If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защо Уорън Бъфет не купува недвижими имоти? Има разлика между покупката на недвижим имот и инвестицията в недвижим имот
Дългосрочната инвестиционна стратегия на Уорън Бъфет се оказа успешна при практически всички пазарни условия през последните няколко десетилетия – рецесия, висока инфлация и дефлация. Ако има нещо, което е направило Бъфет един от най-успешните инвеститори в историята, това е неговият ангажимент към тази стратегия, пише Yahoo Finance.
Безброй нови инвестиционни техники и алгоритми се появиха и изчезнаха през годините, но Бъфет поддържа сравнително простата си стратегия за избиране на солидни компании и фокусиране върху дългосрочен растеж. Същевременно той успява да игнорира прогнозите и анализите, които довеждат повечето инвеститори до паника.
Да. На мен ми харесва ама от посолствата с които съм говорила не го искат. За останалите два и двата са в стари сгради. Този в ЕПК-то се отдава и продава непрекъснато, та не му знам проблема. Веднъж някой ми каза ,че го отдавала някаква рускиня, но само това съм чула и повече не съм се интересувала. Например и кулата на ъгъла на Кюри и Д. Цанков, също не я харесват.
Нз кое ти харесва, но на мен ми прилича на апартхотел с тази рецепция, а тез от посолствата са си мискини и гледат да са на по-дискретни места.
Говорим за европейска столица, колкото и проблеми да има тя, пак няма да остане празно и незаселено никога тук. Нека не сравняваме София с имоти в горно нанадолнище с 2000 пенсионера местно население.
Да те питам, ти имоти в София имаш ли? Че много хора, които даже не живеят тук (нито някога са купували/продавали), коментират какво било и падам от смях.
Въпреки, че не е нужно да го правя, от уважение ше поясня, че считам за крайно неподходящо споделянето на каквато и да е лична информация.
Сравнението с Банско е единствено като подходяща илюстрация до какво води прекомерно предлагане. И там за заключени стотици милиони, а не могат да се продадат дори на загуба.
Отлични въпроси, на които и двамата знаем отговора. Беден човек - жив дявол. Огледай се и в коментарите на статии за имоти в популярните сайтове. Едно 90% от коментарите са как е балон, как брокери и строители надуват, всичко е менте.... и това още преди 10 години А за последните 10 години какво стана? Който имаше топки направи богатство за поколенията.
Народът го е казал много точно. Гладна кокошка просо сънува.
Да. На мен ми харесва ама от посолствата с които съм говорила не го искат. За останалите два и двата са в стари сгради. Този в ЕПК-то се отдава и продава непрекъснато, та не му знам проблема. Веднъж някой ми каза ,че го отдавала някаква рускиня, но само това съм чула и повече не съм се интересувала. Например и кулата на ъгъла на Кюри и Д. Цанков, също не я харесват.
На разположение на клиентите и гостите е просторно, модерно фоайе с рецепция, подземни паркоместа, банков клон, аптека, кафетерии, както и луксозният ресторант Есте. Минималната отдаваема наемна площ е 30 кв.м. Офис площите се предлагат в следния вид:
Не знам защо не искат в Есте-то, аз се бях притеснила от него ,но масово не го харесват. Същото е и със Санта Марина в Созопол. Не съм се интересувала защо е така ,но е факт.
Не бих казала, че е много поскъпването на кредитите, за разлика примерно от началото на изминалата година към края, промените са не повече от 0,1 - 0,2 в посока нагоре. Средните лихви през септември са били 2,46. Сега са около 2,55 за нови ипотечни кредити. За потребителските кредити въпросът стои по същия начин, коментира в интервю за Радио Пловдив кредитният консултант Росица Денева
маса сурАви жабета се изручаха за тия 0,2% увеличение
има един в темата с шепи ги гнете
Сигурно има и други неща, но няма как някой да даде 1500 евра за този боклук, при положение, че има доста други вероятно и по-добри на 800-900 евра.
Не знам защо не искат в Есте-то, аз се бях притеснила от него ,но масово не го харесват. Същото е и със Санта Марина в Созопол. Не съм се интересувала защо е така ,но е факт.
Те си мислят, че като те не могат да си позволят, никой не може. В тази връзка хейта по ай ти-тата, които купуват, а нашите понижители им погребват поминъка от чиста злоба. В тази връзка за пореден път ги питам КАКВО ТОЧНО РАБОТЯТ нашите несретници, че си въобразяват, че когато икономиката се срути, те ще плуват на повърхността и ще купуват с дискаунти?
Отлични въпроси, на които и двамата знаем отговора. Беден човек - жив дявол. Огледай се и в коментарите на статии за имоти в популярните сайтове. Едно 90% от коментарите са как е балон, как брокери и строители надуват, всичко е менте.... и това още преди 10 години А за последните 10 години какво стана? Който имаше топки направи богатство за поколенията.
Народът го е казал много точно. Гладна кокошка просо сънува.
Имаш грешна представа ,но няма смисъл от този спор. Затова и не от всеки става наемодател, то има и много други неща с които трябва да се съобрази човек
Сигурно има и други неща, но няма как някой да даде 1500 евра за този боклук, при положение, че има доста други вероятно и по-добри на 800-900 евра.
Коментар