Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
И мен и Купата и Песи и Лева и още много други. Направи ми впечатление и друго, значи той може да споделя за нас какво имаме, какво нямаме , какво правим ,но за него ако се говори е лошо възпитание. Странно поведениетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Мене ако ме беше слушал сега щеше да имаш най малко капиталова х2
- 5 Харесвания
Коментар
-
На тебе не ти пречеше да предвещаваш срив кога печатницата работеше на на бързи обороти сега си почнал да ни обясняваш кое как и що било
Ти вярваш ли че печатницата няма да бъде пусната най късно следващата година?
ако пуснат печатницата ПРЕДИ да са сринали кулата от карти, не ни чака нищо добро - хиперинфлация и колапс на икономиките
затова си мисля, че ще душат икономиката поне 2-3 години с високи, а после умерени лихви, но няма да оставят хиперинфлацията да разсипе долара, еврото, паунда и франка
отпуснат ли юздите сега/скоро смятай, че коня ще препусне така, че неиминуемо ще обърне каруцата
лично за мен големият въпрос е не дали, а кога ще започнат фалити на големи кухи компании, че защо не и държави.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не става въпрос за това изобщо кой какво да слуша.
Говорим за това че си позволяваш да коментираш кой с какви пари разполага,какво има или какво няма ,и още куп неща които са лични и които коментирайки издава лоша култура,ти да си чул аз да се интересувам кой какви пари има,или да го питам какво има ,какво да прави с тях или кой да слуша ?
Това е анонимен форум и е абсолютно безмислвно да се обсъждат тези неща просто защото всеки анонимен може да си разправя каквото му дойде ,да лъже и да си измисля
Разликата е че преди се хвалеше с тия пари как можеш да си купиш какъв си поискаш двустаен, а сега те е срам да ги кажеш че стигат зорлем за гараж.
ОК ще се съобразя с това и няма повече да те цитирам, но за горното се сърди на ментора ти не на мене. Мене ако ме беше слушал сега щеше да имаш най малко капиталова х2
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никой не те кара да ме слушаш. Слушай си Бертрама там е сигурна работата
Такива като мене ги пропускай
Говорим за това че си позволяваш да коментираш кой с какви пари разполага,какво има или какво няма ,и още куп неща които са лични и които коментирайки издава лоша култура,ти да си чул аз да се интересувам кой какви пари има,или да го питам какво има ,какво да прави с тях или кой да слуша ?
Това е анонимен форум и е абсолютно безмислвно да се обсъждат тези неща просто защото всеки анонимен може да си разправя каквото му дойде ,да лъже и да си измисля
Коментар
-
Коментираш прекалено лично,кой какво има,няма ,пък какво да прави...това си е личен избор ,доста е тъпо да си буташ главата в чуждата паница,не мислиш ли ?
Такива като мене ги пропускай
- 3 Харесвания
Коментар
-
За чий ти е да купуваш апарт та да плащаш за ток вода парно ремонти данъци и тн
Кроти си лихвите ще ги вдигнат на по 2-3% трябва да си луд да купуваш та вместо приходи от лихви да герерираш разходи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Е що не сложи в Пощенска поне където на Бетерчо депозита е залъгалка....
Освен ако не мислиш да купуваш в близките 3 години....
ПП
За първи път виждам намаляване на цените в последните 2 седмици по моите справки.... Само 2% е , но продавачите дават леко назад.... Да видим докъде и до кога
ПП2 Гледай Бетерчо още малко и ще стане 49К. Нема се пуашиш :-)
https://business.dir.bg/banki-i-fina...pna-silno-dnes
Коментар
-
1%
Кроти си лихвите ще ги вдигнат на по 2-3% трябва да си луд да купуваш та вместо приходи от лихви да герерираш разходи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепо линия на спада 2020-та
Q1 и Q2 бяха посмразени от перспективата за световен икономически колапс, но после печатницата отнесе всичко и навакасаха
това не означава, че ще я има идните година-две
умната
синьото са продажбите в София
червеното са законни+договорни ипотеки (ново вписани)
за разлика от другите общини в София ипотеките са значителен %, което говори, че мита за покупките кеш е разбит що се касае до София
Ти вярваш ли че печатницата няма да бъде пусната най късно следващата година?
- 3 Харесвания
Коментар
-
1%
Освен ако не мислиш да купуваш в близките 3 години....
ПП
За първи път виждам намаляване на цените в последните 2 седмици по моите справки.... Само 2% е , но продавачите дават леко назад.... Да видим докъде и до кога
ПП2 Гледай Бетерчо още малко и ще стане 49К. Нема се пуашиш :-)
https://business.dir.bg/banki-i-fina...pna-silno-dnesLast edited by pesimist4o na kvadrat; 17.01.2023, 21:19.
- 1 like
Коментар
-
Каврък колко в момента е лихвата по депозитите в твоята банка?
Коментар
-
по линия на спада 2020-та
Q1 и Q2 бяха посмразени от перспективата за световен икономически колапс, но после печатницата отнесе всичко и навакасаха
това не означава, че ще я има идните година-две
умната
синьото са продажбите в София
червеното са законни+договорни ипотеки (ново вписани)
за разлика от другите общини в София ипотеките са значителен %, което говори, че мита за покупките кеш е разбит що се касае до СофияLast edited by bertram; 17.01.2023, 21:01.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
В България рязкото покачване на лихвите не е нужно защото самото покачване започва от двойна база спрямо покачването на лихвите в другите страни .
Там ипотеките бяха стигнали до 1% ,имаше и даже 0% с разни там допълнителни такси ,докато у нас нивата в момента са около 3%,фиксираните са около 3.80 ,така че почнат ли с вдигането те почват да ги вдигат от една много по-висока база
- 1 like
Коментар
Коментар