Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Работата не е на добре:
Вечерни новини: Германия навлиза в рецесия; България не събра планираните приходи от ДДС
https://www.economic.bg/bg/a/view/ge...iza-v-recesija
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези хора до сега не са били под наем
едва ли много от тях ще решат да скачат на такова жилище на такава цена и на 9-тата(!) година от началото на бичи цикъл
Още през 90те се почна - бащата ми е показвал долументация за един Холдинг, който източи минералбанк навремето. Над 100 сделки с имоти, със земи, с едър рогат добитък, с нефтопродукти...Тези папки ги има и не са унищожени.Last edited by ejonny2376; 30.01.2023, 23:33.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Кой казваше вчера, че всичко само нагоре?
В отговор на Tesla: Ford намали цената на електрическия Mustang
Автомобилният производител заяви, че ще намали цените на Mach-E, който е сравним с Model Y на Tesla, средно с около 4500 долара, в зависимост от модела. Намаленията варират от 600 до 5900 долара, в сравнение с намаленията на цените на Tesla, които достигат 13 000 долара за Model Y.
https://www.economic.bg/bg/a/view/v-...eskija-mustang
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Изобщо не е абсурд, от фирмата продавач ми казаха, че всичките апартаменти в сградата са техни и се продават (мисля, че бяха общо 11 броя). Какъв е проблема цялата сграда да е купена от чуждестранна фирма за отдаване под наем. Даже направих справка на сайта на Агенция по кадастъра и наистина всички имоти бяха собственост на въпросната фирма.
Коментар
-
Изобщо не е абсурд, от фирмата продавач ми казаха, че всичките апартаменти в сградата са техни и се продават (мисля, че бяха общо 11 броя). Какъв е проблема цялата сграда да е купена от чуждестранна фирма за отдаване под наем. Даже направих справка на сайта на Агенция по кадастъра и наистина всички имоти бяха собственост на въпросната фирма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
тези хора до сега не са били под наем
едва ли много от тях ще решат да скачат на такова жилище на такава цена и на 9-тата(!) година от началото на бичи цикълНито става за продаване, нито за отдаване после. Алтернативата е да съм в къща и да работя таксиджия за семейството. Няма пълно щастие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Абсурд е да се продава цялата сграда. Там имаше къща и процента на собствениците е най-малко 35 % ,но няма да се учудя ако е и 40 %. Най-много да се продава останалото
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
опасявам се, че има и повече
Виж например за Гърция дават че 1% от хората са милионерини., а ние би трябвало да сме по-бедни доста.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_o...f_millionaires
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеПо адрес на дискусията с Песи за доходите...
https://fakti.bg/bulgaria/744877-doh...hi-nad-10-bona
Над 10 000 лв. облагаеми доходи на месец (разбирайте бруто) през 2021 г. са получавали само 0.76% от хората или 23 119 души.
Това е за цяла България, не само за София.
Ще вземе да се окаже прав, че 700К евро за апартамент има не повече от 1000-2000 души пазар в София. Трябва сериозен бизнес и поне 20-30К чисто на месец за собственика, за да може да се включи в този сегмент. Като Джонката
едва ли много от тях ще решат да скачат на такова жилище на такава цена и на 9-тата(!) година от началото на бичи цикъл
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
По адрес на дискусията с Песи за доходите...
https://fakti.bg/bulgaria/744877-doh...hi-nad-10-bona
Над 10 000 лв. облагаеми доходи на месец (разбирайте бруто) през 2021 г. са получавали само 0.76% от хората или 23 119 души.
Това е за цяла България, не само за София.
Ще вземе да се окаже прав, че 700К евро за апартамент има не повече от 1000-2000 души пазар в София. Трябва сериозен бизнес и поне 20-30К чисто на месец за собственика, за да може да се включи в този сегмент. Някой като Джонката
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами тогава ще се наложи да поизчакаш малко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ми женска логика
последните пъти, когато и споделях инвестиции първото изречение винаги беше
ти си луд, за какво са ти тия апартаменти
и след 1-2 години
добре, че ги взехме
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Виж как ме разбираш :-)/ Обмислях да налепя фолио по стените на апарта ми....в даден момент , за да изолирам мрежите доколкото може...Имам иначе перфектно окабеляване . но се отказах. Най-добрият ми приятел обаче в тях ползва интернет само по кабел ...няма вайфай в тях / има от съседи сигнали, но по-слаби/...., а жена му работи във ваксофондация у нас ...сещаш ли се :-)
Предполагам спиш с телефона на нощното шкафче до теб - тук вече нещата са сериозни, тъй като един телефон излъчва 10 пъти повече от един вайфай рутер.
Коментар
-
Другите са по-големи и вече ми идват много над бюджета.
Коментар
Коментар