                              Е като е повече от един би трябвало да си ги купил с инвестиционна цел, айде обясни ни каква възвръщаемост чакаш на тоя зеления дето го чакаш да узрее

Ако всичките са за лично ползване тогава какво точно те мъчи че щял да падне или да се вдигне пазара та се фърляш по цел ден тука

Коментар

Браво, ето така те искам, в един отбор сме.
                                Какъв отбор бе Бетер ти ако наистина си играч и вярваш в тия неща дето ги пишеш да си го обявил този имот за продажба

всичките тези неща дето ги пилите от сутрин до вечер за демографията и тн са доста верни и най много верни точно за имоти като твоят в ливади и папури

Софийското поле има страхотен потенциал за застрояване и всичко ще бъде презастроено, единствено центъра няма къде повече да бъде застрояван и само имоти с добра локация в центъра ще спасят кожата всичко друго ще потъне или ще стагнира с години

Коментар

Working...
                                X